STÄLLET DÄR MAN BRYR SIG OM DIG. PÅ RIKTIGT.

Eira är annorlunda. Vi vill se dig som en helhet. Vi vill erbjuda dig både helhetsvård och förebyggande vård samt äkta bryende. Därför har vi skapat en helt ny Egenskötarservice och grundat flera nya Specialkliniker.

Du kan boka tid antingen till Egenskötaren, som lyssnar på dig och hjälper dig hitta rätt alternativ, eller direkt till våra kunniga läkare och terapeuter.

Välkommen till Eira. Ta hand om dig - boka tid.
Sök tider
Följande lediga tider
Allmänläkare
tis 17.9
08:20
20 min
Boka
Lindberg Otto
Specialistläkare i geriatrik, allmänläkare
Eira läkarstation
Gastroenterologiska sjukdomar
ons 18.9
17:00
30 min
Boka
Väänänen Hannu
Specialist i inre medicin och gastroenterologi
Eira läkarstation
Åderbråckskirurgi
tis 17.9
11:50
20 min
Boka
Railo Mikael
Specialist i kärlkirurgi och gastroenterologisk kirurgi
Eira läkarstation
Ögonsjukdomar
tis 24.9
11:00
30 min
Boka
Heickell Aurora
Specialist i ögonsjukdomar
Eira läkarstation

Eira Ögonklinik

Smile-laseroperation nu endast 2500 € /båda ögonen (2980 €)!

Förundersökning hos optiker inför laseroperation nu 0 € (värde 180 €), inklusive ögonkirurgens bedömning.

Priset gäller till 31.10.2019.
Med Eira Hälsokonto får du upp till 12 månaders räntefri delbetalning!
Boka tid till optikerns förundersökning

Stället där man bryr sig om dig. På riktigt.

Du kan riktigt känna det. Välkommen till Eira!


BOKA TID TILL ALLMÄNLÄKARE!

Du får snabbt en tid till allmänläkare, ofta redan samma dag.

*Efter FPA ersättningen + kansliavgift och Kanta-avgift.

Boka tid
Eira Magklinik

Lider du av diffusa symptom? Känner du dig svullen, har du ofta förstoppning eller diarré? Stressar du med magen eller får du halsbränna efter det du ätit? Vill du äntligen ta reda på vad dina besvär beror på? Eller har du fått en diagnos men vill veta meta och få råd. Eira Magklinikens specialister hjälper till att reda ut olika magbesvär. Boka lätt tid via vår nätbokning!

Läs mer
Starroperation

Hjälper inte glasögonen längre? Känns det som att synen är grumlig trots att du nyligen fått nya glasögon? Låt ögonläkaren utreda när det är optimalt att låta göra en starroperation. Starr kan opereras redan innan synen märkbart försvagas. Du kan ringa vår starrexpert för kostnadsfri rådgivning, vi svarar på dina frågor och ger dig råd.

Läs mer
Eira Fetmaklinik

Försvåras ditt liv av övervikt? Har du länge försökt bli av med din övervikt? Eira Fetmaklinik har specialiserat sig på mångsidig behandling av övervikt. Vi har utfört fetmaoperationer sedan år 2009 och har nyligen påbörjat en ny icke-kirurgisk behandlingsmetod för övervikt – Orbera-bantningsmetoden, där man för in en silikonballong i magsäcken. Ballongen ger en mättnadskänsla som medför minskad portionsstorlek. Läs mera och boka tid till Fetmaklinikens sjukskötare för kostnadsfri konsultation och diskutera med henne det för dig lämpligaste alternativet till livsstilsändring.

Läs mer
Plastikkirurgi

Eira sjukhus har lång erfarenhet av olika typer av plastikkirurgiska ingrepp. Hos oss hittar du ett mångsidigt utbud av plastikkirurgiska tjänster och högklassigt kunnande som backas upp av det senaste inom teknologi. Operationerna utförs i trygg sjukhusmiljö. Utöver krävande plastikkirurgi erbjuder vi också lättare estetiska behandlingar.

Läs mer
Alkohol-avvänjningskliniken

På Eira sjukhus vårdas alkoholavvänjningspatienter alltid med respekt för patientens integritet. Till våra tjänster hör avvänjningsvård på bäddavdelningen, mottagning hos addiktionsläkare, specialist i psykiatri som har specialkompetens i addiktionsmedicin samt terapeut. Till våra tjänster hör också en rehabiliteringskurs och ledd självhjälpsgrupp.

Läs mer
Eira Seniorklubb

Tänk om du hade en Egenskötare som du lätt kunde kontakta för hälsoråd! Tänk om du fick en personlig kallelse till årlig hälsokontroll och gratis influensavaccinering. Och dessutom rabatt på hälsovårdstjänster och andra förmåner. Bli medlem i Eira Seniorklubb så får du allt detta och mycket mer! Vi tycker du skall njuta av livet och låta oss ta hand om din hälsa!

Läs mer
uutiskirje_2018-06_600x450.jpg 

Nog får du väl redan Eiras nyhetsbrev?

Skriv in din e-postadress så får du i fortsättningen veta om våra erbjudanden, kundkvällar och nyheter.