Vanhat kuvat palauttivat mieleeni lähtökohtatilanteen

”Ei voi olla totta! Selailen kasvoistani kuvia ennen ja jälkeen Ultherapy-hoidon. Ensimmäiset kuvat on otettu kolme kuukautta sitten. Tuijotan roikkuvia leukakulmiani, löystynyttä kaulaani ja pussittavia alaluomiani. Näytinkö todellakin tuolta?


Tuoreiden kuvien äärellä en voi muuta kuin ihmetellä. Kaulani on napakoitunut selvästi eikä löysästä ihosta ole enää tietoakaan. Uskottava se kai on, sillä kuvat puhuvat puolestaan. Tämä on mahtava yllätys!

 

54 vuotiaana ikääntymisen merkit alkoivat näkyä jo kasvoillani

Kävin viime syksynä Eiran sairaalan uudessa Ultherapy-hoidossa, sillä toivoin kiinteämpiä ja säteilevämpiä kasvoja. Täytin marraskuussa 54 vuotta ja ihossani näkyneet ikääntymisen merkit olivat alkaneet harmittaa minua.

Olen aina pitänyt huolta itsestäni: liikkunut paljon, iloinnut elämästäni ja huolehtinut ulkonäöstäni. Mielestäni kokonaisvaltainen hyvinvointi ja positiivinen asenne ovat tärkeitä. Silti etenkin leukani alle ilmestyneet löysät heltat olivat alkaneet ottaa peiliin katsoessani silmään.

Olin jo pidempään etsinyt veitsettömiä tapoja kasvojeni freesaamiseen, sillä aamuisin tuntui usein, ettei pelkkä meikki riittänyt enää ilmeeni piristämiseen.

Niinpä lähdin innolla Helsingin Tehtaankadulle kokeilemaan Eiran sairaalan veitsetöntä kasvojenkohotusta. Tapasin kokeneen plastiikkakirurgin Eiran plastiikkaklinikalla joka lupasi antaa kyytiä löysälle iholleni.

 

Ultherapyn avulla saadaan aikaan luonnollinen lopputulos

Plastiikkakirurgi kertoi minulle, että Ultherapy on erittäin tehokas hoitomuoto, jossa ultraäänienergia kohdistetaan millintarkasti syvälle ihon alla oleviin kudoksiin. Ultraäänellä lämmitetään lihaskalvoja, ja hoito käynnistää heikentyneen kollageenin vahvistumisen sekä uuden kollageenin ja sidekudoksen syntymisen. Lopputulos on täysin luonnollisen näköinen eikä toimenpiteestä jää iholle mitään vauriota.

Kävin ennen Ultherapy-hoitoa plastiikkakirurgin luona henkilökohtaisessa konsultaatiossa, jossa hän arvioi hoidon tarpeeni ja teki tarkan hoitosuunnitelman. Itse toimenpide sujui helposti ja vaivattomasti. Koska kaulani ihopoimut olivat suurin ongelmakohtani, suurimmat sykäysmäärät kohdistettiin juuri kaulani ja leukani alueelle.

 

Hoito tuntui lämpönä ja pistelynä

Tunsin hoidon aikana jonkin verran lämpöä ja pistelyä, joka johtui ultraäänen energian vapautumisesta kudokseen. Hoito kesti alun keskusteluineen pari tuntia. Oli ihmeellistä, että pääsin lähtemään heti sen jälkeen kotiin ja ihmisten ilmoille!

Hämmästyttävää oli myös se, kuinka helppoa jälkihoito oli: neljään päivään ei suositeltu urheilua tai saunomista. Kasvoilleni ei tullut mitään punoitusta tai turvotusta – ja yleensä naamani helottaa pienemmästäkin.

 

Kasvojeni napakoituminen on juuri sitä mitä toivoin

Kaikkein jännittävintä oli kuitenkin seurata leukalinjani napakoitumista. Se tapahtui todella nopeasti! Jo pari viikkoa toimenpiteen jälkeen ”mummon rentut”, joissa pieni lapsenlapseni Matilda oli tykännyt roikkua, olivat alkaneet selvästi kiristyä.

Olen saanut raikkaammasta ilmeestäni hyvää palautetta – niin läheisiltäni kuin tuntemattomiltakin. Ihmiset eivät välttämättä tiedosta sitä, että kasvoilleni on tapahtunut jotain, mutta he huomaavat muutoksen yleisenä freesinä säteilynä.

Ystävälliset sanat lämmittävät ja tuntuvat hyvältä. Haluan itsekin levittää positiivisuutta ympärilleni. Hyvä oloni on lisääntynyt Ultherapy-hoidon ansiosta, ja se kohottaa itsetuntoa.

Pientä parannusta on luvassa vielä tästäkin, sillä plastiikkakirurgin mukaan kasvojen napakoituminen jatkuu toimenpiteen jälkeen jopa puolen vuoden ajan. Olen erittäin tyytyväinen hoidon lopputulokseen. Elän ihanaa elämänvaihetta, ja vaikka ikää tulee lisää, se ei haittaa yhtään! Osaan arvostaa oikeita asioita ja elämässäni on paljon hyvää energiaa.” 

Kiinnostuitko Ultherapy-hoidosta?

Eiraan sairaalassa Ultherapy-ultraäänihoitoja tekevät Ultherapy-koulutuksen saaneet kokeneet plastiikkakirurgimme.

Lue lisää hoidosta ja varaa aika kirurgin maksulliseen konsultaatioon!

Varaa aika
Lue lisää rintojen suurennus- ja kohotusleikkauksista
Plastiikka_naiset_600x450.jpg
Ultherapy® - kasvojen kohotus ilman leikkausta

Tehokas Ultherapy® on hoitomuoto, jossa kasvojen kohotus tapahtuu ultraäänen avulla, ilman leikkausta. Meillä Ultherapy-ultraäänihoitoja tekevät kokeneet, Ultherapy-koulutuksen saaneet plastiikkakirurgimme ja ihotautilääkäri. Luonnollisesti ilman sairausloman tarvetta!

Lue lisää