Rautio Minna

Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri
Tutkinto:LL
Erikoisalat:Plastiikkakirurgia
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti
Olen erikoistunut kirurgiksi v. 1992 ja plastiikkakirurgiksi v. 1997 HYKS:stä. Sen jälkeen olen erikoistunut esteettiseen plastiikkakirurgiaan, jota teen päätoimisesti. Mielenkiinnon kohteitani ovat mm. silmäluomileikkaukset, kasvojen esteettinen kirurgia, rintojen kirurgia (pienennykset, kohotukset ja suurennokset) sekä vartalon muotoilu (rasvaimu ja vatsaplastia). Erityisesti olen kiinnostunut myös kasvojen ikääntymismuutosten korjaamisesta täyteaine- ja botuliinihoidoilla, rasvansiirrolla ja Ulthera-käsittelyllä.

Teen ihomuutosten poistoja ja ihosyöpäleikkauksia.

Olen Suomen Lääkäriliiton (SLL), Suomen Kirurgiyhdistyksen (SKY), Suomen Plastiikkakirurgiyhdistyksen (CPF) ja Suomen Esteettiset Plastiikkakirurgit ry:n (SEPY:n) jäsen. Olen myös International Society of Aesthetic Plastic Surgery:n (ISAPS) jäsen.
Palvelut:Arpihoito, Häpyhuulileikkaukset (Labiaplastia), Iholuomen poisto, Ihosyöpäleikkaukset, Injektiohoidot, Kasvojen hionta Co2-laserilla, Kasvojen kohotusleikkaukset, Kasvojen laserkuorinta, Kulmakarvojen kohotus, Otsan kohotus, Plastiikkaklinikka, PRP kantasoluhoito, Rasvaimut , Rintojen kohotusleikkaus eli mastopexia, Rintojen pienennysleikkaus eli reduktioplastia (palvelusetelillä), Rintojen pienennysleikkaus eli reduktioplastia (yksityinen), Rintojen suurennus implantilla, Rintojen suurennus rasvansiirrolla, Silmäluomileikkaukset, Sisäänkääntyneiden nännien korjausleikkaus, Ultherapy-hoito, kirurgin konsultaatio (maksullinen), Vatsan muotoiluleikkaus, Yläluomileikkaus, kirurgin konsultaatio (maksullinen), Plastiikkakirurgia
Erityisosaaminen:Esteettinen plastiikkakirurgia: kasvojen ja silmäluomien kirurgia, rintojen kirurgia (pienennykset, kohotukset, suurennokset), vatsaplastia, rasvaimut, rasvansiirrot, injektiohoidot (täyteaineet, botuliini) ja Ulthera-hoidot.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

Ei nenäleikkauksia eikä hörökorvaleikkauksia koskevia vastaanottokäyntejä. Ei kroonisten haavojen hoitoja.
ti 5.2.
09:15
45 min
Rautio Minna
Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
ti 5.2.
10:00
45 min
Rautio Minna
Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
ti 5.2.
10:45
45 min
Rautio Minna
Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
Lue lisää artikkeleista
CO2-laserilla korjataan ihomuutoksia

Erilaiset laserhoidot yleistyvät. Eiran sairaalassa hoidetaan nyt ihomuutoksia uudella hiilidioksidi- laserilla. Hiilidioksidi (CO2)-laserin laservalon aallonpituus on 10600 nanometriä. Sen energia sitoutuu veteen, jota on kaikissa ihmisen kudoksissa.

Lue lisää
Lähtivätkö rinnat imetyksen myötä?

Lasten saanti muokkaa naisen ulkomuotoa yhdestä jos toisesta kohdasta. Toisinaan voi käydä niin, että imetyksen loputtua rinnoista ei ole enää tietoakaan. Tämä on erityisesti kohtalona pienirintaisilla naisilla tai niillä, joilla rintakudos on pehmeää ja venyvää.

Lue lisää
Peilistä katsoo virkeä oman ikäinen

Vaativan plastiikkakirurgian lisäksi Eiran sairaalan palveluihin kuuluvat myös kevyemmät esteettiset hoidot. Erilaisten injektiohoitojen suosio kasvaa koko ajan. Tavallinen toive plastiikkakirurgin vastaanotolla on ”ilmeen piristys tai virkistys”. Ennen lääkäriin tuloa asiaa on pohdittu kenties pitkään. Peilistä katsoo joku muu kuin miksi itsensä oikeasti tuntee.

Lue lisää