Geriatrian erikoislääkäri Benjamin Feodoroff Eiran sairaalassa tekee kotikäyntejä Eira Kotilääkäri -palvelun parissa.

Feodoroff Benjamin

Geriatrian erikoislääkäri, Kotilääkäri
Tutkinto:LT
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti

Olen geriatrian erikoislääkäri ja perehtynyt iäkkäiden henkilöiden kokonaisvaltaiseen arviointiin, lääkehoidon optimointiin, kuntoutukseen ja muistisairauksien diagnostiikkaan. Työkokemusta on kertynyt yleislääketieteen, sisätautien, neurologian ja vanhuspsykiatrian aloilta. Koen vahvasti, että ikäihmisten terveyden edistämiseksi pitää tehdä töitä moniammatillisesti ja pitkäjänteisesti.

Valmistuin lääkäriksi Helsingin Yliopiston ruotsinkieliseltä linjalta vuonna 2007 ja väittelin lääketieteen tohtoriksi vuonna 2012. Olen aiemmin toiminut sairaalalääkärinä Porvoon sairaalassa, Jorvin sairaalassa, Espoon sairaalassa ja Psykiatriakeskuksessa. Terveyskeskuslääkärinä olen toiminut Sipoossa ja Munkkiniemessä. Työkokemusta on myös Helsingin kotihoidosta ja geriatrian poliklinikalta.

Erikoisalat:Geriatria
Hinnat:
Kotikäynti, enintään 60 min.alk. 440,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 26,30 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 6,30 €/kerta. Kanta-maksu on 2,70 € ja veloitetaan kaikista käynneistä, joihin liittyy tietojen tallentaminen Kanta-arkistoon.
Katso ajanvarausehdot.
Varaa aika asiantuntijalle