Eroon tatuoinneista tehokkaasti ja turvallisesti

Eiran sairaalassa Helsingissä tatuoinninpoisto tehdään ammattitaidolla ja alan uusimmalla Lutronic Hollywood Spectra -laserlaitteella, turvallisesti sairaalaympäristössä. Hollywood Spectra -laite edustaa uusinta ja edistyneintä lyhyen pulssin (short pulses) laserteknologiaa. 

Lasersäteillä tehty tatuoinninpoisto hajottaa tatuoinnin värikapselit pieniksi partikkeleiksi ihon alta ihoa rikkomatta. Aineenvaihdunta kuljettaa väriaineen partikkelit pois kehosta. Hoito kohdistuu ainoastaan tatuoidulle alueelle eikä reagoi puhtaaseen ihoon. Hoito-ohjeita seuraamalla ihoon ei tule arpea, koska laser ei riko ihoa, vaan pelkästään väripigmenttejä. 

 

Edistynyt lasertekniikka tehoaa hyvin kaikkiin väreihin

Hollywood Spectra -laite edustaa uusinta ja edistyneintä Nd:YAG Q-switch -lasertekniikkaa. Mustan väripigmentin onnistuneen poistamisen lisäksi tarvitaan edistynyttä lasertekniikkaa muiden värien poistamiseen. Hollywood Spectra -laserissa on neljä eri aallonpituutta, jonka vuoksi laser tehoaa hyvin kaikkiin väreihin. Käytämme eri väreille omia hoitopäitä ja laserimuotoja, jotka mahdollistavat eri värien poistumisen. Hitaimmin poistuvat värit ovat vihreä ja sininen. On myös huomioitavaa, että valkoinen väri on hyvin haastava ja voi joskus muuttua laserpoistossa esim. vihertäväksi.

Uusin tekniikka hajottaa värikapselit tehokkaammin pieniksi partikkeleiksi kuin aiemmat laserlaitteet. Laserlaitteellamme on kliinisesti todistettu tehokkuus. Multispot ei aiheuta pigmentoitumista hoidettavalla alueella

 

UUSI MENETELMÄ NOPEUTTAA HOITOJAKSOA

Eiran sairaalassa on käytössä uusi R0-menetelmä, joka mahdollistaa jopa neljän hoitokerran tekemisen samana päivänä. Koska tatuoinnin poisto tehdään kerros kerrokselta, ison tatuoinnin poistoon tarvitaan useampi hoitokerta. Uuden menetelmän ansiosta poistoaika lyhenee merkittävästi. Parhaimmassa tapauksessa pienen tatuoinnin poistamiseen voi riittää kaksi R0-käsittelypäivää.

R0-hoitomenetelmällä yksi ihokerros saadaan hoidettua 5–10 minuutissa, jonka jälkeen iholle levitetään hoitonestettä, joka rauhoittaa ihoa. Hoitoneste mahdollistaa saman alueen uudelleenkäsittelyn saman tien, ilman pidempiä odotteluita. Yhden päivän aikana hoitoja voidaan tehdä jopa neljä, ja ennen seuraavaa hoitopäivää pidetään 8–12 viikon tauko. Tehokkaat hoitopäivät säästävät aikaa etenkin kauempaa tulevilta asiakkailta. Laserhoitojen tarkkaa määrää ei voida täysin ennakoida.

 

TATUOINNIN VAALENEMIseen JA SARJAHOIDON PITUuteen vaikuttaa:

  • millaista väriä on käytetty tatuoinnissa
  • minkä ikäinen tatuointi on
  • miten tatuointi on tehty, esim. miten syvälle ja millaisia neuloja on käytetty
  • omalla aineenvaihdunnalla on myös merkitystä tatuoinnin vaalenemisessa.

Hoidon aloittamisen yhteydessä annetaan hinta-arvio perustuen niihin hoitokertoihin, jotka aluksi sovitaan tehtäväksi. Lopullinen hintakokonaisuus määräytyy saavutettujen tulosten perusteella.
 

HOIDON YHTeydessä kivun tunnetta on mahdollista lievittää cryo- viilennyksellä  ja  emulsiovoidetta

Tatuoinninpoistoon tultaessa suurin osa asiakkaista on huolissaan toimenpiteen tuottamasta kivusta. Kivulta ei voi välttyä niin tatuointia ottaessaan, kuin sitä poistettaessakaan. Jos tatuoinninpoisto pelottaa, siitä kannattaa rohkeasti mainita. Mukaan voi halutessaan ottaa tukihenkilön.

UUTTA! Tatuoinninpoiston yhteydessä voidaan hoidettavaa ihoaluetta viilentää Zimmer Cryo7 -jäähdytyslaitteella ja lievittää kivuntunnetta hoidettavalla alueella. Kylmäilma, jota hoidettavalle alueelle puhalletaan ennen hoitoa, hoidon aikana ja hoidon jälkeen, toimii erittäin hyvänä kivunlievittäjänä ja puudutevoidetta ei välttämättä tarvita.

