TERVETULOA EIRA VATSAKLINIKALLE!

Vatsavaivat ovat erittäin yleisiä, noin 20% suomalaisista kärsii erilaisista vatsavaivoista.
Vaivat ovat moninaisia ja niihin ei usein löydy vain yhtä syytä tai ratkaisua. Toisinaan oireet voivat olla lyhytaikaisia, mutta pitkään jatkuessaan on hyvä kääntyä ammattilaisen puoleen. Eira Vatsaklinikalla sinua hoidetaan yksilöllisesti juuri sinun vatsasi lähtökohdista.

Eira Vatsaklinikan asiantuntijoilla on vuosien kokemus ja erittäin laaja näkemys vatsan ja suoliston ongelmista. Asiantuntijoidemme eri alojen kokemus täydentää toisiaan, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen hoitopolun. Meillä pääset helposti niin erikoislääkärin kuin laillistetun ravitsemusterapeutin vastaanotolle. Eiran sairaalassa toimii myös erillinen IBD-klinikka.

Tutkimuksia ei kannata pelätä. Eiran sairaalassa saat tähystyksen halutessasi kevyessä nukutuksessa eli sedaatiossa.

Me Eira Vatsaklinikan asiantuntijat autamme sinua!
Carpelan-Holmström Monika Carpelan-Holmström Monika Kirurgian ja gastroenterologisen kirurgian erikoislääkäri Varaa aika
image-ed13ba11-a4c3-4d64-8628-10c7f7952d94.jpg Hölttä Marianna Ravitsemusterapeutti Varaa aika
image-e53f17d8-5e75-48da-9308-636a5e4cddfa.jpg Juuti Anne Kirurgian ja gastroenterologisen kirurgian erikoislääkäri Varaa aika
image-e8e6a227-895e-4ae1-995d-4ca96955774f.jpg Juvonen Erja Sairaanhoitaja, gastroenterologia ja lihavuusleikkaukset ja Orbera-laihdutusmenetelmä Varaa aika
image-d9bb6ff4-a150-493f-8e70-0a844af4d820.jpg Saarinen Tuure Gastroenterologisen kirurgian erikoislääkäri Varaa aika
image-8c994fdf-322f-40a9-84f4-0d0237cc7076.jpg Scheinin Tom Kirurgian ja gastroenterologisen kirurgian erikoislääkäri Varaa aika
image-87677927-15b4-4fa9-aa47-44f5cd213198.jpg Sundblom Markus Lääketieteen tohtori, hypnoterapeutti Varaa aika
image-c7322725-89c9-4b93-84f2-7825f403574a.jpg Väänänen Hannu Sisätautien ja ruuansulatuskanavan sairauksien erikoislääkäri Varaa aika

Vatsaklinikan omahoitajan neuvontakäynti

Etkö tiedä kenen terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolle olisi hyvä varata aika? Vatsaklinikan Omahoitaja auttaa!

Vatsaklinikan omahoitaja on sairaanhoitaja, joka kartoittaa ensikäynnillä oireesi, niiden keston ja alustavasti mahdollisia syitä oireisiin sekä mahdolliset aiemmat diagnoosit. Hän ohjaa sinut oikealle asiantuntijalle. Hoitaja voi myös varata sinulle ajan suoliston tähystykseen.

Omahoitajan ensimmäiselle neuvontakäynnille varaat helposti ajan nettiajanvarauksestamme. Jatkossakin voit olla yhteydessä omahoitajaan.

Varaa nyt aika Eira vatsaklinikan Omahoitajan neuvontakäynnille!

Varaa aika Vatsaklinikan omahoitajan neuvontakäynnille helposti nettiajanvarauksesta.
Tai ota meihin yhteyttä vatsaklinikka@eiransairaala.fi

Vatsaklinikan Omahoitajan neuvontakäynti 42,00 €*
*+ Kanta-maksu

 
Seuraavat vapaat ajat
ma 30.5.
13.00
1 h 0 min
image-e8e6a227-895e-4ae1-995d-4ca96955774f.jpg
Juvonen Erja
Sairaanhoitaja, gastroenterologia ja lihavuusleikkaukset ja Orbera-laihdutusmenetelmä
Eiran lääkäriasema
Puhelinvastaanotto

Tervetuloa vastaanotolleni keskustelemaan lihavuusleikkauksista ja Orbera-laihdutusmenetelmästä.
Mikäli olet ensisijaisesti kiinnostunut lihavuuden lääkehoidosta tai elintapojen muutospoluista, varaa aika lihavuussairaanhoitaja Pauliina Häkkiselle.

