Hinnasto

Eirassa voit maksaa pankkikortilla, luottokortilla (Visa/Visa Electron, Master Card, First card (ent. Eurocard), American Express ja Diners Club) tai osamaksulla Eira Terveystilillä.

Vastaanottokäyntien hinnat ovat suuntaa-antavia ja voivat vaihdella asiantuntijan määrittelemän hinnan mukaan, koska lääkärimme toimivat pääasiassa itsenäisinä ammatinharjoittajina ja päättävät itsenäisesti hinnoistaan. Hintaan vaikuttavat mm. terveydenhuollon asiantuntijan erityisosaaminen ja erityispätevyys. Vastaanottoaikaan sisältyy vastaanoton lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja mahdollinen tutustuminen esitietoihin. Kuulumme kansalliseen terveysarkistoon eli Kanta-palveluihin, ja kaikki potilastiedot pl. röntgen siirtyvät Omakanta-palveluun.

Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 20,90 €. Puhelin- ja videovastaanottoon lisätään käsittelymaksu 8,90 €Soittopyynnöistä veloitetaan tapauskohtaisesti. Lääkärikäynnin yhteydessä tehtävistä todistuksista, lausunnoista ja tutkimuksista veloitetaan erikseen. Kanta-maksu on 2,10 € ja veloitetaan kaikista käynneistä, joihin liittyy tietojen tallentaminen Kanta-arkistoon.

Hinnasto

Maksaminen laskulla koskee vain puhelinvastaanottoa, yritys- ja sopimusasiakkaita sekä etukäteen sovittuja asiakaslaskutuksia. Laskutuslisä á 34,50 €, poislukien puhelin- ja videovastaanoton laskut, joihin lisätään vain käsittely- ja Kanta-maksut. Joistain toimenpiteistä perimme ennakkomaksun.

Varatun ajan peruutus on maksutonta, kun peruminen tehdään viimeistään varausta edeltävänä arkipäivänä (maanantain varaukset perjantaina). Peruuttamattomasta tai samana päivänä perutusta ajasta pidätämme oikeuden periä voimassa olevan hinnaston mukaisen maksun.

Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Lue lisää asioinnista Eirassa.