STÄLLET DÄR MAN BRYR SIG OM DIG. PÅ RIKTIGT.

Eira är annorlunda. Vi vill se dig som en helhet. Vi vill erbjuda dig både helhetsvård och förebyggande vård samt äkta bryende. Därför har vi skapat en helt ny Egenskötarservice och grundat flera nya Specialkliniker.

Du kan boka tid antingen till Egenskötaren, som lyssnar på dig och hjälper dig hitta rätt alternativ, eller direkt till våra kunniga läkare och terapeuter.

Välkommen till Eira. Ta hand om dig - boka tid.
Sök tider
Följande lediga tider
Allmänläkare
tis 26.11
10:00
30 min
Boka
Nordman Henrik
Specialist i lungsjukdomar, företagsläkare, allmänläkare, sjömansläkare
Eira läkarstation
Gastroenterologiska sjukdomar
tor 28.11
08:30
30 min
Boka
Väänänen Hannu
Specialist i inre medicin och gastroenterologi
Eira läkarstation
Åderbråckskirurgi
mån 25.11
09:00
20 min
Boka
Railo Mikael
Specialist i kärlkirurgi och gastroenterologisk kirurgi
Eira läkarstation
Ögonsjukdomar
mån 25.11
10:00
20 min
Boka
Oksman Petri
Specialist i ögonsjukdomar, ögonkirurg
Eira läkarstation

Influensavaccin för säsongen 2019–2020


KOM IHÅG INFLUENSAVACCINEN!

Boka tid till vaccinering eller kom in och fråga efter lediga tider.

* + Kanta-avgift 1,95 €

Boka tid

Eira Ögonklinik

Smile-laseroperation nu endast 2640 € /båda ögonen (2980 €)!

Linsoperation med multifokal lins nu -500 €! Från endast 4480 €/båda ögonen.

Förundersökning hos optiker inför laseroperation nu 0 € (värde 180 €), inklusive ögonkirurgens bedömning.

Priset gäller till 31.12.2019.
* 12 månaders räntefri delbetalning med Eira Hälsokonto (inkl. uppläggnings- och administrationsavgift 83 €) 

Boka tid till optikerns förundersökning
Starroperation

Hjälper inte glasögonen längre? Känns det som att synen är grumlig trots att du nyligen fått nya glasögon? Låt ögonläkaren utreda när det är optimalt att låta göra en starroperation. Starr kan opereras redan innan synen märkbart försvagas. Du kan ringa vår starrexpert för kostnadsfri rådgivning, vi svarar på dina frågor och ger dig råd.

Läs mer
Linsoperation

Bli kvitt dina progressiva glasögon med en linsoperation! Linsoperationen kallas ibland för ålderssynthetsoperation, eftersom man korrigerar närsynen. Men utöver åldersynthet korrigerar linsoperationen också översynthet och en eventuell astigmatism. Boka tid till optiker för en omfattande förundersökning. Förundersökningen hos optikern är nu kostnadsfri.

Läs mer
Eira Fetmaklinik

Försvåras ditt liv av övervikt? Har du länge försökt bli av med din övervikt? Eira Fetmaklinik har specialiserat sig på mångsidig behandling av övervikt. Vi har utfört fetmaoperationer sedan år 2009 och har nyligen påbörjat en ny icke-kirurgisk behandlingsmetod för övervikt – Orbera-bantningsmetoden, där man för in en silikonballong i magsäcken. Ballongen ger en mättnadskänsla som medför minskad portionsstorlek. Läs mera och boka tid till Fetmaklinikens sjukskötare för kostnadsfri konsultation och diskutera med henne det för dig lämpligaste alternativet till livsstilsändring.

Läs mer
Eira Sömnklinik

Har du svårigheter att somna eller vaknar du ofta? Störande snarkning? Avbrott i andningen? Vill du få hjälp att sova utan mediciner? Boka tid till Eira Sömnkliniken. Hos oss får du helhetsomfattande hjälp för dina sömnproblem.

Läs mer
Alkoholavvänjningskliniken

På Eira sjukhus vårdas alkoholavvänjningspatienter alltid med respekt för patientens integritet. Till våra tjänster hör avvänjningsvård på bäddavdelningen, mottagning hos addiktionsläkare, specialist i psykiatri som har specialkompetens i addiktionsmedicin samt terapeut. Till våra tjänster hör också en rehabiliteringskurs och ledd självhjälpsgrupp.

Läs mer
Eira Seniorklubb

Tänk om du hade en Egenskötare som du lätt kunde kontakta för hälsoråd! Tänk om du fick en personlig kallelse till årlig hälsokontroll och gratis influensavaccinering. Och dessutom rabatt på hälsovårdstjänster och andra förmåner. Bli medlem i Eira Seniorklubb så får du allt detta och mycket mer! Vi tycker du skall njuta av livet och låta oss ta hand om din hälsa!

Läs mer
uutiskirje_2018-06_600x450.jpg 

Nog får du väl redan Eiras nyhetsbrev?

Skriv in din e-postadress så får du i fortsättningen veta om våra erbjudanden, kundkvällar och nyheter.