Ahlström Lisa

Akupunktio ja perinteisen itämaisen lääketieteen tohtori
Tutkinto:MTOM, DAOM
Erikoisalat:Kiinalainen lääketiede
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti

Lisa aloittaa työskentelyn Eirassa helmikuun aikana.

Hei! Olen Lisa Ahlström. Olen innostunut ja omistautunut kiinalaisen lääketieteen ammatinharjoittaja, opettaja ja tutkija. Lähestymiseni ammattiini on asiakaskeskeinen ja pyrin yhdistämään hoidossa sekä moderneja että perinteisiä hoitomenetelmiä.

Olen saanut maisterin tutkinnon sekä tohtorinarvon kiinalaisessa lääketieteessä Emperor's College of Traditional Oriental Medicine koulussa Santa Monicassa. Kyseinen koulu on korkealuokkainen ja arvostettu akupunktiokoulu Kaliforniassa. Lisäksi toimin koulussa tehtävänimikkeellä Associate Dean of Clinical Education.

Osaamisalueeni ulottuu ruoansulatusongelmista stressinhallintaan sekä naisten vaivoista kivunhallintaan. Tarjoan myös vanhentumista ehkäiseviä terveyspalveluita. Hoitomuodot voivat sisältää ruokavaliomuutoksia sekä muita elämäntapamuutoksia. Lisäksi mahdollisesti suosittelen meditaatiota tai Qi Gong -oppia.

Kehoitan kaikkia ikään tai terveydentilaan katsomatta ottamaan minuun yhteyttä ja varaamaan ensimmäisen hoitoajan, selvittääksemme onko akupunktio sinulle sopiva hoitomuoto tai oikea hoitostrategia juuri sinun huolenaiheisiin. Äidinkieleni on englanti. Lisäksi palvelen sujuvalla ruotsinkielellä tai tyydyttävällä suomenkielellä.

Tervetuloa!

 

Palvelut:Akupunktio, Kiinalainen lääketiede
Erityisosaaminen:Mm. ruoansulatusongelmat, stressinhallinta, uniongelmat, krooninen väsymys, mielen- ja tunne-elämän terveys, naisten ja miesten terveys, kivunhallinta, kuntoutus, verenkiertohäiriöt, immuunisairaudet, hengityselinsairaudet, iho-ongelmat ja vanheneminen.
Varaa aika asiantuntijalle