Suosituimmat palvelut

Silmätaudit ja silmäkirurgia

Eiran sairaalassa korjataan näön taittovirheet, ikänäkö sekä kaihi nopeasti jonottamatta. Asiantuntevuus yhdistettynä huipputeknologiaan tekevät toimenpiteistä Eirassa nopeita ja turvallisia.

Lue lisää

Vatsan ja suoliston tähystykset

Epämääräisiä vatsavaivoja? Selvitä vaivat ajoissa! Lääkärin vastaanotolle on hyvä tulla, jos vatsassa tai suolistossa ilmenee uusi tai pitkittyvä oire. Eirassa gastroskopia ja kolonoskopia tehdään halutessasi myös kevyessä nukutuksessa.

Lue lisää

Ortopedia ja käsikirurgia

Ortopedia on erikoisala, jossa tutkitaan ja hoidetaan luu- ja tukielinsairauksia ja -vammoja. Tyypillisiä kirurgisia toimenpiteitä ovat olkapään, lonkan, polven ja nilkan tähystyskirurgiset toimenpiteet sekä polven ja lonkan tekonivelleikkaukset. Käsikirurgiassa keskitytään käden, ranteen ja kyynärpään vammoihin.

Lue lisää

Plastiikkakirurgia

Eiran sairaalasta saat pitkällä kokemuksella monipuoliset plastiikkakirurgiset palvelut laadukkaasti uusinta teknologiaa hyödyntäen. Leikkaukset tehdään turvallisesti sairaalaympäristössä. Palveluihimme kuuluvat vaativan plastiikkakirurgian lisäksi myös kevyemmät hoidot.

Lue lisää

SELAA PALVELUITA

Haluatko eroon silmälaseista ja piilolinsseistä?

Tule maksuttomaan laser- ja linssileikkauksen esitutkimukseen, jossa kartoitetaan sinun silmillesi sopiva leikkausmenetelmä.
Varaa aika optikon esitutkimukseen!
Lue lisää esitutkimuksesta
Klinikat

Senioriklinikka

Eiran sairaalan Senioriklinikka tarjoaa eläkeikään ehtineille henkilökohtaista ja suunnitelmallista terveydenhuoltoa. Käytössäsi on omalääkäri, hoitosuunnitelma, suora puhelinnumero vastuuhoitajalle, alennuksia listahinnoista, etuoikeus vuodeosastolle sekä kotilääkäripäivystys.

Lue lisää

Päihdeklinikka

Eiran sairaalassa hoidetaan alkoholiriippuvuutta pitkällä ja vankalla kokemuksella aina asiakkaan yksityisyyttä kunnioittaen. Palveluumme kuuluu katkaisuhoitoa vuodeosastolla sekä päihdelääkärin, päihteisiin perehtyneen psykiatrin ja päihdeterapeutin vastaanotto. Palveluume kuuluvat myös päihdekuntoutuskurssit ja ohjattu vertaistukiryhmä.

Lue lisää

Uniklinikka

Onko sinulla vaikeuksia nukahtaa? Heräiletkö useasti yöllä? Tai heräätkö aamuyöstä saamatta enää unta? Häiritsevää kuorsausta? Hengityskatkoksia? Oletko väsynyt vaikka olisitkin nukkunut? Haluaisitko löytää lääkkeettömiä keinoja unettomuuden hoitoon?

Lue lisää
Kysy lisää Eiran palveluista!
Nimi
Puhelin
Sähköposti
Viesti