RAHOITUS JA OSAMAKSU - JOUSTAVAMPI TAPA MAKSAA OSTOKSESI

Eiran Terveystilin avulla rahoitat helposti ja edullisesti vastaanottokäynnit, leikkaukset ja toimenpiteet.

Luotonantaja Eiran Terveystilille on Resurs Bank AB.
Luoton myöntämistä edeltää luottokelpoisuuden arviointi ja myöntämisestä päättää yksipuolisesti Resurs Bank. Luottohakemuksen yhteydessä tehdään myös luottotietojen tarkistus. Lisätietoja löydät luottohakemuksen yhteyteen liitetyissä Yleisissä luottotiliehdoissa.

Muistathan tehdä rahoitushakemuksen ennakkoon, jotta ehdit saada päätöksen ennen sovittua leikkausta, toimenpidettä tai vastaanottokäyntiä. 

Miten maksan  Resurs Bank Ab:n luotolla?

Myönteisen luottopäätöksen saatuasi voit hyödyntää luottoasi asioidessasi Eiran sairaalassa ja lääkäriasemalla.

Huomioithan, että luottosummaa ei veloiteta automaattisesti luottotililtäsi, vaan veloitus tapahtuu joko kassapisteessä tai leikkausosaston yhteyshenkilön kanssa asioidessasi varmennetulla maksusuorituksella.


Vastaanottokäynnit: Käytyäsi vastaanotolla, vastaanottokäynnin veloitus tapahtuu, myös luottoa käytettäessä, normaalisti kassapisteessä. Muista ottaa mukaan henkilöllisyystodistus.

Ennakkoon veloitettavat leikkaukset ja toimenpiteet: Leikkaukset ja osa toimenpiteistä maksetaan ennakkoon. Kun olet saanut myötäisen rahoituspäätöksen Resurs Bank AB:ltä, oletan yhteydessä puhelimitse leikkausosastoomme 09 1620 600 tai sähköpostitse leikkausosasto@eiransairaala.fi sopiaksesi luoton käytöstä tulevan leikkauksen / toimenpiteen maksussa.

Silmäleikkauksista ole yhteydessä silmäyksikköömme 09 1620 300 tai silmaklinikka@eiransairaala.fi.
 

HAE JO TÄNÄÄN - LUOTTOPÄÄTÖKSEN SAAT SÄHKÖPOSTIISI HETI!

Voit hakea rahoituspäätöstä vaivattomasti alla löytyvällä hakemuksella. Voit maksaa kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden!  

Täytä hakulomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:

  • Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein.
  • Tarkista, että yhteystietosi (mm. puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein.
  • Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja - netto = verojen jälkeen).
  • Luoton enimmäismäärä on 10 000 €.

Voit hakea luottoa myös lähettämällä tekstiviestin EIRA numeroon 18 311. Tällöin luoton enimmäismäärä on 2000 €.


luoton maksaminen - nyt korotonta maksuaikaa jopa 12 kk!

Resurs Bank toimittaa luottolaskun kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Saat aina 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa tai jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa (tällöin käsittelymaksu 7,00 €/kk). Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista.

TÄYTÄ LUOTTOHAKEMUS TÄSTÄ >>

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, olet tervetullut ottamaan yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-17). Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin.

Mikäli tarvitset apua lomakkeen täyttämisessä, varaa aika asiakaspalvelustamme 09 1620570.

TUTUSTU MAKSUVAIHTOEHTOIHIN JA TILIEHTOIHIN ENNEN LUOTON HAKEMISTA