TERVETULOA EIRA OMAHOITAJAN VASTAANOTOLLE!

Omahoitaja on sairaanhoitaja, joka kuuntelee juuri sinua ja jonka puoleen voit kääntyä jatkossakin. Sinun ei itse tarvitse tietää minkä terveydenalan asiantuntijalle tulisi hakeutua, vaan omahoitaja auttaa sinua löytämään oikean vaihtoehdon.

Ensikäynnillä omahoitaja kartoittaa oireesi, niiden keston ja alustavasti mahdollisia syitä oireisiin. Omahoitajan ensimmäiselle neuvontakäynnille varaat helposti ajan nettiajanvarauksestamme. Näin toivomme, että kokonaiskuva terveydestäsi kirkastuu.


Varaa aika nettiajanvarauksesta tai ota yhteyttä sähköpostilla: omahoitaja@eiransairaala.fi

Omahoitajan vastaanottokäynti vain 18,50 €

SEURAAVAT VAPAAT AJAT
to 13.12.
11:45
45 min
Eiran lääkäriasema
to 13.12.
12:30
45 min
Eiran lääkäriasema
to 13.12.
14:00
15 min
Eiran lääkäriasema
Rokotusaika / Vaccineringstid
Näytä seuraavat vapaat ajat
Omahoitajan löydät myös seuraavilta erikoisklinikoiltamme

Eira Naisten terveysklubi

Huolehditko kaikista muista, mutta oma hyvinvointisi tuntuu unohtuvan? Kaipaatko säännöllistä tietoa omasta terveydentilastasi? Juuri sinua varten olemme perustaneet uuden uniikin Eira Naisten Terveysklubin! Klubin jäsenenä saat vuosittain kutsun terveystarkastukseen ja voit milloin tahansa konsultoida Terveysklubin Omahoitajaa. Terveysklubin jäsenyys antaa sinulle vaivatta säännöllisen kokonaiskuvan voinnistasi!

Lue lisää

Eira Miesten terveysklubi

Katsastatko autosi säännöllisesti, mutta et itseäsi? Mietityttääkö terveydentilasi, ylipaino, alkoholin käyttö, potenssi tai eturauhasen terveys? Liity uuteen ja uniikkiin Eira Miesten Terveysklubiin! Klubin jäsenenä saat vuosittain kutsun terveystarkastukseen ja voit milloin tahansa konsultoida Terveysklubin Omahoitajaa. Terveydestäsi huolehtiminen ei voisi olla enää helpompaa!

Lue lisää

Eira Senioriklubi

Olisiko sinusta mukavaa, jos sinulla olisi Omahoitaja, johon voit helposti olla yhteydessä? Entä helpottaisiko elämääsi, jos saisit henkilökohtaisen kutsun vuosittaiseen terveystarkastukseen ja ilmaiseen influenssarokotukseen? Lisäksi vielä alennuksia terveyspalveluista? Liity nyt Eira Senioriklubin jäseneksi, niin saat kaiken tämän ja paljon muuta! Nauti elämästä – me huolehdimme terveydestäsi!

Lue lisää

Eira Hyvinvointiklinikka

Kiinnostaako sinua kokonaisvaltainen hyvinvointi ja sairauksien ennaltaehkäisy? Vai kaipaatko elämäntaparemonttia? Haluaisitko voida sekä fyysisesti että psyykkisesti paremmin? Varaa aika Eira Hyvinvointiklinikalle. Me kartoitamme tilanteesi ja autamme sinua voimaan paremmin.

Lue lisää

Eira Uniklinikka

Onko sinulla vaikeuksia nukahtaa tai heräiletkö useasti? Häiritsevää kuorsausta? Hengityskatkoksia? Haluaisitko löytää lääkkeettömiä keinoja unettomuuden hoitoon? Varaa aika Eira Uniklinikalle. Meiltä saat kokonaisvaltaista apua uniongelmiisi.

Lue lisää

Eira Lihavuusklinikka

Vaikeuttaako ylipaino elämääsi? Oletko jo pitkään yrittänyt päästä eroon ylipainosta? Eira Lihavuusklinikka on erikoistunut lihavuuden monipuoliseen hoitoon. Olemme tehneet lihavuusleikkauksia vuodesta 2009 ja aloittaneet nyt täysin uuden ei-kirurgisen lihavuuden hoitomuodon – Orbera-laihdutusmenetelmän, jossa vatsalaukkuun laitetaan näläntunteen poistava silikonipallo. Lue lisää ja varaa aika lihavuussairaanhoitajan maksuttomaan neuvontaan ja tule keskustelemaan sinulle sopivimmasta elämäntavan muutoshoidosta!

Lue lisää

Eira Vatsaklinikka

Kärsitkö epämääräisistä vatsavaivoista? Onko sinulla turvotusta, usein toistuvaa ummetusta tai ripulia? Yllättääkö stressivatsa tai närästääkö ruuan jälkeen? Haluatko vihdoin selvittää vatsavaivasi syyt? Vai onko sinulla jo jokin diagnoosi, mutta kaipaat lisää tietoa ja tukea. Eira Vatsaklinikan asiantuntijat auttavat vatsan erinäisissä ongelmissa. Varaa aika helposti nettiajanvarauksestamme!

Lue lisää

Eira IBD-KLINIKKA

Onko sinulla voimakasta vatsakipua tai jatkuvaa ripulia ilman syytä? Onko sinulla jo todettu tulehduksellinen suolistosairaus IBD eli haavainen koliitti tai Crohnin tauti? Meiltä saat nopean avun äkillisiin tai pitkittyneisiin oireisiin sekä lisätukea jo käynnissä olevaan hoitoon.

Lue lisää
Omahoitajalta saat myös seuraavat palvelut

Inbody-kehonkoostumusmittaus

InBody-kehonkoostumusmittaus kertoo nopeasti ja luotettavasti kehosi koostumuksen. Lihas- ja rasvamassan lisäksi mittaus kertoo mm. kehon lihastasapainosta, puolieroista ja viskeraali- eli sisäelinrasvan määrästä.

Lue lisää
Kysy lisää Eira Omahoitajalta
Nimi
Puhelin
Sähköposti
Viesti