Eroon tatuoinneista luotettavasti ja turvallisesti

Suomessa tatuoinninpoistot on siirretty sairaaloihin ja lääkärikeskuksiin, terveydenhuollon ammattilaisten vastuulle. Ammattitaidolla ja hyvillä
laitteilla varmistetaan tehokas ja turvallinen hoito. Meillä pääsee eroon kaikenvärisistä tatuoinneista.

Lasersäteillä tehty tatuoinninpoisto hajottaa tatuoinnin värikapselit ihon alta ihoa rikkomatta. Hoito kohdistuu ainoastaan tatuoidulle alueelle eikä reagoi puhtaaseen ihoon. Ihoon ei tule arpea, koska laser ei riko ihoa, vaan pelkästään väripigmenttejä.
 

Uusi menetelmä nopeuttaa hoitojaksoa

Eiran sairaalassa on ainoana Suomessa käytössä uusi R0-menetelmä joka mahdollistaa jopa neljän hoitokerran tekemisen samana päivänä. Koska tatuoinnin poisto tehdään kerros kerrokselta, ison tatuoinnin poistoon tarvitaan useampi hoitokerta. Uuden menetelmän ansiosta poistoaika lyhenee merkittävästi. Parhaimmassa tapauksessa pienen tatuoinnin poistamiseen voi riittää kaksi R0-käsittelypäivää.

R0-hoitomenetelmällä yksi ihokerros saadaan hoidettua 5–10 minuutissa, jonka jälkeen iholle levitetään nestettä, joka rauhoittaa ihoa. Neste mahdollistaa saman alueen uudelleenkäsittelyn saman tien, ilman pidempiä odotteluita. Yhden päivän aikana hoitoja voidaan tehdä maksimissaan neljä ja ennen seuraavaa hoitopäivää pidetään 8–12 viikon tauko. Tehokkaat hoitopäivät säästävät aikaa etenkin kauempaa tulevilta asiakkailta. Laserhoitojen tarkkaa määrää ei voida täysin ennakoida.

Tatuoinnin vaaleneminen on riippuvainen:

  • millaista väriä on käytetty tatuoinnissa
  • miten tatuointi on tehty, esim. miten syvälle ja millaisia neuloja on käytetty
  • omalla aineenvaihdunnalla on myös merkitystä tatuoinnin vaalenemisessa.
Hoidon aloittamisen yhteydessä annetaan hinta-arvio perustuen niihin hoitokertoihin, jotka aluksi sovitaan tehtäväksi. Lopullinen hintakokonaisuus määräytyy saavutettujen tulosten perusteella.
 

Hoidon yhteydessä käytetään puudutusvoidetta

Tatuoinninpoistoon tultaessa suurin osa asiakkaista on huolissaan toimenpiteen tuottamasta kivusta. Kivulta ei voi välttyä niin tatuointia ottaessaan kuin sitä poistaessaankaan. Hoidossa voidaan käyttää puudutusvoidetta, jonka asiakas hankkii itse. Puudutusvoide helpottaa kipua ja toimenpide on nopeasti ohi. Jos tatuoinnin poisto pelottaa, siitä kannattaa rohkeasti mainita. Mukaan voi halutessaan ottaa tukihenkilön.
 

Toimenpide sujuu ilman erikoisjärjestelyjä

Vastaanotolla hoidetaan sekä tatuoinnista kokonaan eroon haluava asiakas että uuden tatuoinnin vuoksi edellisen tatuoinnin vaalennusta haluavat. Tatuoinninpoiston voi tehdä huomaamattomasti arjen lomassa. Toimenpide on helppo ja yksinkertainen. Mitään lääkitystä ei tarvita eikä toimenpiteestä seuraa sivuvaikutuksia. Liikunta ja saunominen ovat sallittuja ja jopa suositeltavia.

 

Varaa aika ensin konsultaatioon

Konsultaatiokäynnillä selvitämme miten tatuointisi voidaan poistaa parhaiten. Kertomiesi pohjatietojen avulla teemme suunnitelman, jossa selviää mm. tarvittavat hoitomäärät.


Käynnin yhteydessä voimme tehdä koehoidon, mikäli tatuointi on suurehko. Pieni tatuointi ei tarvitse koehoitoa vaan hoito voidaan aloittaa heti.

 
Eiran sairaalassa tatuoinnin poistoja tekee
Ehnqvist Malin Laserterapeutti Varaa aika
Seuraavat vapaat ajat
to 18.3.
13.30
30 min
Ehnqvist Malin
Laserterapeutti
Eiran lääkäriasema
Näytä seuraavat vapaat ajat

”Olen poistattanut sekä vanhan kihlasormukseni että olkapäätatuointini, jotka otin 18-vuotiaana. Kivutontahan se ei ollut, mutta lopputulos oli onnistunut – tatuoinnit hävisivät mitään arpia jättämättä.”

-Eva Wahlström

Hinnasto
 Tatuoinnin poisto Hinta 
 Konsultaatio / sis. suurten tatuointien koehoidon 61 € 
 Yksittäinen hoito 210 € 
Sarjahoidot saman päivän aikana RO-menetelmällä Hinta 
2 - 4 hoitokerran sarja 315 € - 630 € 
Hintoihin lisätään poliklinikkamaksu 19,90 € ja Kanta-maksu 1,95 €. Hinnat sisältää alv 24%