SINUSTA VÄLITTÄMISTÄ JO 111 VUOTTA

Alusta alkaen lääketieteellinen osaaminen ja yksilöllinen asiakaspalvelu ovat olleet meille ohjenuorana.
Laatu, palvelu ja aito välittäminen ovat edelleen meidän lähes 200 eiralaisen sydäntä lähinnä. 

Eiran sairaala sai kansainvälisen ISO 9001-laatusertifioinnin ensimmäisenä yksityissairaalana ja lääkäriasemana Suomessa vuonna 2001 ja meidät valittiin jo toistamiseen tänä vuonna parhaaksi pääkaupunkiseudun yksityiseksi lääkäripalveluyritykseksi (Brand Audit Group 2016).

Eiran sairaala ja lääkäriasema toimii Helsingissä Eiran kaupunginosassa lämminhenkisessä ja persoonallisessa jugendrakennuksessa. Lisäksi meillä on toimipisteet Ruohonlahden Saukonpaadessa ja Kauniaisten keskustassa Granin kauppakeskuksessa.

Yhteystiedot ja tiedustelut

Tältä sivulta löydät mm. toimipisteiden, hoitoyksiköiden ja potilasasiamiehen yhteystiedot sekä ohjeet potilasasiakirjojen luovutukseen.

Lue lisää

Eiran sairaala ja lääkäriasema

Eira on huippumoderni sairaala ja täyden palvelun lääkäriasema. Eira tarjoaa monipuolisten erikois- ja yleislääkäri-, työterveys- ja tutkimuspalvelujen lisäksi useiden erikoisalueiden leikkauksia ja toimenpiteitä sekä 24/7 vuodeosastopalveluja.

Lue lisää

Eira Grani

Kauniaisissa sijaitsevasta lääkäriasemaltamme saat kattavasti niin yleislääkärin kuin usean erikoisalan lääkäreiden vastaanottopalvelut.

Lue lisää

Eira Saukonpaasi

Eiran sairaalalla on Helsingin Jätkäsaaressa viihtyisä vuodeosasto. Eira Saukonpaadesta löytyy myös laboratoriopalvelut.

Lue lisää

Meille töihin

Tarjoamme työpaikan yksityisessä, kotimaisessa omistuksessa olevassa Eiran sairaalassa ja lääkäriasemalla. Meidät tunnetaan korkeasta lääketieteellisestä tasosta.

Lue lisää

Asiakastyytyväisyys

Seuraamme säännöllisesti asiakkaidemme mielipiteitä meistä ja toiminnastamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Lue lisää

Media

Tervetuloa Eiran medialle tarkoitetuille sivuille! Täältä löydät viimeisimmät tiedotteet ja voit ladata kuvia Eirasta.

Lue lisää

Eiran artikkelit

Täältä löydät asiantuntijoidemme kirjoittamia artikkeleita terveydestä ja Eiran sairaalan palveluista. Voit selata artikkeleita ja hakea niitä aiheen mukaan.

Lue lisää
Kysy lisää ja jätä yhteydenottopyyntö
Nimi
Puhelin
Sähköposti
Viesti