Tervetuloa Eira Fysioklinikalle helsingin sydämeen

Eira Fysioklinikalla sinua palvellaan kokonaisuutena. Palveluvalikoimaamme kuuluu mm.

Fysioterapeuttimme ja osteopaattimme tekevät tiivistä yhteistyötä ortopediemme kanssa, jotta saisit parhaan mahdollisen diagnoosin ja hoidon.
Ortopedia on tuki- ja liikuntaelinten kirurginen erikoisala ja ortopedi on leikkaava lääkäri.

 

Fysioterapiaa myös kotona - hyödynnä kotitalousvähennys -60%!

Aina ei ole mahdollista tulla paikan päälle hoitoon. Tällöin Eiran fysioterapeutit auttavat mukavasti myös kotona.

Koti- ja palvelutalokäynteihin on laajentunut vuoden 2024 alusta 60% kotitalousvähennys. Vähennys koskee fysio- ja toimintaterapiapalveluita.

Kotikäynnin varaat soittamalla ajanvaraukseemme 09 1620570 (ma-pe klo 8-16) ja jättämällä soittopyynnön fysioterapeutille.
Fysioterapeutilta saat lisätietoa kotitalousvähennyksestä.

Fysioterapeuteilta saat apua moneen vaivaan

Kaikilla Fysioklinikan asiantuntijoilla on laaja ammattitaito ja kokemus koko kehon toimintakyvystä. 
Alla esimerkkejä fysioklinikalla hoidettavista vaivoista.
 
  Oire/vaiva
Alaraaja,
tukipohjalliset
Alaraajan ja jalkaterän toimintahäiriöt.
Lonkat, polvet
ja nilkat
Nivelrikko, lonkan kiertäjäkalvosin-oireyhtymä, limapussitulehdus, juoksijanpolvi, akillesjänne, eturistiside, murtumat, tekonivelet
Alaselkä
ja lantio
Noidannuoli, välilevyongelmat, lannerankakanavan ahtauma, säteilyoireet lantioon ja jalkoihin, jalkojen puutuminen, lantiopohjan fysioterapia.
Niska, selkä
ja hartiat
Välilevyongelmat, lukko-tilanteet, hengityskipu, rintakehän kipu.
Niskan jäykkyys, huimaus, päänsärky, migreeni, nivelrikko, säteilyoireita käsiin, kipupisteet niskassa, hartioissa ja lapaluiden ympäri, käsien puutuminen.
Olkapää,
kyynärpää ja käsi
Nivelrikko, jäätynyt olkapää, jännetulehdukset, kiertäjäkalvosin-oireyhtymä, murtumat, leikkauksen jälkeinen fysioterapia
Tenniskyynärpää, golfkyynärpää, ranne- ja sormien murtumat, käsivarren jännetulehdukset ja rannekanavan oireyhtymä.
Lue lisää Eira Fysioklinikan palveluista
Fysioterapia_maarit_600x450.jpg

TULE-fysioterapia, tuki- ja liikuntaelinsairaudet

Yleisimpiä syitä, joiden vuoksi asiakas hakeutuu fysioterapiaan ovat tukirangan ongelmat, esim. niska- tai selkäkivut, eri nivelten kivut ja paikalliset ylirasituksesta tai virheasennosta johtuvat toiminnalliset ongelmat.

Lue lisää
Fysioterapia_pt_sandra_lena_600x450.jpg

Personal Training

Sijoita kaikkein tärkeimpään, eli itseesi. Eiran Personal training eli PT-harjoittelulla saat tarvitsemasi tuen tavoitteesi saavuttamiseen, oli se sitten painonpudotus, lihasmassan lisääminen, ryhdin parantaminen tai hyvinvoinnin lisääminen arkeen.

Lue lisää
Ortopedia_polvikipu_600x450.jpg

Ortopedia

Ortopedia on erikoisala, jossa tutkitaan ja hoidetaan luu- ja tukielinsairauksia ja -vammoja. Tyypillisiä kirurgisia toimenpiteitä ovat olkapään, lonkan, polven ja nilkan tähystyskirurgiset toimenpiteet sekä polven ja lonkan tekonivelleikkaukset. Käsikirurgiassa keskitytään käden, ranteen ja kyynärpään vammoihin.

