Vastaa seuraaviin kysymyksiin

  1. Koetko, että unesi on rauhallista ja virkistävää  2. Kuinka nopeasti yleensä nukahdat nukkumaan mennessäsi?  3. Kuinka usein keskimäärin heräilet yön aikana?  4. Heräätkö liian aikaisin aamuyöstä?  5. Kuorsaatko?  6. Oletko väsynyt vaikka sinusta tuntuu, että nukut riittävästi  7. Epäiletkö, että sinulla on unenaikaisia hengityskatkoksia?  8. Nukahteletko helposti televisiota katsellessasi, lukiessasi tai muissa vastaavissa tilanteissa?Näytä tulokset

Unitestin tulos:

Hienoa! Vaikuttaa siltä, että unesi on levollista ja palauttavaa.
Jos kuitenkin unesi laatu mietityttää, varaa aika Uniklinikan unihoitajalle tarkempaa kartoitusta varten.

Unitestin tulos:

Vaikuttaa siltä, ettei unesi ole tarpeeksi levollista ja palauttavaa.
Suosittelemme, että varaat ajan Uniklinikan unihoitajalle tarkempaa kartoitusta ja hoitosuunnitelmaa varten.

Uniongelmia? Varaa aika Unihoitajalle!

Unihoitajan vastaanotolla selvitetään uniongelmien syitä, ohjataan tarvittaessa unirekisteröintiin tai oikealle erikoislääkärille ja hoidetaan unihäiriöitä lääkkeettömillä menetelmillä.

Tule Unihoitajan ensikäynnille kartoittamaan unesi tilanne.

Varaa aika unihoitajan vastaanotolle
Lue lisää Eira Uniklinikasta

Unitutkimukset

Eira Uniklinikalla on käytössään useita tapoja tutkia unettomuutta, unihäiriöitä ja uniapneaa. Varaa vastaanottoaika Uniklinikan asiantuntijalle. Vastaanotolla kartoitetaan uniongelmien syyt ja valitaan juuri sinulle parhaat tutkimukset.

Lue lisää

Uniapnea ja sen hoito

Uniapneassa ylähengitystiet ahtautuvat unen aikana ja sen seurauksena aiheutuu toistuvia hengityskatkoksia. Moni sairastaa uniapneaa tietämättään. Jos epäilet uniapneaa, älä odota, vaan varaa aika Eira Uniklinikalle. Uniapneaan erikoistunut lääkärimme tutkii ja valitsee sinulle parhaan hoitomuodon.

Lue lisää

Unettomuus ja sen hoito

Eira Uniklinikalla hoidetaan unettomuutta ja unihäiriöitä useilla eri hoitomuodoilla. Varaa aika sertifioidun unihoitajan vastaanotolle tai voit halutessasi ensin soittaa maksulliseen Uniklinikan Omahoitajan puhelinneuvontaan. Saat kokonaisvaltaista apua uniongelmiisi nopeasti.

Lue lisää

Unihoitajan vastaanotolla

Kun huoli nukkumisesta alkaa hallita elämää, kannattaa hakea apua unihoitajan vastaaanotolta.

Lue lisää

Eira Uniklinikka

Onko sinulla vaikeuksia nukahtaa tai heräiletkö useasti? Häiritsevää kuorsausta? Hengityskatkoksia? Haluaisitko löytää lääkkeettömiä keinoja unettomuuden hoitoon? Varaa aika Eira Uniklinikalle. Meiltä saat kokonaisvaltaista apua uniongelmiisi.

Lue lisää