STÄLLET DÄR MAN BRYR SIG OM DIG. PÅ RIKTIGT.

Att få god och rätt vård är det viktigaste, men om du dessutom får personlig service och känner att någon verkligen lyssnar och bryr sig om dig, känns det säkert ännu bättre. Det är något vi eftersträvar varje dag på Eira.

Eira sjukhus och läkarstation ägs till 100 % av finländska läkare och har skött om finländarnas hälsa och välmående sedan 1905. Vi är kända för vår höga medicinska och kirurgiska standard, men också för vår hemlika och unika miljö, där över 180 läkare och andra specialister inom hälsovård finns till för att sköta om dig på bästa tänkbara sätt.

Välkommen!

98,8 %Eiras kundnöjdhet
1-6/2021
Sök tider
Följande lediga tider
Allmänläkare
tis 27.7
09:00
30 min
Boka
Nordman Henrik
Specialist i lungsjukdomar, företagsläkare, allmänläkare, sjömansläkare
Eira läkarstation
OBS! Jag har även distansmottagning. Ifall du vill boka en distansmottagning välj "Distansmottagning", ringer jag upp dig under den bokade tiden till numret du meddelat.

Endast patienter som fyllt 12 år. Jag sköter i första hand lungsjukdomar, men tar även emot mina tidigare patienter som allmänläkare.

Gastroenterologiska sjukdomar
tor 12.8
09:30
30 min
Boka
Väänänen Hannu
Specialist i inre medicin och gastroenterologi
Eira läkarstation
OBS! Vid behov håller jag mottagning även på distans. Föredrar du distansmottagning, boka en vanlig tid och skriv ”Telefonmottagning” i  Orsaken till bokningen-fältet. Jag ringer upp dig under den bokade tiden till numret du meddelat.
Åderbråckskirurgi, kärlkirurgi
mån 9.8
10:00
30 min
Boka
Albäck Anders
Specialist i kirurgi och kärlkirurgi
Eira läkarstation
Ej patienter med HNS-servicesedel.
Ögonläkare, ögonsjukdomar
tor 26.8
11:00
30 min
Boka
Mattila Jaakko
Specialist i ögonsjukdomar, ögonkirurg
Eira läkarstation

HAR DU FÖRSÖKT BANTA LÄNGE?

Låt Finlands mest erfarna överviktsteam hjälpa dig!

  • Eira sjukhus är specialicerat på helhetsinriktad medicinsk vård av övervikt.
  • Vi har gjort fetmaoperationer sedan 2009 och är som enda i Finland specialiserade på den nya behandlingsmetoden Orbera.
  • En fetmaoperation är den mest effektiva vårdformen för övervikt. Orbera-metoden är för personer under 65 år ett mjukare ickekirurgiskt alternativ, som konkret hjälper dig att uppnå en bestående livsstilsändring.

Boka tid till gratis konsultation hos vår Fetmasjukskötare!

Läs mera och boka tid

Eira Ögonklinik

Överväger du en ögonoperation? Vi utför starr-, laser- och linsoperationer med sakkunnighet.

Boka tid till sjukhusoptikerns omfattande förundersökning. Förundersökningen förbinder dig inte till en operation.

NYTT! Blended Vision -laseroperation för ålderssynthet nu 1980 €/öga.
Läs mera om förundersökning
Bäddavdelning 24/7

Vår bäddavdelning på Fabriksgatan erbjuder individuell vård och service inom flera kirurgiska specialiteter, både före och efter operationen. Till bäddavdelningens tjänster hör också kartläggning av hälsotillståndet, äldrevård och terminalvård samt alkoholavvänjningsvård.

Läs mer
Plastikkirurgi

Eira sjukhus har lång erfarenhet av olika typer av plastikkirurgiska ingrepp. Hos oss hittar du ett mångsidigt utbud av plastikkirurgiska tjänster och högklassigt kunnande som backas upp av det senaste inom teknologi. Operationerna utförs i trygg sjukhusmiljö. Utöver krävande plastikkirurgi erbjuder vi också lättare estetiska behandlingar.

Läs mer
Alkoholavvänjning

Vi vårdar alkoholavvänjningspatienter på bäddavdelningen med lång erfarenhet – alltid med respekt för patientens integritet. Till vård kan du komma utan läkarremiss 7 dagar i veckan.

Läs mer
Eira Magklinik

Lider du av diffusa symptom? Känner du dig svullen, har du ofta förstoppning eller diarré? Stressar du med magen eller får du halsbränna efter det du ätit? Vill du äntligen ta reda på vad dina besvär beror på? Eller har du fått en diagnos men vill veta mera och få råd. Eira Magklinikens specialister hjälper till att reda ut olika magbesvär.

Läs mer
uutiskirje_2018-06_600x450.jpg 

Nog får du väl redan Eiras nyhetsbrev?

Skriv in din e-postadress så får du i fortsättningen veta om våra erbjudanden, kundkvällar och nyheter.