Lue lisää
Fysioterapia_juha_600x450.jpg

Fysioterapia ennen ja jälkeen leikkauksen

Fysioterapian avulla valmistaudut viisaasti leikkaukseen. Oleellinen osa valmistautumista on taata mahdollisimman hyvä lihasvoima ja nivelen liikkuvuus. Tämä toteutuu fysioterapeutin vastaanotolla ja kotiharjoitteiden avulla.

Lue lisää
Kasvohermohalvauksen-fysioterapia.jpg

Fysioterapia kasvohalvauspotilaille

Kasvon alueen fysioterapiassa opetellaan kasvojenkäsittelyharjoitteita, joiden avulla rentoutetaan myötäliikkeiden kiristämiä ilmelihaksia kasvohermohalvauksen jälkeen. Pehmytkudoskäsittelyn ja ilmeiden uudelleenharjoittelun tavoitteena on saada kasvoille lisää liikkuvuutta sekä symmetrisyyttä.

Lue lisää
Fysioterapia_geriatrinen_600x450.jpg

Ikääntyneiden fysioterapia

Geriatrisen fysioterapian eli ikääntyneiden fysioterapian suunnitteluun vaikuttavat asiakkaan ikä, terveydentila sekä mahdolliset sairaudet.

Lue lisää
Fysioterapia_neurologinen_600x450.jpg

Neurologisten sairauksien fysioterapia

Neurologisten sairauksien fysioterapian tavoite on toimintakyvyn ja liikkumisen ylläpitäminen mahdollisimman normaalina sairauden mukanaan tuomasta haitasta huolimatta.

Lue lisää
Fysioterapia_ergo_seisten_600x450.jpg

Työfysioterapia

Eiran Sairaalan työfysioterapeutti on työterveyden ammattihenkilö, joka on fysioterapeutin koulutuksen lisäksi erikoistunut työfysioterapiaan. Työfysioterapeuttimme tekee kiinteää yhteistyötä työterveystiimin asiantuntijoiden kanssa ja hänellä on keskeinen osa asiakasyritystemme työntekijöiden tuki- ja liikuntaelinoireiden ja -sairauksien ennaltaehkäisevässä ja korjaavassa toiminnassa.

Lue lisää
Akupunktio_600x450_.jpg

Akupunktio

Akupunktio on kiinalaisen lääketieteen keskeisiä hoitomuotoja. Akupunktiolla voidaan hoitaa mm. hengitystiehyiden, silmien ja suun sairauksia, ruuansulatuselinten vaivoja, neurologisia ja lihasten ja luuston ongelmia. Myös gynekologiset vaivat sekä eturauhasongelmat ja impotenssi reagoivat akupunktioon hyvin.

Lue lisää
lymfaterapia_600x450.jpg

Lymfaterapia

Lymfaterapia on kehon omaa imunestejärjestelmää aktivoiva pehmeä hoitomenetelmä. Hoito-otteet ovat kevyitä ja pumppaavia. Hoitoon kuuluu alueellisesti turvotusta poistavia sekä kokonaisvaltaisesti imusuonistoa aktivoivia hoitotekniikoita.

Lue lisää
Ortopedia_kiviranka_600x450px.jpg

Osteopatia

Osteopatiasta saat apua nivelten ja pehmytkudosten häiriö- ja kiputiloihin. Osteopaatti auttaa, jos kärsit esimerkiksi pääsärystä, niskakivuista tai iskiaksesta. Meillä on yli 15 vuoden kokemus osteopatiassa ja toimimme tiiviissä yhteistyössä ortopedien kanssa.

Lue lisää
Fysioterapia_shockwave_sandra_600x450.jpg

Shockwave-paineaaltohoito

Onko sinulla pitkittynyttä kipua? Shockwave eli paineaalto on turvallinen ja tehokas apu lihas-, jänne- ja nivelsideongelmiin. Eiran sairaalassa hoitoa antavat hoitoon erikoistuneet fysioterapeutit normaalin vastaanottokäynnin yhteydessä.