Tervetuloa myös Vatsaklinikan neuvontakäynnille.

Valitsemalla ajan, jossa lukee ”Puhelinvastaanotto”, soitan sinulle varaamanasi aikana antamaasi puhelinnumeroon. 

Näytä seuraavat vapaat ajat
Lue lisää
Gastro_leikkuri_tahystys_600x450.jpg

Vatsan ja suoliston tähystykset

Epämääräisiä vatsavaivoja? Selvitä vaivat ajoissa! Lääkärin vastaanotolle on hyvä tulla, jos vatsassa tai suolistossa ilmenee uusi tai pitkittyvä oire. Eirassa gastroskopia ja kolonoskopia tehdään halutessasi myös kevyessä nukutuksessa.

Lue lisää
Artikkeli_gastro_potilas_600x450.jpg

Usein kysyttyä: paksusuolen tähystys

Paksusuolen tähystystä eli kolonoskopiaa ei kannata pelätä ja siirtää sen vuoksi tutkimuksiin tuloa. Vatsaklinikan sairaanhoitaja Erja Juvonen vastaa yleisimpiin kysymyksiin.

Lue lisää
Gastro_leikkurin_hoitajat_600x450.jpg

Usein kysyttyä: Mahalaukun tähystys

Mahalaukun tähystystä ei kannata pelätä ja siirtää sen vuoksi tutkimuksiin tuloa. Vatsaklinikan sairaanhoitaja Erja Juvonen vastaa yleisimpiin kysymyksiin.

Lue lisää
Vatsan_tutkimus_600x450.jpg

Ärtyvän suolen oireyhtymä (IBS)

Onko sinulla vatsan turvotusta, joka pahenee iltaa kohti? Toimiiko suolistosi epäsäännöllisesti? Epämääräisiä vatsakipuja eri puolilla vatsaa? Kyseessä saattaa olla ärtyvän suolen oireyhtymä. Vaiva ei ole vaarallinen, mutta se kannattaa hoitaa.

Lue lisää
Gastro_refluksi_600x450.jpg

Refluksitauti

Närästääkö? Onko sinulla polttava tunne ylävatsassa? Kyseessä saattaa olla refluksitauti. Vaiva kannattaa selvittää, koska se saattaa aiheuttaa ruokatorven tulehduksen. Varaa aika Eira Vatsaklinikalle!

Lue lisää
Sisataudit_mbo_600x450.jpg

Ravitsemusterapia

Laillistettu ravitsemusterapeutti palvelee asiakasta yksilöllisesti erilaisissa ravitsemukseen ja ravintoon liittyvissä kysymyksissä. Häneltä saa luotettavaa ja ajantasaista tietoa ravitsemuksesta ja sen merkityksestä hyvinvointiin ja terveyden edistämiseen sekä sairauksien hoitoon.

Lue lisää
Katkaisu_puhdas_ilma_600x450.jpg

Hypnoterapia

Lääketieteellinen hypnoterapia on hypnoosimenettelyä hyödyntävää psykoterapiaa. Lähestymistavan taustalla on erilaiset psykoterapiasuuntaukset, kuten psykoanalyyttinen, kognitiivinen, ratkaisukeskeinen ja käyttäytymisterapia sekä henkinen valmennus.

Lue lisää
Eiran sairaalan lihavuusleikkaustiimi

Vatsaelinsairaudet ja vatsaelinkirurgia

Eiran sairaalassa saat nopeasti avun vatsa- ja suolistovaivoihin. Kokeneet lääkärit tutkivat oireet ja tekevät vatsa- ja suolistotähystyksiä sekä vatsaelinkirurgiaan liittyviä leikkauksia kuten tyrä-, sappi- ja suolistoleikkauksia. Eirassa vatsaelinkirurgialla on pitkä perinteet, olemme tehneet leikkauksia jo vuodesta 1905.

Lue lisää
IBDklinikka_600x450.jpg

Eira IBD-KLINIKKA

Onko sinulla voimakasta vatsakipua tai jatkuvaa ripulia ilman syytä? Onko sinulla jo todettu tulehduksellinen suolistosairaus IBD eli haavainen koliitti tai Crohnin tauti? Meiltä saat nopean avun äkillisiin tai pitkittyneisiin oireisiin sekä lisätukea jo käynnissä olevaan hoitoon.

Lue lisää
Kysy lisää Eiran palveluista
Nimi
Puhelin
Email
Viesti