Lisa Ahlström Eiran sairaalassa on erikoistunut kiinalaiseen lääketieteeseen ja akupuntioon.

Ahlström Lisa

Doctor of Acupuncture and Oriental Medicine
Tutkinto:MTOM, DAOM
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti

Nimeni on Lisa Ahlström. Olen kiinalaisen lääketieteen omistautunut ja innokas ammatinharjoittaja, kouluttaja ja tutkija. Lähestymistapani on asiakaskeskeinen ja pyrin yhdistämään hoidossa sekä moderneja että perinteisiä hoitomenetelmiä.

Maisterin tutkinnon sekä tohtorin tutkinnon kiinalaisessa lääketieteessä suoritin Emperor's College of Traditional Oriental Medicine -koulussa, Santa Monicassa. Kyseinen koulu on Kalifornian arvostetuimpia akupunktiokouluja. Lisäksi toimin koulussa ennen Suomeen palaamista tehtävänimikkeellä Associate Dean of Clinical Education.

Osaamisalueeni ulottuu ruoansulatusongelmista stressinhallintaan, naisten vaivoista kivunhallintaan. Tarjoan ennaltaehkäiseviä terveyspalveluita, mukaan lukien ikääntymiseen liittyvää ennaltaehkäisyä. Hoitomuotoihin voi halutessa sisällyttää ruokavaliomuutoksia sekä muita elämäntapamuutoksia, sekä esimerkiksi meditaatiota tai Qi Gong -oppia.

Kehotan kaikkia, ikään tai terveydentilaan katsomatta, varaamaan ensimmäisen hoitoajan, niin selvitämme yhdessä, onko akupunktio teille sopiva hoitomuoto ja oikea hoitostrategia juuri teidän huolenaiheisiin. Äidinkieleni on englanti, ja palvelen mielelläni myös sujuvalla ruotsin kielellä tai tyydyttävällä suomen kielellä. Tervetuloa!

Palvelut:Akupunktio
Erityisosaaminen:Ruoansulatusongelmat, stressinhallinta, uniongelmat, krooninen väsymys, mielen- ja tunne-elämän terveys, naisten ja miesten terveys, kivunhallinta, kuntoutus, verenkiertohäiriöt, immuunisairaudet, hengityselinsairaudet, iho-ongelmat, vanheneminen ja paljon muuta.
Hinnat:
Akupunktio enint. 90 minalk. 130,00 €
Akupunktio enint. 60 minalk. 100,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 26,30 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 6,30 €/kerta. Kanta-maksu on 2,70 € ja veloitetaan kaikista käynneistä, joihin liittyy tietojen tallentaminen Kanta-arkistoon.
Katso ajanvarausehdot.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

ke 8.5.
10.00
1 h 0 min
Lisa Ahlström Eiran sairaalassa on erikoistunut kiinalaiseen lääketieteeseen ja akupuntioon.
Ahlström Lisa
Doctor of Acupuncture and Oriental Medicine
Eiran lääkäriasema