STÄLLET DÄR MAN BRYR SIG OM DIG. PÅ RIKTIGT.

Att få god och rätt vård är det viktigaste, men om du dessutom får personlig service och känner att någon verkligen lyssnar och bryr sig om dig, känns det säkert ännu bättre. Det är något vi eftersträvar varje dag på Eira.

Det är tryggt att komma till Eira och vi hjälper dig även på distans. Kom inte med förkylnings- eller coronasymtom till mottagningen. Vi gör heller inga coronatest för att hålla Eira smittofritt. Läs mera om Eiras coronaåtgärder och -information.

OBS! Då du besöker Eira bör du använda ansiktsmask. Ifall du inte har en mask får du en vid mottagningen.

Välkommen!
98,6 %Eiras kundnöjdhet
vecka 47
OBS! Influensavaccinet finns inte mera tillhands på grund av exceptionellt stor efterfrågan.
Sök tider
Följande lediga tider
Allmänläkare
Idag
15:40
20 min
Boka
Lindberg Otto
Specialist i geriatrik, allmänläkare
Eira läkarstation
OBS! På grund av den pågående pandemin sköter jag en del av mina mottagningar på distans. I första hand sker detta genom en videolänk, men om videokontakten känns besvärlig kan vi sköta mottagningen per telefon.

Ifall du är en ny Seniorklubbsmedlem eller behöver ett körkortsintyg, ber jag dig boka två 20 minuters mottagningstider.  Vår kundtjänst hjälper vid behov,  09 162 0570.

Gastroenterologiska sjukdomar
tis 1.12
08:30
30 min
Boka
Väänänen Hannu
Specialist i inre medicin och gastroenterologi
Eira läkarstation
OBS! Vid behov håller jag mottagning även på distans. Föredrar du distansmottagning, boka en vanlig tid och skriv ”Telefonmottagning” i  Orsaken till bokningen-fältet. Jag ringer upp dig under den bokade tiden till numret du meddelat.
Åderbråckskirurgi, kärlkirurgi
tor 26.11
12:30
30 min
Boka
Alho Hanni
Specialist i kärlkirurgi
Eira läkarstation
Om du har en av HNS beviljad servicesedel för förundersökning av åderbråck, boka tid per telefon på vår tidsbeställning 06 1620 570 (mån-tors 8 – 17, fre 8 - 16). Ta fram servicesedeln då du bokar tiden.
Ögonläkare, ögonsjukdomar
tor 26.11
09:00
30 min
Boka
Mattila Jaakko
Specialist i ögonsjukdomar, ögonkirurg
Eira läkarstation

Eira Ögonklinik

Överväger du en ögonoperation? Vi utför starr-, laser- och linsoperationer med sakkunnighet.

Boka tid till sjukhusoptikerns omfattande förundersökning. Förundersökningen förbinder dig inte till en operation.

NYTT! Blended Vision -laseroperation för ålderssynthet nu 1980 €/öga.

SMILE-laserbehandling nu 1320 € /öga t.o.m. 31.12.2020.

Läs mera om förundersökning

KRÅNGLIG MAGE?

Lider du av diffusa symptom? Vill du äntligen ta reda på vad dina besvär beror på? Eira Magklinikens specialister hjälper till att reda ut olika magbesvär.

Konsultation hos magklinikens sjukskötare 35 €*
*+ Kanta-avgift 1,95 €.

Magklinikens sjukskötare Erja Juvonen svarar på de vanligaste frågorna om skopier.

Ofta frågade frågor om skopiering av magsäck
Eira Alkoholavvänjningsklinik

Eira alkoholavvänjningsklinik är en privat vårdenhet i Helsingfors. Vi har vårdat alkoholberoende ända sedan 1985. Personalen som deltar i vården har alla en yrkesbehörighet inom hälsovården eller inom addiktionsvård, och vården sker alltid med respekt för personlig integritet. Du kan alltid komma till mottagningen utan en remiss av läkare och du får snabbt hjälp. Om du eller en närstående behöver hjälp för alkoholism, tveka inte att ta kontakt!

Läs mer
Bäddavdelning 24/7

Vår bäddavdelning på Fabriksgatan erbjuder individuell vård och service inom flera kirurgiska specialiteter, både före och efter operationen. Till bäddavdelningens tjänster hör också kartläggning av hälsotillståndet, äldrevård och terminalvård samt alkoholavvänjningsvård.

Läs mer
Eira Fetmaklinik

Var inte ensam med din övervikt! Eira Fetmaklinik är specialiserad på individuell och mångsidig vård av fetma. Våra fetmaexperter, som hör till Finlands mest erfarna, hjälper dig att hitta den rätta vårdmetoden just för dig. Vi använder oss av fetmaoperatiner och den icke-kirurgiska Orbera-bantningsmetoden samt kostrådgivning och läkemedelsbehandling. Läs mera och boka tid till fetmasjukskötarens kostnadsfria rådgivning!

Läs mer
Ortopedi

Till ortopedin hör skador och besvär i rörelseorganen hos människor i alla åldrar samt diagnostik och vård av dessa. Typiska undersökningar och kirurgiska ingrepp är artroskopi i skulderled, höft, knä och vrist samt ledprotesoperationer av knä och höft. Handkirurgin koncentrerar sig på sjukdomar i handen, handleden och armbågen.

Läs mer
uutiskirje_2018-06_600x450.jpg 

Nog får du väl redan Eiras nyhetsbrev?

Skriv in din e-postadress så får du i fortsättningen veta om våra erbjudanden, kundkvällar och nyheter.