rintojen korjausleikkauksia ja muita esteettisiä hoitoja vuosien kokemuksella 

Eiran sairaalan ammattitaitoiset kirurgit tekevät rintojen korjaus- ja kohotusleikkauksia usealla eri menetelmällä. Käytössämme on uusimmat menetelmät ja laadukkaimmat silikoni-implantit. Suurennusleikkaukset tehdään päiväkirurgisesti kevyessä nukutuksessa. Pienennysleikkausten jälkeen yövyt viihtyisällä vuodeosastollamme.

Teemme rintojen pienennysleikkauksia myös miehille. 

Varaa vastaanottoaika ammattitaitosille plastiikkakirurgeillemme. Leikkaukseen pääset nopeasti.

Lue lisää rintoihin liittyvistä toimenpiteistä ja palveluistamme

Rintojen suurennus ja kohotus

Jos sinua askarruttaa rintojesi pienuus, niiden muoto tai laskeutuminen, ota yhteyttä Eiran sairaalaan ja varaa aika plastiikkakirurgin vastaanotolle. Voit keskustella rintojen eri leikkausvaihtoehdoista ja saat yksilöllisen hoitosuunnitelman. Nyt kampanjahintaan alkaen 4560 €.

Lue lisää

Rintojen pienennys

Rintojen pienennysleikkaus tehdään usein terveydellisistä syistä. Suuret rinnat saattavat aiheuttaa niska- ja hartiasärkyjä, ryhtivikoja ja jännityspäänsärkyä. Tällöin sairasvakuutus korvaa osan leikkauksesta.

Lue lisää

Rintojen pienennys HUS:n myöntämällä palvelusetelillä

Teemme rintojen pienennysleikkauksia HUS:n myöntämillä palveluseteleillä. Omavastuu kattaa plastiikkakirurgin vastaanoton, sairaanhoitajan neuvonnan, leikkauksen, 1-2 vrk yöpymisen vuodeosastolla ja jälkitarkastuksen noin viikko leikkauksen jälkeen

Lue lisää

Rintojen pienennys miehille

Miesten rintojen suureneminen ei ole harvinaista. Jopa 50% miehillä on joko toisen tai molempien rintojen suurenemista. Vaiva on kosmeettinen, mutta saattaa aiheuttaa suurtakin vaivaa.

Lue lisää
Kysy lisää Eiran palveluista!
Nimi
Puhelin
Sähköposti
Viesti