Eira sjukhus håller normalt öppet och betjänar nu även på distans!

97,9 %Eiras kundnöjdhet
vecka 13
Sök tider
Följande lediga tider
Allmänläkare
mån 6.4
08:00
10 min
Boka
Lindberg Otto
Specialist i geriatrik, allmänläkare
Eira läkarstation
Videovastaanotto
Gastroenterologiska sjukdomar
tis 7.4
09:40
20 min
Boka
Väänänen Hannu
Specialist i inre medicin och gastroenterologi
Eira läkarstation
Puhelinvastaanotto
Åderbråckskirurgi
tor 16.4
11:30
30 min
Boka
Alho Hanni
Specialist i kärlkirurgi
Eira läkarstation
Ögonsjukdomar
ons 8.4
10:00
30 min
Boka
Mattila Jaakko
Specialist i ögonsjukdomar, ögonkirurg
Eira läkarstation
Puhelinvastaanotto

Hur görs skopiering av magsäcken? Gör skopiering av tjocktarmen ont?

Skopiering av mage och tarmar, gastro- och kolonoskopi, är vanliga undersökningar. Man behöver inte vara rädd för dem och det finns ingen orsak att därför skjuta upp en undersökning.

Magklinikens sjukskötare Erja Juvonen svarar på de vanligaste frågorna om skopier.

* I priset tillkommer Kanta-avgift 1,95 €


Ofta frågade: Skopi av tjocktarmen
Starroperation

Starr, d.v.s. gråstarr, är en vanlig ögonsjukdom, som utvecklas med åldern och går att åtgärda med en ögonoperation. Om du misstänker starr, boka då en tid till ögonläkarens mottagning. Ögonläkaren undersöker dina ögons hälsotillstånd, utreder ifall det är fråga om starr och bedömer när den lämpligaste tidpunkten är för dig att komma på en operation.

Läs mer
Eira Fetmaklinik

Försvåras ditt liv av övervikt? Har du länge försökt bli av med din övervikt? Eira Fetmaklinik har specialiserat sig på mångsidig behandling av övervikt. Vi har utfört fetmaoperationer sedan år 2009 och har nyligen påbörjat en ny icke-kirurgisk behandlingsmetod för övervikt – Orbera-bantningsmetoden, där man för in en silikonballong i magsäcken. Ballongen ger en mättnadskänsla som medför minskad portionsstorlek. Läs mera och boka tid till Fetmaklinikens sjukskötare för kostnadsfri konsultation och diskutera med henne det för dig lämpligaste alternativet till livsstilsändring.

Läs mer
Influensavaccin

Influensavaccinet har många fördelar och är det bästa skyddet mot influensa. Sammansättningen på vaccinet ändras årligen beroende på vilken typ av virus det är fråga om. För perioden 2019-2020 har vi vaccinet VaxigripTetra och nässprayvaccinet Fluenz Tetra. Vaccinet skyddar mot fyra olika virustyper.

Läs mer
Alkoholavvänjningskliniken

På Eira sjukhus vårdas alkoholavvänjningspatienter alltid med respekt för patientens integritet. Till våra tjänster hör avvänjningsvård på bäddavdelningen, mottagning hos addiktionsläkare, specialist i psykiatri som har specialkompetens i addiktionsmedicin samt terapeut. Till våra tjänster hör också en rehabiliteringskurs och ledd självhjälpsgrupp.

Läs mer
Eira Seniorklubb

Tänk om du hade en Egenskötare som du lätt kunde kontakta för hälsoråd! Tänk om du fick en personlig kallelse till årlig hälsokontroll och gratis influensavaccinering. Och dessutom rabatt på hälsovårdstjänster och andra förmåner. Bli medlem i Eira Seniorklubb så får du allt detta och mycket mer! Vi tycker du skall njuta av livet och låta oss ta hand om din hälsa!

Läs mer
Eira Sömnklinik

Har du svårigheter att somna eller vaknar du ofta? Störande snarkning? Avbrott i andningen? Vill du få hjälp att sova utan mediciner? Boka tid till Eira Sömnkliniken. Hos oss får du helhetsomfattande hjälp för dina sömnproblem.

Läs mer
uutiskirje_2018-06_600x450.jpg 

Nog får du väl redan Eiras nyhetsbrev?

Skriv in din e-postadress så får du i fortsättningen veta om våra erbjudanden, kundkvällar och nyheter.