RAHOITUS JA OSAMAKSU - JOUSTAVAMPI TAPA MAKSAA OSTOKSESI

Voit hakea rahoituspäätöstä vaivattomasti alla löytyvällä hakemuksella. Voit maksaa kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden! Luotonantaja on Resurs Bank AB. Mikäli tarvitset apua lomakkeen täyttämisessä, varaa aika asiakaspalvelustamme 09 1620570.

 

HAE JO TÄNÄÄN - LUOTTOPÄÄTÖKSEN SAAT SÄHKÖPOSTIISI HETI!

Täytä hakulomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:

  • Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein.
  • Tarkista, että yhteystietosi (mm. puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein.
  • Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja - netto = verojen jälkeen).
  • Luoton enimmäismäärä on 10 000 €.
  • Voit hakea luottoa myös lähettämällä tekstiviestin EIRA numeroon 18 311. Tällöin luoton enimmäismäärä on 2000 €.


RAHOITUKSEN EDUT - nyt korotonta maksuaikaa jopa 12 kk!

Resurs Bank toimittaa luottolaskun kotiisi  ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Saat aina 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa tai jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa (tällöin käsittelymaksu 4,90 €/kk). Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista.

Myönteisen luottopäätöksen saatuasi voit hyödyntää luottoasi asioidessasi Eiran sairaalassa ja lääkäriasemalla. Otathan henkilöllisyystodistuksesi mukaan! 

Huomioithan, että meillä ei ole Resurs Bankin suoraveloitusta. Muistathan käydä allekirjoittamassa maksusuorituksen luotostasi lääkäriaseman kassalla lääkärin vastaanoton/leikkauksen/toimenpiteen jälkeen.

 

TÄYTÄ LUOTTOHAKEMUS TÄSTÄ >>


Luoton myöntämistä edeltää luottokelpoisuuden arviointi ja myöntämisestä päättää yksipuolisesti Resurs Bank. Luottohakemuksen yhteydessä tehdään myös luottotietojen tarkistus. Lisätietoja luottohakemuksen yhteyteen liitetyissä Yleisissä luottotiliehdoissa.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, olet tervetullut ottamaan yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-17). Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin.

TUTUSTU MAKSUVAIHTOEHTOIHIN JA TILIEHTOIHIN ENNEN LUOTON HAKEMISTA