Atula Timo

Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti
Olen valmistunut erikoislääkäriksi Turusta 1994 ja työskennellyt HYKS:ssä vuodesta 1997.  Minulla on vankka kokemus erikoisalan eri osa-alueista.
Vastaanotolla hoidan kaikkia erikoisalan potilaita, myös lapsipotilaita. Leikkaustoimintani Eiran sairaalassa käsittää ja alan tavanomaisia leikkaukset, kuten risaleikkaukset ja tärykalvoputkien laiton. Näiden lisäksi leikkaan pään ja kaulan alueen tuumoreita, kuten sylkirauhasten kasvaimia.
Palvelut:Kitarisaleikkaukset
Korvien putkitus
Nielurisaleikkaukset
Poskionteloleikkaukset
Erityisosaaminen:HYKS:ssa toimin ns. tuumoritiimissä ja erityisosaamiseeni kuuluu pään ja kaulan alueen hoito ja erityisesti niiden leikkaukset. Olen myös ollut erikoisalan lääkäreille suunnatun päivystysoppaan toimittaja ja toinen kirjoittaja. Tieteellinen tutkimukseni kohdistuu pään ja kaulan alueen kasvaimiin. Olen työskennellyt erikoislääkärinä myös vierailevana lääkärinä Iso-Britanniassa, vierailevana tutkijana Japanissa sekä vapaaehtoistyössä alan erikoislääkärinä Tansaniassa.
Hinnat:
Vastaanotto enint. 30 min erikoislääkärialk. 142,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 19,90 €. Etävastaanottoon lisätään käsittelymaksu 7,90 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 4,70 €/kerta. Kanta-maksu on 1,95 € ja veloitetaan kaikista Omakantaan tallennettavista käynneistä.
Varaa aika asiantuntijalle