Eroon tatuoinneista tehokkaasti ja turvallisesti

Eiran sairaalassa Helsingissä tatuoinninpoisto tehdään ammattitaidolla ja alan uusimmalla Spectra XT -laserlaitteella, turvallisesti sairaalaympäristössä. Spectra XT -laite edustaa uusinta ja edistynyttä Nd:YAG Q-switch -laserteknologiaa.

Lasersäteillä tehty tatuoinninpoisto hajottaa tatuoinnin värikapselit pieniksi partikkeleiksi ihon alta ihoa rikkomatta. Aineenvaihdunta kuljettaa väriaineen partikkelit pois kehosta. Hoito kohdistuu ainoastaan tatuoidulle alueelle eikä reagoi puhtaaseen ihoon. Hoito-ohjeita seuraamalla ihoon ei tule arpea, koska laser ei riko ihoa, vaan pelkästään väripigmenttejä. 

Edistynyt lasertekniikka poistaa kaikenväriset tatuoinnit

Spectra XT -laite edustaa uusinta ja edistynyttä Nd:YAG Q-switch -lasertekniikka. Mustan väripigmentin onnistuneen poistamisen lisäksi tarvitaan edistynyttä lasertekniikkaa muiden värien poistamiseen. Spectra XT-laserissa on neljä eri aallonpituutta, jotka mahdollistavat kaikkien värien poiston, myös valkoisen. Laserlaitteellamme on kliinisesti todistettu tehokkuus.


Uusi menetelmä nopeuttaa hoitojaksoa

Eiran sairaalassa on ainoana Suomessa käytössä uusi R0-menetelmä, joka mahdollistaa jopa neljän hoitokerran tekemisen samana päivänä. Koska tatuoinnin poisto tehdään kerros kerrokselta, ison tatuoinnin poistoon tarvitaan useampi hoitokerta. Uuden menetelmän ansiosta poistoaika lyhenee merkittävästi. Parhaimmassa tapauksessa pienen tatuoinnin poistamiseen voi riittää kaksi R0-käsittelypäivää.

R0-hoitomenetelmällä yksi ihokerros saadaan hoidettua 5–10 minuutissa, jonka jälkeen iholle levitetään hoitonestettä, joka rauhoittaa ihoa. Hoitoneste mahdollistaa saman alueen uudelleenkäsittelyn saman tien, ilman pidempiä odotteluita. Yhden päivän aikana hoitoja voidaan tehdä jopa neljä ja ennen seuraavaa hoitopäivää pidetään 8–12 viikon tauko. Tehokkaat hoitopäivät säästävät aikaa etenkin kauempaa tulevilta asiakkailta. Laserhoitojen tarkkaa määrää ei voida täysin ennakoida.

Tatuoinnin vaaleneminen ja sarjahoidon pituus on riippuvainen:

  • millaista väriä on käytetty tatuoinnissa
  • minkä ikäinen tatuointi on
  • miten tatuointi on tehty, esim. miten syvälle ja millaisia neuloja on käytetty
  • omalla aineenvaihdunnalla on myös merkitystä tatuoinnin vaalenemisessa.

Hoidon aloittamisen yhteydessä annetaan hinta-arvio perustuen niihin hoitokertoihin, jotka aluksi sovitaan tehtäväksi. Lopullinen hintakokonaisuus määräytyy saavutettujen tulosten perusteella.
 

Hoidon yhteydessä käytetään puudutusvoidetta

Tatuoinninpoistoon tultaessa suurin osa asiakkaista on huolissaan toimenpiteen tuottamasta kivusta. Kivulta ei voi välttyä niin tatuointia ottaessaan kuin sitä poistaessaankaan. Hoidossa voidaan käyttää puudutusvoidetta, jonka asiakkaan tulee hankkia itse. Puudutusvoide helpottaa kipua ja toimenpide on nopeasti ohi. Jos tatuoinnin poisto pelottaa, siitä kannattaa rohkeasti mainita. Mukaan voi halutessaan ottaa tukihenkilön.
 

Tatuoinninpoisto sujuu vaivattomasti ja ilman toipumisaikaa

Hoidamme sekä tatuoinnista kokonaan eroon haluavat että uuden tatuoinnin vuoksi edellisen tatuoinnin vaalennusta haluavat. Tatuoinninpoiston voi tehdä huomaamattomasti arjen lomassa. Toimenpide on helppo ja yksinkertainen. Mitään lääkitystä ei tarvita eikä toimenpiteestä seuraa sivuvaikutuksia. Liikunta ja saunominen ovat sallittuja ja jopa suositeltavia.

”Olen poistattanut sekä vanhan kihlasormukseni että olkapäätatuointini, jotka otin 18-vuotiaana. Kivutontahan se ei ollut, mutta lopputulos oli onnistunut – tatuoinnit hävisivät mitään arpia jättämättä.”

-Eva Wahlström

Varaa aika ensin konsultaatioon

Konsultaatiokäynnillä selvitämme miten tatuointisi voidaan poistaa parhaiten. Kertomiesi pohjatietojen avulla teemme suunnitelman, jossa selviää mm. tarvittavat hoitomäärät.


Käynnin yhteydessä voimme tehdä koehoidon, mikäli tatuointi on suurehko. Pieni tatuointi ei tarvitse koehoitoa vaan hoito voidaan aloittaa heti.

 
Eiran sairaalassa tatuoinninpoistoja tekee
Ehnqvist_Malin2.jpg Ehnqvist Malin Laserterapeutti Varaa aika
Laserterapeutti Suvi Lahtinen tekee tatuoinnin poistoja laserilla Eiran sairaalassa. Lahtinen Suvi Laserhoitaja, Ihoterapeutti, terveydenhuollon ammattilainen Varaa aika
Seuraavat vapaat ajat
ma 6.2.
12.30
30 min
Ehnqvist_Malin2.jpg
Ehnqvist Malin
Laserterapeutti
Eiran lääkäriasema
ma 6.2.
13.00
30 min
Ehnqvist_Malin2.jpg
Ehnqvist Malin
Laserterapeutti
Eiran lääkäriasema
ma 6.2.
14.00
30 min
Ehnqvist_Malin2.jpg
Ehnqvist Malin
Laserterapeutti
Eiran lääkäriasema
Näytä seuraavat vapaat ajat
Lue lisää tatuoinninpoistosta Eiran sairaalassa
Hinnasto
Tatuoinnin poisto Hinta
Konsultaatio / koehoito 30 min alk. 100 €
Yksittäinen hoito alk. 230 €
Kulmakarvojen pigmentointi/microblading poisto  alk. 230 €
Sarjahoidot saman päivän aikana RO-menetelmällä Hinta
2 - 4 hoitokerran sarja alk. 320 € - 780 €
 
Asiantuntijat
 
Ehnqvist Malin, laserterapeutti
Lahtinen Suvi, laserhoitaja
 
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 22,90 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 5,90 €/kerta. Kanta-maksu on 2,30 € ja veloitetaan kaikista Omakantaan tallennettavista käynneistäHinnat sisältää alv 24%.