Eroon tatuoinneista tehokkaasti ja turvallisesti

Eiran sairaalassa Helsingissä tatuoinninpoisto tehdään ammattitaidolla ja alan uusimmalla Lutronic Hollywood Spectra -laserlaitteella, turvallisesti sairaalaympäristössä. Hollywood Spectra -laite edustaa uusinta ja edistyneintä lyhyen pulssin (short pulses) laserteknologiaa. 

Lasersäteillä tehty tatuoinninpoisto hajottaa tatuoinnin värikapselit pieniksi partikkeleiksi ihon alta ihoa rikkomatta. Aineenvaihdunta kuljettaa väriaineen partikkelit pois kehosta. Hoito kohdistuu ainoastaan tatuoidulle alueelle eikä reagoi puhtaaseen ihoon. Hoito-ohjeita seuraamalla ihoon ei tule arpea, koska laser ei riko ihoa, vaan pelkästään väripigmenttejä. 

 

Edistynyt lasertekniikka poistaa kaikenväriset tatuoinnit

Hollywood Spectra -laite edustaa uusinta ja edistyneintä Nd:YAG Q-switch -lasertekniikkaa. Mustan väripigmentin onnistuneen poistamisen lisäksi tarvitaan edistynyttä lasertekniikkaa muiden värien poistamiseen. Hollywood Spectra -laserissa on neljä eri aallonpituutta, jotka mahdollistavat kaikkien värien poiston, myös valkoisen. Uusin tekniikka hajottaa värikapselit tehokkaammin pieniksi partikkeleiksi kuin aiemmat laserlaitteet. Laserlaitteellamme on kliinisesti todistettu tehokkuus. Multispot ei aiheuta pigmentoitumista hoidettavalla alueella

 

UUSI MENETELMÄ NOPEUTTAA HOITOJAKSOA

Eiran sairaalassa on käytössä uusi R0-menetelmä, joka mahdollistaa jopa neljän hoitokerran tekemisen samana päivänä. Koska tatuoinnin poisto tehdään kerros kerrokselta, ison tatuoinnin poistoon tarvitaan useampi hoitokerta. Uuden menetelmän ansiosta poistoaika lyhenee merkittävästi. Parhaimmassa tapauksessa pienen tatuoinnin poistamiseen voi riittää kaksi R0-käsittelypäivää.

R0-hoitomenetelmällä yksi ihokerros saadaan hoidettua 5–10 minuutissa, jonka jälkeen iholle levitetään hoitonestettä, joka rauhoittaa ihoa. Hoitoneste mahdollistaa saman alueen uudelleenkäsittelyn saman tien, ilman pidempiä odotteluita. Yhden päivän aikana hoitoja voidaan tehdä jopa neljä, ja ennen seuraavaa hoitopäivää pidetään 8–12 viikon tauko. Tehokkaat hoitopäivät säästävät aikaa etenkin kauempaa tulevilta asiakkailta. Laserhoitojen tarkkaa määrää ei voida täysin ennakoida.

 

TATUOINNIN VAALENEMINEN JA SARJAHOIDON PITUUS ON RIIPPUVAINEN:

  • millaista väriä on käytetty tatuoinnissa
  • minkä ikäinen tatuointi on
  • miten tatuointi on tehty, esim. miten syvälle ja millaisia neuloja on käytetty
  • omalla aineenvaihdunnalla on myös merkitystä tatuoinnin vaalenemisessa.

Hoidon aloittamisen yhteydessä annetaan hinta-arvio perustuen niihin hoitokertoihin, jotka aluksi sovitaan tehtäväksi. Lopullinen hintakokonaisuus määräytyy saavutettujen tulosten perusteella.
 

HOIDON YHTEYDESSÄ KÄYTETÄÄN PUUDUTUSVOIDETTA

Tatuoinninpoistoon tultaessa suurin osa asiakkaista on huolissaan toimenpiteen tuottamasta kivusta. Kivulta ei voi välttyä niin tatuointia ottaessaan kuin sitä poistaessaankaan. Hoidossa voidaan käyttää EMLA-puudutusvoidetta, jonka asiakkaan tulee hankkia itse. Puudutusvoide helpottaa kipua ja toimenpide on nopeasti ohi. Puudutevoide laitetaan n. 2 t ennen hoitoon tulemista, kelmun alle. Jos tatuoinninpoisto pelottaa, siitä kannattaa rohkeasti mainita. Mukaan voi halutessaan ottaa tukihenkilön.

 

TATUOINNINPOISTO SUJUU VAIVATTOMASTI JA ILMAN TOIPUMISAIKAA

Hoidamme sekä tatuoinnista kokonaan eroon haluavat että uuden tatuoinnin vuoksi edellisen tatuoinnin vaalennusta haluavat. Tatuoinninpoiston voi tehdä huomaamattomasti arjen lomassa. Toimenpide on helppo ja yksinkertainen. Liikunta ja saunominen ovat sallittuja ja jopa suositeltavia.

Varaa aika ensin konsultaatioon

Konsultaatiokäynnillä selvitämme miten tatuointisi voidaan poistaa parhaiten. Kertomiesi pohjatietojen avulla teemme suunnitelman, jossa selviää mm. tarvittavat hoitomäärät.


Käynnin yhteydessä voimme tehdä koehoidon, mikäli tatuointi on suurehko. Pieni tatuointi ei tarvitse koehoitoa vaan hoito voidaan aloittaa heti.

 
Eiran sairaalassa tatuoinninpoistoja tekee
Laserterapeutti Suvi Lahtinen tekee tatuoinnin poistoja laserilla Eiran sairaalassa. Lahtinen Suvi Laserhoitaja, Ihoterapeutti Varaa aika
Seuraavat vapaat ajat
pe 16.6.
14.00
30 min
Laserterapeutti Suvi Lahtinen tekee tatuoinnin poistoja laserilla Eiran sairaalassa.
Lahtinen Suvi
Laserhoitaja, Ihoterapeutti
Eiran lääkäriasema
Näytä seuraavat vapaat ajat
Lue lisää tatuoinninpoistosta Eiran sairaalassa
Kysy tatuoinnin tai kestopigmentoinnin poistosta
Nimi
Puhelin
Email
Viesti
Hinnasto
Tatuoinnin poisto Hinta
Konsultaatio / koehoito 30 min alk. 100 €
Yksittäinen hoito alk. 230 €
Kestopigmentoinnin poisto
kulmakarvojen kestopigmentointi poisto, kaikki värit (myös punainen)
kulmakarvojen microblading poisto
 alk. 230 €
Sarjahoidot saman päivän aikana R0-menetelmällä Hinta
2 - 4 hoitokerran sarja alk. 320 € - 780 €
 
Asiantuntijat
 
Lahtinen Suvi, laserhoitaja  
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 22,90 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 5,90 €/kerta. Kanta-maksu on 2,30 € ja veloitetaan kaikista Omakantaan tallennettavista käynneistäHinnat sisältää alv 24%.