Mietin tätä rintojen suurennusleikkausta vuoden. Sitä ennen elämässäni oli tapahtunut suuria muutoksia. Täytettyäni 50 minulla alkoi olla aikaa itselleni. Kun sain viimeinkin aikaa huolehtia myös itsestäni,  ryhdyin liikkumaan ja aloin kiinnittää huomiota myös ruokavaliooni. Painoa putosi yhteensä 30 kiloa ja näytin todella erilaiselta kuin ennen.

 

HALUSIN TEHDÄ ASIALLE JOTAIN

Päätin varata konsultaation Eiraan sairaalaan. Minulle oli hyvin tärkeää, että jos ryhdyn operaatioon, sen tekee ammattitaitoinen lääkäri. Kun tapasin plastiikkakirurgian erikoislääkäri Minna Raution ensimmäisen kerran, olin kyllä todella vaikuttunut. Minua vastapäätä istui asiantunteva ja rauhallinen ihminen, johon luotin heti.

 

Pohdimme implantteja tarkkaan

Minulle oli henkilökohtaisesti tärkeää, että hän on ikäiseni nainen, joka voi ymmärtää ajatuksiani ja elämäntilannettani. Hänen realistisuutensa sekä perinpohjaisuutensa viehättivät minua. Kun lääkäri jaksaa kertoa asiat hyvinkin yksityiskohtaisesti, tulee potilaalle tunne, että hänestä välitetään aidosti. 

Minna Rautio kertoi minulle, että rintapussini oli tyhjentynyt. Jotta sen saa leikkauksella täytettyä, implantin täytyy olla iso. Hän kertoi myös vaihtoehdosta, jossa rintapussia pienennettäisiin ja implantista tulisi pienempi. Leikkaus olisi isompi ja toipuminen hitaampaa. Ensimmäinen vaihtoehto  sopi minulle paremmin, vaikka Minna pyysikin minua miettimään vakavasti, olisivatko implantit liian suuret. 

Katsoimme paljon kuvia, joissa oli kyse samankaltaisesta tapauksesta kuin minä. Se oli todella hyvä, koska minun maallikkona on hyvin vaikea ymmärtää, miltä lopputulos näyttää. Minulle kävi selväksi, että minulla on kupera rintakehä, joka aiheuttaa rinnoille tietyn muodon. 

 

Tunsin olevani hyvissä käsissä

Ensimmäisen tapaamisen jälkeen olin varma, että lähden leikkaukseen. Oli hyvä, että Minna Rautio kyseli minulta paljon myös psyykkisistä asioista. Itse en koe ottavani silikoneja vaan meneväni rintaleikkaukseen. Esteettinen kirurgia on minulle ihan luonteva tapa pitää itsestäni huolta. Olen muutenkin huomannut, että asenteet esteettistä kirurgiaa kohtaan ovat viime vuosina muuttuneet ja yhä useammat kertovat toimenpiteistä toisilleen. 

Toisessa tapaamisessa mitattiin rinta, katsottiin implantin koko ja malli. Katselimme jälleen paljon kuvia ja keskustelimme. Olin tosi huojentunut ja rentoutunut, koska tunsin olevani hyvissä käsissä. 

Olin kertonut Minnalle, että olen aina leikkauksissa kärsinyt pahoinvoinnista. Anestesialääkäri soittikin minulle ennen leikkausta ja keskusteli kanssani asiasta. 

 

Yksi elämäni parhaimmista päätöksistä


Nukahtaminen tuntui mukavalta ja ympärilläni hääräävä tiimi oli ammattitaitoinen. Itse leikkaus sujui hyvin. Kun heräsin leikkauksesta, minulla ei ollut yhtään paha olo ja muutenkin olo tuntui täysin kiireettömältä. Aika harvinainen olotila minun kohdallani. Mehukeitto ja voileivätkin maistuivat harvinaisen hyviltä. 

Leikkaus on ollut luultavasti yksi elämäni parhaimmista päätöksistä. Tuloskin on sata kertaa parempi kuin odotin. Viime viikonloppuna oli isoäitini satavuotispäivillä ja totesin, että ihanaa olla viisikymppinen nainen, joka elää nyt elämänsä puolivälissä ihan parhainta aikaansa. 

Leikkaus on ollut luultavasti yksi elämäni parhaimmista päätöksistä.

Harkitsetko rintojen suurennusleikkausta?

Varaa aika plastiikkakirurgin vastaanotolle!

Vastaanotolla saat vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin ja kirurgi tekee yksilöllisen hoitosuunnitelman.

Varaa aika
Lue lisää rintojen suurennus- ja kohotusleikkauksista
Plastiikka_rintojen_suuurennus_600x450.jpg
Rintojen suurennus ja kohotusleikkaus

Teemme rintojen suurennuksia laadukkailla Motiva-rintaimplanteilla sekä rasvansiirron avulla. Lisäksi teemme rintojen kohotusleikkauksia. Varaa aika kokeneen plastiikkakirurgin vastaanotolle. Hän kertoo eri leikkausvaihtoehdoista ja saat yksilöllisen hoitosuunnitelman.

Lue lisää