RAHOITUS JA OSAMAKSU - JOUSTAVAMPI TAPA MAKSAA OSTOKSESI

Voit hakea tilille rahoituspäätöksen vaivattomasti valmiiksi alla löytyvällä hakemuksella, tai avata sen paikan päällä toimipisteessämme ennen aiottua hoitoa, toimenpidettä tai leikkausta. Voit maksaa kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden! Luotonantaja on Resurs Bank AB (publ).

RAHOITUKSEN EDUT - nyt korotonta maksuaikaa jopa 12 kk!

Et maksa kassalla mitään. Lasku toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Saat aina 30 päivää tai jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista.

HAE JO TÄNÄÄN - LUOTTOPÄÄTÖKSEN SAAT SÄHKÖPOSTIISI heti!

Täytä hakulomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:

  • Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein
  • Tarkista, että yhteystietosi (mm. puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein
  • Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja - netto = verojen jälkeen)
  • Voit hakea luottoa myös lähettämällä tekstiviestin EIRA numeroon 18 311. Tällöin luoton enimmäismäärä on 2000 €.

Myönteisen luottopäätöksen saatuasi voit hyödyntää luottoasi asioidessasi Eiran sairaalassa ja lääkäriasemalla. Otathan henkilöllisyystodistuksesi mukaan!
 

TÄYTÄ LUOTTOHAKEMUS TÄSTÄ >>


Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, olet tervetullut ottamaan yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-17). Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin.

TUTUSTU MAKSUVAIHTOEHTOIHIN JA TILIEHTOIHIN ENNEN LUOTON HAKEMISTA