STÄLLET DÄR MAN BRYR SIG OM DIG. PÅ RIKTIGT.

Att få god och rätt vård är det viktigaste, men om du dessutom får personlig service och känner att någon verkligen lyssnar och bryr sig om dig, känns det säkert ännu bättre. Det är något vi eftersträvar varje dag på Eira.

Det är tryggt att komma till Eira och vi hjälper dig även på distans. Kom inte med förkylnings- eller coronasymtom till mottagningen. Vi gör heller inga coronatest för att hålla Eira smittofritt. Läs mera om Eiras coronaåtgärder och -information.

Välkommen!
98,9 %Eiras kundnöjdhet
1-6/2020
Sök tider
Följande lediga tider
Allmänläkare
tis 11.8
15:00
30 min
Boka
Nordman Henrik
Specialist i lungsjukdomar, företagsläkare, allmänläkare, sjömansläkare
Eira läkarstation

OBS! Jag sköter en del av min mottagning per telefon. Då du väljer en tid var det står ”Puhelinvastaanotto”, ringer jag upp dig under den bokade tiden till numret du meddelat.

 Endast patienter som fyllt 12 år. Jag sköter i första hand lungsjukdomar, men tar även emot mina tidigare patienter som allmänläkare.

Gastroenterologiska sjukdomar
tor 13.8
08:30
30 min
Boka
Väänänen Hannu
Specialist i inre medicin och gastroenterologi
Eira läkarstation
OBS! Jag sköter en del av min mottagning per telefon. Då du väljer en tid var det står ”Puhelinvastaanotto”, ringer jag upp dig under den bokade tiden till numret du meddelat.
Åderbråckskirurgi
tor 13.8
16:30
30 min
Boka
Albäck Anders
Specialist i kirurgi och kärlkirurgi
Eira läkarstation
Ej patienter med HNS-servicesedel.
Ögonsjukdomar
mån 17.8
13:00
30 min
Boka
Ylitalo Jarno
Specialist i ögonsjukdomar, ögonkirurg
Eira läkarstation

Eira Ögonklinik

Överväger du en ögonoperation? Funderar du över vilken metod som är bäst för dig? Vi utför starr-, laser- och linsoperationer med sakkunnighet.

Boka tid till sjukhusoptikerns omfattande förundersökning. I förundersökningen kartläggs dina ögons hälsotillstånd och ögonstatus, och efter undersökningen ger vi en rekommendation över vilken operationsmetod lämpar sig just för dig. Förundersökningen förbinder dig inte till en operation.

SMILE-laserbehandling nu till kampanjpris 2580 € /båda ögonen.

Läs mera om förundersökning

Hur görs skopiering av magsäcken? Gör skopiering av tjocktarmen ont?

Skopiering av mage och tarmar, gastro- och kolonoskopi, är vanliga undersökningar. Man behöver inte vara rädd för dem och det finns ingen orsak att därför skjuta upp en undersökning.

Magklinikens sjukskötare Erja Juvonen svarar på de vanligaste frågorna om skopier.

* I priset tillkommer Kanta-avgift 1,95 €

Ofta frågade: Skopi av tjocktarmen
Ortopedi

Till ortopedin hör skador och besvär i rörelseorganen hos människor i alla åldrar samt diagnostik och vård av dessa. Typiska undersökningar och kirurgiska ingrepp är artroskopi i skulderled, höft, knä och vrist samt ledprotesoperationer av knä och höft. Handkirurgin koncentrerar sig på sjukdomar i handen, handleden och armbågen.

Läs mer
Eira Alkoholavvänjningsklinik

Eira alkoholavvänjningsklinik är en privat vårdenhet i Helsingfors. Vi har vårdat alkoholberoende ända sedan 1985. Personalen som deltar i vården har alla en yrkesbehörighet inom hälsovården eller inom addiktionsvård, och vården sker alltid med respekt för personlig integritet. Du kan alltid komma till mottagningen utan en remiss av läkare och du får snabbt hjälp. Om du eller en närstående behöver hjälp för alkoholism, tveka inte att ta kontakt!

Läs mer
Eira Fetmaklinik

Var inte ensam med din övervikt! Eira Fetmaklinik är specialiserad på individuell och mångsidig vård av fetma. Våra fetmaexperter, som hör till Finlands mest erfarna, hjälper dig att hitta den rätta vårdmetoden just för dig. Vi använder oss av fetmaoperatiner och den icke-kirurgiska Orbera-bantningsmetoden samt kostrådgivning och läkemedelsbehandling. Läs mera och boka tid till fetmasjukskötarens kostnadsfria rådgivning!

Läs mer
Rezum® - ny metod i vården av godartad prostataförstoring

Rezum-behandlingen är en helt ny metod för behandling av godartad förstorad prostata. Rezum baserar sig på skonsam vattenånga och är en väldokumenterad och trygg metod för att lindra symptomen.

Läs mer
uutiskirje_2018-06_600x450.jpg 

Nog får du väl redan Eiras nyhetsbrev?

Skriv in din e-postadress så får du i fortsättningen veta om våra erbjudanden, kundkvällar och nyheter.