Eira sjukhus håller normalt öppet och betjänar även på distans!

Det är tryggt att komma på mottagning till Eira och vi hjälper dig även då du är hemma. Bra att veta när du kommer på mottagning.

  • Om du känner dig förkyld bör du inte komma på mottagning. Boka då istället en behändig telefon- eller videomottagning! Läs mera om Eiras distansmottagningar.
  • Enligt THL:s instruktioner bör alla som känner sig förkylda stanna hemma. Bekanta dig med Eiras coronainstruktioner.
  • Om du känner dig förkyld får du undantagsvis avboka din tid på Eira ännu samma dag.
  • Eira läkarstation gör inte coronavirustest. Vi vill hålla Eira smittofritt och tryggt.
  • Ifall du har frågor är du välkommen att ringa Eiras kundtjänst på 09 1620 570.
99,8 %Eiras kundnöjdhet
vecka 20
Sök tider
Följande lediga tider
Allmänläkare
Idag
12:40
10 min
Boka
Lindberg Otto
Specialist i geriatrik, allmänläkare
Eira läkarstation
Videovastaanotto

OBS! På grund av den pågående pandemin sköter jag en del av mina mottagningar på distans. I första hand sker detta genom en videolänk, men om videokontakten känns besvärlig kan vi sköta mottagningen per telefon.

Ifall du är en ny Seniorklubbsmedlem eller behöver ett körkortsintyg, ber jag dig boka två 20 minuters mottagningstider.  Vår kundtjänst hjälper vid behov,  09 162 0570.

Gastroenterologiska sjukdomar
ons 27.5
18:10
20 min
Boka
Scheinin Tom
Specialist i kirurgi och gastroenterologisk kirurgi
Eira läkarstation
Åderbråckskirurgi
Idag
13:00
30 min
Boka
Railo Mikael
Specialist i kärlkirurgi och gastroenterologisk kirurgi
Eira läkarstation
OBS! Jag sköter en del av min mottagning per telefon. Då du väljer en tid var det står ”Puhelinvastaanotto”, ringer jag upp dig under den bokade tiden till numret du meddelat.

 

Om du har en av HNS beviljad servicesedel för förundersökning av åderbråck, boka tid per telefon på vår tidsbeställning 06 1620 570 (mån-tors 8 – 17, fre 8 - 16). Ta fram servicesedeln då du bokar tiden.

Ögonsjukdomar
tis 26.5
09:30
30 min
Boka
Oksman Petri
Specialist i ögonsjukdomar, ögonkirurg
Eira läkarstation

Eira Ögonklinik

Överväger du en ögonoperation? Funderar du över vilken metod som är bäst för dig? Vi utför starr-, laser- och linsoperationer med sakkunnighet.

Boka tid till sjukhusoptikerns omfattande förundersökning. I förundersökningen kartläggs dina ögons hälsotillstånd och ögonstatus, och efter undersökningen ger vi en rekommendation över vilken operationsmetod lämpar sig just för dig. Förundersökningen förbinder dig inte till en operation.

SMILE-laserbehandling nu till kampanjpris 2580 € /båda ögonen.

Både telefonrådgivning och förundersökning av ögonen är för dig helt avgiftsfria!

Läs mera om förundersökning

Hur görs skopiering av magsäcken? Gör skopiering av tjocktarmen ont?

Skopiering av mage och tarmar, gastro- och kolonoskopi, är vanliga undersökningar. Man behöver inte vara rädd för dem och det finns ingen orsak att därför skjuta upp en undersökning.

Magklinikens sjukskötare Erja Juvonen svarar på de vanligaste frågorna om skopier.

* I priset tillkommer Kanta-avgift 1,95 €


Ofta frågade: Skopi av tjocktarmen
Starroperation

Starr, d.v.s. gråstarr, är en vanlig ögonsjukdom, som utvecklas med åldern och går att åtgärda med en ögonoperation. Om du misstänker starr, boka då en tid till ögonläkarens mottagning. Ögonläkaren undersöker dina ögons hälsotillstånd, utreder ifall det är fråga om starr och bedömer när den lämpligaste tidpunkten är för dig att komma på en operation.

Läs mer
Rezum® - ny metod i vården av godartad prostataförstoring

Rezum-behandlingen är en helt ny metod för behandling av godartad förstorad prostata. Rezum baserar sig på skonsam vattenånga och är en väldokumenterad och trygg metod för att lindra symptomen.

Läs mer
Eira Alkoholavvänjningsklinik

Eira alkoholavvänjningsklinik är en privat vårdenhet i Helsingfors. Vi har vårdat alkoholberoende ända sedan 1985. Personalen som deltar i vården har alla en yrkesbehörighet inom hälsovården eller inom addiktionsvård, och vården sker alltid med respekt för personlig integritet. Du kan alltid komma till mottagningen utan en remiss av läkare och du får snabbt hjälp. Om du eller en närstående behöver hjälp för alkoholism, tveka inte att ta kontakt!

Läs mer
Eira Fetmaklinik

Försvåras ditt liv av övervikt? Har du länge försökt bli av med din övervikt? Eira Fetmaklinik har specialiserat sig på mångsidig behandling av övervikt. Vi har utfört fetmaoperationer sedan år 2009 och har nyligen påbörjat en ny icke-kirurgisk behandlingsmetod för övervikt – Orbera-bantningsmetoden, där man för in en silikonballong i magsäcken. Ballongen ger en mättnadskänsla som medför minskad portionsstorlek. Läs mera och boka tid till Fetmaklinikens sjukskötare för kostnadsfri konsultation och diskutera med henne det för dig lämpligaste alternativet till livsstilsändring.

Läs mer
Eira Seniorklubb

Tänk om du hade en Egenskötare som du lätt kunde kontakta för hälsoråd! Tänk om du fick en personlig kallelse till årlig hälsokontroll och gratis influensavaccinering. Och dessutom rabatt på hälsovårdstjänster och andra förmåner. Bli medlem i Eira Seniorklubb så får du allt detta och mycket mer! Vi tycker du skall njuta av livet och låta oss ta hand om din hälsa!

Läs mer
Pneumokockvaccinering

Du kan skydda dig mot lunginflammation orsakad av pneumokockbakterier med en pneumokockvaccinering. På Eira får du Prevenar 13 pneumokockvaccinet, som skyddar mot 13 olika streptokockbakterier. Du bokar enkelt en tid för vaccinering via vår nätbokningstjänst!

Läs mer
uutiskirje_2018-06_600x450.jpg 

Nog får du väl redan Eiras nyhetsbrev?

Skriv in din e-postadress så får du i fortsättningen veta om våra erbjudanden, kundkvällar och nyheter.