Lue lisää
Eiran fysioterapeutit ja osteopaatit
Fysioterapeutti Juha Bekkedal hoitaa Eiran sairaalassa työssäkäyvien ja ikääntyvien tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiaa. Bekkedal Juha Fysioterapeutti Varaa aika
Fysioterapeutti Maarit Bomberg hoitaa tuki-ja liikuntaelinongelmia sekä alaraaja- ja alaselkäongelmia Eiran sairaalassa. Bomberg Maarit Fysioterapeutti AMK, työfysioterapeutti Varaa aika
Fysioterapeutti Viveca Grenman Eiran sairaalassa,  erityisosaaminen tuki- ja liikuntaelin- ja geriatrinen fysioterapia, akupunktio ja lymfaterapia Grenman Viveca Fysioterapeutti, Lymfaterapeutti Varaa aika
Fysioterapeutti Jonna Kuittinen Eiran sairaalassa toimii asiantuntijana Eira Painonhallintaklinikalla sekä Fysioklinikalla. Kuittinen Jonna Fysioterapeutti Varaa aika
Seuraavat vapaat ajat fysioterapeutille
pe 31.5.
10.30
1 h 0 min
Fysioterapeutti Viveca Grenman Eiran sairaalassa,  erityisosaaminen tuki- ja liikuntaelin- ja geriatrinen fysioterapia, akupunktio ja lymfaterapia
Grenman Viveca
Fysioterapeutti, Lymfaterapeutti
Eiran lääkäriasema
pe 31.5.
11.30
1 h 0 min
Fysioterapeutti Viveca Grenman Eiran sairaalassa,  erityisosaaminen tuki- ja liikuntaelin- ja geriatrinen fysioterapia, akupunktio ja lymfaterapia
Grenman Viveca
Fysioterapeutti, Lymfaterapeutti
Eiran lääkäriasema
pe 31.5.
13.00
1 h 0 min
Fysioterapeutti Viveca Grenman Eiran sairaalassa,  erityisosaaminen tuki- ja liikuntaelin- ja geriatrinen fysioterapia, akupunktio ja lymfaterapia
Grenman Viveca
Fysioterapeutti, Lymfaterapeutti
Eiran lääkäriasema
Näytä seuraavat vapaat ajat
Seuraavat vapaat ajat osteopaatille
pe 31.5.
16.00
30 min
Osteopaatti Juho Otranen Eiran sairaalassa, erityisosaaminen  nikama- ja nivelkäsittelyt, triggerpiste- ja fascia eli lihaskalvokäsittely, urheiluvammojen kuntotus.
Otranen Juho
Osteopaatti
Eiran lääkäriasema
Näytä seuraavat vapaat ajat
Hinnasto
Fysioterapia Hinta 
Alkukartoitus ensimmäisen vastaanottokäynnin yhteydessä 35 € 
Vastaanottokäynti 60 min
alk. 103 €*

Kotikäynti, Eiran lähialueella UUTTA! Hyödynnä kotitalousvähennys!
Lopullinen hinta määräytyy matka-ajan perusteella.
Tarkempi hinta-arvio fysioterapeutilta ajanvarauksen yhteydessä.

alk. 114 € - 145 €*

Asiantuntijat
 

Bekkedal Juha, Fysioterapeutti
Bomberg Maarit, Fysioterapeutti AMK
Grenman Viveca, Fysioterapeutti, Lymfaterapeutti
Kuittinen Jonna, Painonhallintaklinikan fysioterapeutti
Otranen Juho, Osteopaatti

 
Tutkimukset, lausunnot vastaanottokäynnin lisäksi Hinta
Shockwave-hoito 39 €
Erillinen lausunto esim. B-lausunnon tueksi veloitetaan käytetyn ajan mukaan.  

Osteopatia

Hinta

Vastaanottokäynti 30 min
80 €

 Lymfaterapia 

 Hinta 

Vastaanottokäynti 60 min   alk. 97 €

* Hinta määräytyy aikaperusteisesti ja fysioterapeutin erikoistumiskoulutuksen mukaan.

Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 26,30 €, sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 6,30 €/kerta. Kanta-maksu on 2,70 € ja veloitetaan kaikista Omakantaan tallennettavista käynneistä. Asiantuntijakohtaiset hinnat löydät asiantuntijan omasta profiilista.
Kysy lisää Eiran fysioterapiapalveluista
Nimi
Puhelin
Email
Viesti