SINUSTA VÄLITTÄMISTÄ JO 113 VUOTTA

Alusta alkaen lääketieteellinen osaaminen ja yksilöllinen asiakaspalvelu ovat olleet meille ohjenuorana.
Laatu, palvelu ja aito välittäminen ovat edelleen meidän lähes 200 eiralaisen sydäntä lähinnä. 

Eiran sairaala sai kansainvälisen ISO 9001-laatusertifioinnin ensimmäisenä yksityissairaalana ja lääkäriasemana Suomessa vuonna 2001 ja meidät on valittu parhaaksi pääkaupunkiseudun yksityiseksi lääkäripalveluyritykseksi (Brand Audit Group 2016).

Eiran sairaala ja lääkäriasema toimii Etelä-Helsingissä lämminhenkisessä ja persoonallisessa Lars Sonckin suunnittelemassa jugendrakennuksessa. Lisäksi meillä on toimipiste Ruohonlahden Saukonpaadessa.

Yhteystiedot ja tiedustelut

Tältä sivulta löydät mm. toimipisteiden, hoitoyksiköiden ja potilasasiamiehen yhteystiedot sekä ohjeet potilasasiakirjojen luovutukseen.

Lue lisää

Eiran sairaala ja lääkäriasema

Eira on huippumoderni sairaala ja täyden palvelun lääkäriasema. Eira tarjoaa monipuolisten erikois- ja yleislääkäri-, työterveys- ja tutkimuspalvelujen lisäksi useiden erikoisalueiden leikkauksia ja toimenpiteitä sekä 24/7 vuodeosastopalveluja.

Lue lisää

Eira Saukonpaasi

Eiran sairaalalla on Helsingin Jätkäsaaressa viihtyisä vuodeosasto. Eira Saukonpaadesta löytyy myös laboratoriopalvelut.

Lue lisää

Meille töihin

Tarjoamme työpaikan yksityisessä, kotimaisessa omistuksessa olevassa Eiran sairaalassa ja lääkäriasemalla. Meidät tunnetaan korkeasta lääketieteellisestä tasosta. Haemme nyt tiiminvetäjää asiakaspalveluumme!

Lue lisää

9 hyvää syytä valita Eira

Eira on erilainen. Olemme tunnettuja korkeatasoisesta osaamisestamme, mutta myös lämminhenkisestä ja yksilöllisestä palvelustamme. Meillä on huikean korkea asiakastyytyväisyys ja uskollinen asiakaskunta. Ja siihen on monta syytä.

Lue lisää

Media

Tervetuloa Eiran media-sivuille. Täältä löydät viimeisimmät tiedotteet ja voit ladata medioille tarkoitettuja aineistoja.

Lue lisää

Eiran artikkelit

Täältä löydät asiantuntijoidemme kirjoittamia artikkeleita terveydestä ja Eiran sairaalan palveluista. Voit selata artikkeleita ja hakea niitä aiheen mukaan.

Lue lisää
Kysy lisää ja jätä yhteydenottopyyntö
Nimi
Puhelin
Sähköposti
Viesti