Hinnasto

Eirassa voit maksaa pankkikortilla, luottokortilla (Visa/Visa Electron, Master Card, First card (ent. Eurocard), American Express ja Diners Club), MobilePaylla tai osamaksulla Eira Terveystilillä.

Vastaanottokäyntien hinnat ovat suuntaa-antavia ja voivat vaihdella asiantuntijan määrittelemän hinnan mukaan, koska lääkärimme toimivat pääasiassa itsenäisinä ammatinharjoittajina ja päättävät itsenäisesti hinnoistaan. Hintaan vaikuttavat mm. terveydenhuollon asiantuntijan erityisosaaminen ja erityispätevyys. Vastaanottoaikaan sisältyy vastaanoton lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja mahdollinen tutustuminen esitietoihin. Kuulumme kansalliseen terveysarkistoon eli Kanta-palveluihin, ja kaikki potilastiedot siirtyvät Omakanta-palveluun.

Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 26,30 € Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 6,30 €/kerta. 
Kanta-maksu on 2,70 € ja veloitetaan kaikista käynneistä, joihin liittyy tietojen tallentaminen Kanta-arkistoon.
Mikäli lähetämme laskun paikan päällä tapahtuneesta vastaanottokäynnistä, veloitamme laskutuslisän 35,90 €.
Lääkärikäynnin yhteydessä tehtävistä todistuksista, lausunnoista ja tutkimuksista veloitetaan erikseen. Soittopyynnöistä veloitetaan tapauskohtaisesti.

Hinnasto

Maksaminen laskulla koskee yritys- ja sopimusasiakkaita sekä etukäteen sovittuja asiakaslaskutuksia. Laskutuslisä on à 35,90 €/lasku. Joistain toimenpiteistä perimme ennakkomaksun.

Varatun ajan peruutus on maksutonta, kun peruminen tehdään viimeistään varausta edeltävänä arkipäivänä (maanantain varaukset perjantaina). Peruuttamattomasta tai samana päivänä perutusta ajasta pidätämme oikeuden periä voimassa olevan hinnaston mukaisen maksun.

Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Lue lisää asioinnista Eirassa.