Rautio Minna

Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri
Tutkinto:LL
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti
Olen erikoistunut kirurgiksi v. 1992 ja plastiikkakirurgiksi v. 1997 HYKS:sta. Sen jälkeen olen erikoistunut esteettiseen plastiikkakirurgiaan, jota teen päätoimisesti. Teen yläluomileikkauksia. Erityisesti olen kiinnostunut myös kasvojen ikääntymismuutosten korjaamisesta täyteaine- ja botuliinihoidoilla sekä Ulthera-käsittelyllä.

Olen Suomen Lääkäriliiton (SLL), Suomen Kirurgiyhdistyksen (SKY), Suomen Plastiikkakirurgiyhdistyksen (CPF) ja Suomen Esteettiset Plastiikkakirurgit ry:n (SEPY:n) jäsen. Olen myös International Society of Aesthetic Plastic Surgery:n (ISAPS) jäsen.
Erikoisalat:Plastiikkakirurgi
Erityisosaaminen:Esteettinen plastiikkakirurgia: yläluomileikkaukset, injektiohoidot (täyteaineet, botuliini) ja Ultherapy-hoidot.
Hinnat:
Vastaanottokäynti, enintään 45 minalk. 155,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 20,90 €. Etävastaanottoon lisätään käsittelymaksu 8,90 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 4,90 €/kerta. Kanta-maksu on 2,10 € ja veloitetaan kaikista Omakantaan tallennettavista käynneistä.
Katso ajanvarausehdot.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

Huomioithan, että itse leikkaustoimenpiteet varataan puhelimitse 09 1620 630. Jätäthän soittopyynnön ennen kuin tulet täyteainehoitoon. Ei nenäleikkauksia eikä hörökorvaleikkauksia koskevia vastaanottokäyntejä. Ei kroonisten haavojen hoitoja.
to 31.3.
12.00
45 min
Rautio Minna
Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema