STÄLLET DÄR MAN BRYR SIG OM DIG. PÅ RIKTIGT.

Eira är annorlunda. Vi vill se dig som en helhet. Vi vill erbjuda dig både helhetsvård och förebyggande vård samt äkta bryende. Därför har vi skapat en helt ny Egenskötarservice och grundat flera nya Specialkliniker.

Du kan boka tid antingen till Egenskötaren, som lyssnar på dig och hjälper dig hitta rätt alternativ, eller direkt till våra kunniga läkare och terapeuter.

Välkommen till Eira. Ta hand om dig - boka tid.
Sök tider
Följande lediga tider
Allmänläkare
tis 17.12
10:00
30 min
Boka
Nordman Henrik
Specialist i lungsjukdomar, företagsläkare, allmänläkare, sjömansläkare
Eira läkarstation
Gastroenterologiska sjukdomar
tor 2.1
18:00
30 min
Boka
Saarinen Tuure
Specialist i gastroenterologisk kirurgi
Eira läkarstation
Åderbråckskirurgi
i dag
12:50
20 min
Boka
Railo Mikael
Specialist i kärlkirurgi och gastroenterologisk kirurgi
Eira läkarstation
Ögonsjukdomar
tis 7.1
10:00
30 min
09 1620 570
Eira läkarstation

Eira Ögonklinik

  • Smile-laseroperation nu endast 2640 € /båda ögonen (2980 €)!
  • Linsoperation med multifokal lins nu -500 €! Från endast 4480 €/båda ögonen.
  • Förundersökning hos optiker inför laseroperation nu 0 € (värde 180 €), inklusive ögonkirurgens bedömning.
  • Starroperation på Eira utan att köa, nu som nyhet djupskarpa linsalternativ!

Kampanjpriset gäller till 31.12.2019.
* 12 månaders räntefri delbetalning med Eira Hälsokonto (inkl. uppläggnings- och administrationsavgift 83 €) 

Boka tid till optikerns förundersökning
Eira Magklinik

Lider du av diffusa symptom? Känner du dig svullen, har du ofta förstoppning eller diarré? Stressar du med magen eller får du halsbränna efter det du ätit? Vill du äntligen ta reda på vad dina besvär beror på? Eller har du fått en diagnos men vill veta meta och få råd. Eira Magklinikens specialister hjälper till att reda ut olika magbesvär. Boka lätt tid via vår nätbokning!

Läs mer
Starroperation

Hjälper inte glasögonen längre? Känns det som att synen är grumlig trots att du nyligen fått nya glasögon? Låt ögonläkaren utreda när det är optimalt att låta göra en starroperation. Starr kan opereras redan innan synen märkbart försvagas. Du kan ringa vår starrexpert för kostnadsfri rådgivning, vi svarar på dina frågor och ger dig råd.

Läs mer
Linsoperation

Bli kvitt dina progressiva glasögon med en linsoperation! Linsoperationen kallas ibland för ålderssynthetsoperation, eftersom man korrigerar närsynen. Men utöver åldersynthet korrigerar linsoperationen också översynthet och en eventuell astigmatism. Boka tid till optiker för en omfattande förundersökning. Förundersökningen hos optikern är nu kostnadsfri.

Läs mer
Alkoholavvänjningskliniken

På Eira sjukhus vårdas alkoholavvänjningspatienter alltid med respekt för patientens integritet. Till våra tjänster hör avvänjningsvård på bäddavdelningen, mottagning hos addiktionsläkare, specialist i psykiatri som har specialkompetens i addiktionsmedicin samt terapeut. Till våra tjänster hör också en rehabiliteringskurs och ledd självhjälpsgrupp.

Läs mer
Eira Seniorklubb

Tänk om du hade en Egenskötare som du lätt kunde kontakta för hälsoråd! Tänk om du fick en personlig kallelse till årlig hälsokontroll och gratis influensavaccinering. Och dessutom rabatt på hälsovårdstjänster och andra förmåner. Bli medlem i Eira Seniorklubb så får du allt detta och mycket mer! Vi tycker du skall njuta av livet och låta oss ta hand om din hälsa!

Läs mer
Ögonlocksoperation

Operation av ögonlock hör till de vanligaste formerna av plastikkirurgiska operationer i Finland. Hos oss får du snabbt en tid. Våra professionella plastik- och ögonkirurger opererar med lång erfarenhet. Vi gör ingreppen med lokalbedövning och du kan återvända hem redan samma dag.

Läs mer
uutiskirje_2018-06_600x450.jpg 

Nog får du väl redan Eiras nyhetsbrev?

Skriv in din e-postadress så får du i fortsättningen veta om våra erbjudanden, kundkvällar och nyheter.