Rautio Minna

Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri
Tutkinto:LL
Erikoisalat:Plastiikkakirurgi
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti
Olen erikoistunut kirurgiksi v. 1992 ja plastiikkakirurgiksi v. 1997 HYKS:stä. Sen jälkeen olen erikoistunut esteettiseen plastiikkakirurgiaan, jota teen päätoimisesti. Mielenkiinnon kohteitani ovat mm. yläluomileikkaukset, rintojen kirurgia (pienennykset, kohotukset ja suurennokset) sekä vartalon muotoilu (rasvaimu ja vatsaplastia). Erityisesti olen kiinnostunut myös kasvojen ikääntymismuutosten korjaamisesta täyteaine- ja botuliinihoidoilla ja Ulthera-käsittelyllä.

Olen Suomen Lääkäriliiton (SLL), Suomen Kirurgiyhdistyksen (SKY), Suomen Plastiikkakirurgiyhdistyksen (CPF) ja Suomen Esteettiset Plastiikkakirurgit ry:n (SEPY:n) jäsen. Olen myös International Society of Aesthetic Plastic Surgery:n (ISAPS) jäsen.
Palvelut:Arpihoito
Injektiohoidot, botuliini
Injektiohoidot, täyteaineet
Kulmakarvojen kohotusleikkaus
Plastiikkaklinikan asiantuntija
Rintojen kohotusleikkaus
Rintojen pienennysleikkaus
Rintojen suurennusleikkaus
Silmäluomileikkaukset
Ultherapy-hoito kirurgin maksullinen konsultaatio
Vatsan muotoiluleikkaus
Yläluomileikkaus kirurgin maksullinen konsultaatio
Plastiikkakirurgi
Erityisosaaminen:Esteettinen plastiikkakirurgia: yläluomileikkaukset, rintojen kirurgia (pienennykset, kohotukset, suurennokset), vatsaplastia, rasvaimut, injektiohoidot (täyteaineet, botuliini) ja Ulthera-hoidot.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

Huomioithan, että itse leikkaustoimenpiteet varataan puhelimitse 09 1620 630. Ei nenäleikkauksia eikä hörökorvaleikkauksia koskevia vastaanottokäyntejä. Ei kroonisten haavojen hoitoja.
to 27.5.
10.30
45 min
Rautio Minna
Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema