RAHOITUS JA OSAMAKSU - JOUSTAVAMPI TAPA MAKSAA OSTOKSESI

Voit hakea tilille rahoituspäätöksen vaivattomasti valmiiksi alla löytyvällä hakemuksella, tai avata sen paikan päällä toimipisteessämme ennen aiottua hoitoa, toimenpidettä tai leikkausta. Voit maksaa kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden! Luotonantaja on Resurs Bank AB (publ).

RAHOITUKSEN EDUT

Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista.

HAE JO TÄNÄÄN - LUOTTOPÄÄTÖKSEN SAAT SÄHKÖPOSTIISI 24 TUNNIN KULUESSA!

Täytä hakulomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:

  • Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein
  • Tarkista, että yhteystietosi (mm. puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein
  • Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen)
  • Jos olet eläkeläinen, valitse vakituinen työsuhde, täytä milloin jäit eläkkeelle ja täytä työnantajaksi ”Eläkeläinen”.

Myönteisen luottopäätöksen saatuasi voit hyödyntää luottoasi asioidessasi Eiran sairaalassa ja lääkäriasemalla. Eiran vastaanotossa tulostamme lopullisen luottosopimuksen, otathan henkilöllisyystodistuksesi mukaan!
 

TÄYTÄ LUOTTOHAKEMUS TÄSTÄ >>


Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, olet tervetullut ottamaan yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-17). Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin.

TUTUSTU MAKSUVAIHTOEHTOIHIN JA TILIEHTOIHIN ENNEN LUOTON HAKEMISTA