Cryo7:llä tehtävä hoidettavan alueen jäähdytys sisältyy tatuoinninpoiston hintaan. 

Lisäksi hoidossa voidaan käyttää pintapuudutukseen EMLA-emulsiovoidetta helpottamaan kipua. Emulsiovoiteen voi ostaa apteekista ilman reseptiä ja asiakkaan tulee hankkia emulsiovoide itse. Emulsiovoide laitetaan hoidettavalle alueelle noin 2 tuntia ennen hoitoon tulemista, kelmun alle.

Lisätietoa Cryo7-jäähdytyksestä sekä emulsiovoiteen käytöstä saat laserhoitajalta konsultaatiokäynnin yhteydessä.

 

TATUOINNINPOISTO SUJUU VAIVATTOMASTI JA ILMAN TOIPUMISAIKAA

Hoidamme sekä tatuoinnista kokonaan eroon haluavat että uuden tatuoinnin vuoksi edellisen tatuoinnin vaalennusta haluavat. Tatuoinnin poiston yhteydessä käytämme fraktionaalista laseria. Fraktionaalinen laseri nopeuttaa ihon uudistumista sekä hioo pintaan noussutta väriä pois.
Fraktionaalisen laserin käyttö sisältyy hoitohintaan.

Tatuoinninpoiston voi tehdä huomaamattomasti arjen lomassa. Toimenpide on helppo ja yksinkertainen. Liikunta ja saunominen ovat sallittuja ja jopa suositeltavia.

Varaa aika ensin konsultaatioon

Konsultaatiokäynnillä selvitämme miten tatuointisi voidaan poistaa parhaiten. Kertomiesi pohjatietojen avulla teemme suunnitelman, jossa selviää mm. tarvittavat hoitomäärät.


Käynnin yhteydessä voimme tehdä koehoidon, mikäli tatuointi on suurehko. Pieni tatuointi ei tarvitse koehoitoa vaan hoito voidaan aloittaa heti.

 
Eiran sairaalassa tatuoinninpoistoja tekee
Laserterapeutti Suvi Lahtinen tekee tatuoinnin poistoja laserilla Eiran sairaalassa. Lahtinen Suvi Laserhoitaja, Ihoterapeutti Varaa aika
Seuraavat vapaat ajat
to 15.8.
14.00
30 min
Laserterapeutti Suvi Lahtinen tekee tatuoinnin poistoja laserilla Eiran sairaalassa.
Lahtinen Suvi
Laserhoitaja, Ihoterapeutti
Eiran lääkäriasema
Näytä seuraavat vapaat ajat
Lue lisää tatuoinninpoistosta Eiran sairaalassa
Microblading- ja kestopigmentoitujen kulmien poisto laserilla Eiran sairaalassa.

Microblading-kulmien ja kestopigmentoinnin poisto

Joskus microblading- ja kestopigmentoidut kulmat eivät vastaa odotuksia tai muuttuvat ajan myötä, ja niistä halutaan luopua. Luotettava, sairaalaympäristössä toteutettu microbladingin ja kestopigmentoinnin laserpoisto on turvallinen ja tehokas keino päästä eroon ei-halutuista kulmista.

Lue lisää
Tatuoinnin-poisto_kulmat-microblading.jpg

Laser korjaa kestopigmentoinnin ja microbladingin jäljet

Tatuoinnin poisto ja kestopigmentoinnin tai microbladingin korjaus ovat sairaalaympäristössä turvallisia toimenpiteitä. Laserhoitaja Suvi Lahtinen Eiran sairaalasta kertoo, mitä niiden poistosta kannattaa tietää.

Lue lisää
Tatuoinnin-poisto-konsultaatio.jpg

Tatuoinnin poisto sujuu entistä nopeammin

Laserilla tatuointi voidaan poistaa turvallisesti, ihoa rikkomatta. Laser soveltuu myös kulmien ja huulten kestopigmentointeihin ja microblade-tekniikalla tehtyihin kulmiin.

Lue lisää
Kysy tatuoinnin tai kestopigmentoinnin poistosta
Nimi
Puhelin
Email
Viesti
Hinnasto
Tatuoinnin poisto Hinta
Konsultaatio / koehoito 30 min alk. 100 €
Yksittäinen hoito alk. 210 €
Kestopigmentoinnin poisto
kulmakarvojen kestopigmentointi poisto, kaikki värit (myös punainen)
kulmakarvojen microblading poisto
 alk. 230 €
Sarjahoidot saman päivän aikana R0-menetelmällä Hinta
2 - 4 hoitokerran sarja alk. 320 € - 780 €
 
Asiantuntijat
 
Lahtinen Suvi, laserhoitaja  
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 26,30 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 6,30 €/kerta. Kanta-maksu on 2,70 € ja veloitetaan kaikista Omakantaan tallennettavista käynneistä. Hinnat sisältää alv 24%.