Olen urheillut 12-vuotiaasta ja urheilen edelleen. Nykyään myös valmennan. Kun päätin hankkia itselleni rinnat, minulle oli tärkeää, että ne olisivat sopusuhtaiset muun kehoni kanssa. En halua, että jokainen näkee jo kauas, että minulla on implantit.

Toinen minulle tärkeä juttu oli, että teen tämän vain itseni takia. Esimerkiksi kukaan mies ei ole koskaan sanonut, että minun pitäisi tehdä jotakin rinnattomuudelleni. 

Lääkärin asiantuntemus vakuutti minut

Olen kuullut kauhutarinoita pieleen menneistä leikkauksista. Myös eräällä ystävälläni on todella huonoja kokemuksia. Niinpä halusin itse parasta mahdollista hoitoa.

Välillä tuntuu, että esteettinen kirurgia on ihan villi ala, jossa kuka tahansa voi tehdä mitä tahansa. Minusta meidän pitää asiakkaina vaatia vastuullisuutta ja valita vain luotettavia vaihtoehtoja. Minulle tärkeää oli, että operaatio tehdään Suomessa ja sen tekee hyvä ja kokenut plastiikkakirurgi. Kävin konsultaatiossa eri paikoissa ja valitsin lopulta Eiran sairaalan.

 

Näiden rintojen kanssa tunnen olevani oma itseni

Eirassa minulle annettiin aikaa. Kenelläkään ei ollut kiire. Ensin minulla oli lääkärillä tunnin aika, sitten tapasimme uudelleen viikon kuluttua. Ennen leikkausta ehdimme jutella useita tunteja. Minulla oli koko ajan vahvasti sellainen olo, että plastiikkakirurgini keskittyy minuun ja vastaa jokaiseen kysymykseeni ymmärrettävästi ja perusteellisesti.

Kun sitten leikkauspäivänä odotin leikkausta potilashuoneessa, minulle tuli hyvin turvallinen olo. Kaikki olivat niin ystävällisiä. Itse leikkaus kesti noin kaksi tuntia ja heräilin iltapäivällä kahden aikoihin heräämössä. Illalla äiti tuli hakemaan minua. Hän on tukenut minua koko tämän ajan, ja pitää asiaa minun omana päätöksenäni. 

Minua pelottivat leikkauksen jälkeiset kivut. Leikkausiltana en kylläkään tuntenut mitään kipuja. Kirurgi mainitsikin, että jokainen kokee kivun erilaisena. Seuraavakin päivä oli kivuton, koska otin kipulääkkeitä. Pidin puolitoista viikkoa lomaa eikä minulla ollut liiemmin kipuja. Työpaikallani kerroin leikkauksesta kaikille ja ihmiset olivat tosi ymmärtäväisiä.

Huomenna pääsen eroon tukiliiveistäni. Sovittelin eilen vaatteita ja tunsin itseni tosi onnelliseksi. Onneksi tein tämän. Minusta tuntuu, että nyt olen minä. Se on kummallisen kutkuttava tunne.

Onneksi tein tämän. Minusta tuntuu, että nyt olen minä. Se on kummallisen kutkuttava tunne.

Harkitsetko rintojen suurennusleikkausta?

Varaa aika plastiikkakirurgin vastaanotolle!

Vastaanotolla saat vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin ja kirurgi tekee yksilöllisen hoitosuunnitelman.

Lue lisää ja varaa aika
Lue lisää rintojen suurennusleikkauksesta ja kohotusleikkauksesta
Plastiikka_rintojen_suuurennus_600x450.jpg
Rintojen suurennus ja kohotusleikkaus

Teemme rintojen suurennuksia laadukkailla Motiva-rintaimplanteilla sekä rasvansiirron avulla. Lisäksi teemme rintojen kohotusleikkauksia. Varaa aika kokeneen plastiikkakirurgin vastaanotolle. Hän kertoo eri leikkausvaihtoehdoista ja saat yksilöllisen hoitosuunnitelman.

Lue lisää
Plastiikka_vastaanotto_Minna_600x450.jpg
Plastiikkakirurgia

Eiran sairaalalla on yli 50 vuoden kokemus plastiikkakirurgiasta. Käytössämme on uusin teknologia ja leikkaukset teemme turvallisesti sairaalaympäristössä. Palveluihimme kuuluvat vaativan plastiikkakirurgian lisäksi myös laaja tarjonta korkeatasoista esteettistä dermatologiaa.

Lue lisää