Aho Martti

Urologian erikoislääkäri
Tutkinto:Urologian erikoislääkäri, lääketieteen tohtori
Kielitaito:Suomi, Englanti

Olen avarakatseinen, itseni ajan tasalla pitävä urologi. Minulle voi puhua aroistakin asioista. Yritän pysyä selvillä alani uusimmista tuulista, ja ainakin tähän asti olen siinä onnistunutkin. Minkä teen, teen hyvin. Jos en jotain tee, tiedän kollegan, joka tekee sen erinomaisesti. 

Erityisosaamistani ovat sekä naisten että miesten toiminnalliset virtsavaivat: esim. virtsankarkailu, tihentynyt virtsaamistarve, yöllinen virtsaamistarve. Niiden osalta olen pohjoismaisen urologiyhdistyksen asiantuntijaryhmän jäsen. Sillä sektorilla olen luennoinut ja leikannut maailman ympäri Kiinasta länteen aina lähes USA:n länsirannikolle asti. Työskentelen virassa Tampereen yliopistollisen sairaalan urologian klinikassa, yksityisvastaanottoa olen pitänyt yli 20 vuotta. Väittelin 2007 peniksen synnynnäisestä epämuodostumasta, arka asia meille miehille. Tällä hetkellä lähinnä sydäntäni ovat miesten yleisimman syövän, eturauhassyövän, diagnostiikka ja hoitomenetelmän valinta sekä mieshormoni testosteroniin liittyvät oireet ( kuten erektion heikkeneminen, seksuaalinen haluttomuus, mielialan lasku, fyysinen jaksaminen). Lähes jokainen meistä haluaa elää mahdollisimman pitkään, mahdollisimman laadukkaasti.

Erikoisalat:Urologia
Palvelut:Eturauhasen liikakasvun hoito
Rezum urologin konsultaatio
Eturauhasen leikkaus
Eturauhassyövän hoidot
Eturauhassyöpäriskitesti STHLM3
Kivesten leikkaus
Skleroterapia-hoito
Ympärileikkaus
Virtsateiden- ja rakon leikkaukset
Miesten Terveysklubin asiantuntija
Erityisosaaminen:Naisten ja miesten virtsankarkailu, tihentynyt virtsaamistarve, eturauhassyövän diagnostiikka ja hoitomuodon valinta, mieshormoni testosteroni
Hinnat:
Vastaanotto enint. 20 min erikoislääkärialk. 115,00 €
Etävastaanotto enint. 20 min erikoislääkärialk. 85,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 19,90 €. Etävastaanottoon lisätään käsittelymaksu 7,90 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 4,70 €/kerta. Kanta-maksu on 1,95 € ja veloitetaan kaikista Omakantaan tallennettavista käynneistä.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

Hoidan osan vastaanotoista tarvittaessa myös etänä. Halutessasi etävastaanoton, ole hyvä ja soita asiakaspalveluumme 09 1620 570
Tänään
09.40
20 min
Aho Martti
Urologian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
Tänään
10.20
20 min
Aho Martti
Urologian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
Tänään
10.40
20 min
Aho Martti
Urologian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
Tänään
11.00
20 min
Aho Martti
Urologian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema