STÄLLET DÄR MAN BRYR SIG OM DIG. PÅ RIKTIGT.

Eira är annorlunda. Vi vill se dig som en helhet. Vi vill erbjuda dig både helhetsvård och förebyggande vård samt äkta bryende. Därför har vi skapat en helt ny Egenskötarservice och grundat flera nya Specialkliniker.

Du kan boka tid antingen till Egenskötaren, som lyssnar på dig och hjälper dig hitta rätt alternativ, eller direkt till våra kunniga läkare och terapeuter.

Välkommen till Eira. Ta hand om dig - boka tid.
Sök tider
Följande lediga tider
Allmänläkare
i dag
08:20
20 min
Boka
Lindberg Otto
Specialistläkare i geriatrik, allmänläkare
Eira läkarstation
Gastroenterologiska sjukdomar
tor 20.2
18:30
30 min
Boka
Saarinen Tuure
Specialist i gastroenterologisk kirurgi
Eira läkarstation
Åderbråckskirurgi
i dag
13:10
20 min
Boka
Railo Mikael
Specialist i kärlkirurgi och gastroenterologisk kirurgi
Eira läkarstation
Ögonsjukdomar
mån 2.3
10:00
30 min
Boka
Ylitalo Jarno
Specialist i ögonsjukdomar
Eira läkarstation

Eira Ögonklinik

  • Smile-laseroperation nu endast 2640 € /båda ögonen (2980 €)!
  • Linsoperation med multifokal lins från 4980 €/båda ögonen.
  • Förundersökning hos optiker inför laseroperation nu 0 € (värde 180 €), inklusive ögonkirurgens bedömning.
  • Starroperation på Eira utan att köa, nu som nyhet djupskarpa linsalternativ!

Kampanjpriset gäller till 28.2.2020.
* 12 månaders räntefri och avgiftsfri delbetalning med Eira Hälsokonto.

Boka tid till optikerns förundersökning
Starroperation

Hjälper inte glasögonen längre? Känns det som att synen är grumlig trots att du nyligen fått nya glasögon? Låt ögonläkaren utreda när det är optimalt att låta göra en starroperation. Starr kan opereras redan innan synen märkbart försvagas. Du kan ringa vår starrexpert för kostnadsfri rådgivning, vi svarar på dina frågor och ger dig råd.

Läs mer
Eira Fetmaklinik

Försvåras ditt liv av övervikt? Har du länge försökt bli av med din övervikt? Eira Fetmaklinik har specialiserat sig på mångsidig behandling av övervikt. Vi har utfört fetmaoperationer sedan år 2009 och har nyligen påbörjat en ny icke-kirurgisk behandlingsmetod för övervikt – Orbera-bantningsmetoden, där man för in en silikonballong i magsäcken. Ballongen ger en mättnadskänsla som medför minskad portionsstorlek. Läs mera och boka tid till Fetmaklinikens sjukskötare för kostnadsfri konsultation och diskutera med henne det för dig lämpligaste alternativet till livsstilsändring.

Läs mer
Influensavaccin

Influensavaccinet har många fördelar och är det bästa skyddet mot influensa. Sammansättningen på vaccinet ändras årligen beroende på vilken typ av virus det är fråga om. För perioden 2019-2020 har vi vaccinet VaxigripTetra och nässprayvaccinet Fluenz Tetra. Vaccinet skyddar mot fyra olika virustyper.

Läs mer
Alkoholavvänjningskliniken

På Eira sjukhus vårdas alkoholavvänjningspatienter alltid med respekt för patientens integritet. Till våra tjänster hör avvänjningsvård på bäddavdelningen, mottagning hos addiktionsläkare, specialist i psykiatri som har specialkompetens i addiktionsmedicin samt terapeut. Till våra tjänster hör också en rehabiliteringskurs och ledd självhjälpsgrupp.

Läs mer
Eira Magklinik

Lider du av diffusa symptom? Känner du dig svullen, har du ofta förstoppning eller diarré? Stressar du med magen eller får du halsbränna efter det du ätit? Vill du äntligen ta reda på vad dina besvär beror på? Eller har du fått en diagnos men vill veta meta och få råd. Eira Magklinikens specialister hjälper till att reda ut olika magbesvär. Boka lätt tid via vår nätbokning!

Läs mer
Eira Hälsoklubb för kvinnor

Tar du hand om alla andra, men försummar ibland ditt eget välmående? Saknar du regelbunden information om ditt hälsotillstånd? Just för dig har vi grundat nya och unika Eira Hälsoklubb för Kvinnor! Som klubbmedlem får du årligen en kallelse till en hälsocheck och du kan när som helst konsultera Hälsoklubbens Egenskötare. Vid behov guidar hon dig till rätt specialist. Eira Hälsoklubb för kvinnor är det bästa och enklaste sättet att ha regelbunden koll på sin hälsa!

Läs mer
uutiskirje_2018-06_600x450.jpg 

Nog får du väl redan Eiras nyhetsbrev?

Skriv in din e-postadress så får du i fortsättningen veta om våra erbjudanden, kundkvällar och nyheter.