Eira Kotilääkäri ☎ 09 1620 320

Varaa aika puhelimitse 09 1620 320 arkisin klo 8–16, tai lähetä sähköpostia kotilaakari@eiransairaala.fi.

Eira kotilääkäripalvelut helposti omaan kotiin!

Eira Kotilääkäri on palvelu, jonka avulla saat osaavan yleislääkärin, geriatrin, sairaanhoitajan tai laboratoriohoitajan kotiin.

Toisinaan saattaa tulla esiin tilanne, jolloin vastaanotolle tai laboratorioon on hankala lähteä esim. fyysisen kunnon vuoksi tai tuntuu siltä, että olisi mukavampi hoitaa omaa terveyttä kaikessa rauhassa omassa kodissa, tutussa ympäristössä.

Kotivastaanottokäyntiin varataan aikaa niin, että kulloinenkin kotikäynti voidaan hoitaa kiireettömästi ja rauhallisesti ja lääkäri tai sairaanhoitaja ehtii vastaamaan kaikkiin hoitoon liittyviin kysymyksiin.

Kotilääkäripalvelussa vastaanottokäynnit suunnitellaan yksilöllisesti ottaen huomioon sinun tarpeesi kokonaisvaltaisesti. Kerrothan jo varauksen yhteydessä toiveesi ja tarpeesi.

Lääkärin kotipalvelu kattaa terveydentilasi tutkimisen, lääkehoitosi arvioinnin, reseptiesi uusimisen sekä mahdollisen jatkohoidon suunnittelun. Lääkärin kotikäynnin yhteydessä voidaan myös ottaa peruslaboratoriotutkimukset.

Sairaanhoitajan kotipalveluihin kuuluvat kaikki sairaanhoitajan normaalit hoitotoimenpiteet, kuten esim. haavahoidot, lääkeinjektiot ja ompeleiden poistot. Käynnillä onnistuu myös peruslaboratoriotutkimusten ottamiset lääkärin lähetteellä.

Eira Kotilääkäripalvelu palvelee arkisin ensisijaisesti Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella.

Varaa Eira kotilääkäripalvelu kotiin

Eira Kotilääkäri on uusi palvelu, jossa lääkäri, sairaanhoitaja tai laboratoriohoitaja tulee kotikäynnille.

Ajan varaat helposti puhelimitse 09 1620 320 arkisin klo 8-16.

Tai voit jättää yhteydenottopyynnön sähköpostilla kotilaakari@eiransairaala.fi

Sairaanhoitajamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Alla löydät yksityiskohtaista tietoa Eira Kotilääkäripalvelusta.

Vastaamme mielellämme yhteydenottoihin joko sähköpostilla kotilaakari@eiransairaala.fi tai voit jättää soittopyynnön 09 1620 320.

Huom! Kotikäyntivarauksia/ tai -peruutuksia ei voi tehdä sähköpostin välityksellä.

Miten varaan Eira Kotilääkäripalvelun?

Kotilääkäripalvelut varaat helposti soittamalla 09 1620 320.

Sinun ei tarvitse erikseen valmistautua kotikäyntiin. Sinulle soitetaan noin 15 minuuttia ennen kotikäyntiä.

Huomioithan, että kotikäyntejä ei ole mahdollista varata nettiajanvarauksen kautta. Kotilääkärimme Björn von Alfthan sekä Jan Selenius pitävät vastaanottoa myös paikan päällä Eirassa Laivurinkatu 29. Nettiajanvarauksessa olevat ajat ovat tarkoitettu vain paikan päällä tapahtuvaan vastaanottotoimintaan.

Ketkä ovat Eira Kotilääkäripalvelun asiakkaita?

Eira Kotilääkäripalvelu on suunnattu sinulle, jolle lähtö paikan päälle tapahtuvalle vastaanotolle tai laboratorioon on syystä tai toisesta vaikeutunut tai jos yksinkertaisesti haluat hoitaa terveysasiasi rauhassa ja kiireettömästi kotioloissa. Eira Kotilääkäripalvelu tarjoaa kiireetöntä sairaudenhoitoa, ei akuuttia tai päivystystä vaativaa hoitoa.
Palvelemme arkisin ensisijaisesti Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella.

Kuinka nopeasti saan Eira Kotilääkäripalvelun kotikäynnille?

Eira Kotilääkäripalvelu on tarkoitettu kiireettömään sairaudenhoitoon arkisin. Saat kaikki kotilääkäripalvelut kotiisi yleensä muutamassa päivässä.

Vastaanottoajan peruminen

Varatun kotikäynnin voi perua vain puhelimitse soittamalla numeroon 09 1620 320. Ajan perumisen tulee tapahtua viimeistään edellisenä päivänä. Veloitamme sitä myöhemmin perutuista ajoista.

Kotikäynnin maksaminen

Saat kotikäynnin ja mahdollisten laboratoriotutkimusten jälkeen laskun suoraan kotiin.

Saako Kotilääkärin käynnistä KELA-korvauksen?

Eiran sairaalalla on käytössä Kelan suorakorvaus. Suorakorvaus edellyttää voimassa olevaa KELA-korttia, joka tulee näyttää kotikäynnin yhteydessä. KELA-korvaus vähennetään suoraan Eiran toimesta kotikäynnin laskutuksen yhteydessä.

Korvaako sairauskuluvakuutus kotilääkärikäynnin?

Mikäli haet korvausta yksityisestä sairauskuluvakuutuksesta, kannattaa asia varmistaa etukäteen omasta vakuutusyhtiöstäsi. Suurin osa vakuutusyhtiöistä hyväksyy myös kotikäynnit vakuutuksen piiriin.  

Kiinteä yhteistyö Eiran vuodeosaston kanssa

Kotilääkärimme tekevät kiinteää yhteistyöstä Eiran sairaalan vuodeosaston kanssa.  Mikäli arki kotona ei enää suju tai tarvitset lyhytaikaista kuntoutusta ja hoivaa, vuodeosastomme auttaa seitsemänä päivänä viikossa ympäri vuorokauden. Potilashuoneet ovat viihtyisät yhden hengen huoneet.
Tarvittavat lääkäri-, laboratorio- ja röntgenpalvelut ja fysioterapia palvelevat onnistuvat joustavasti hoitojakson aikana.
Lue lisää: Vuodeosasto 24/7

Yhteistyökumppani: Hoivapalvelu Helppy - Kartoituskäynti veloituksetta!

helppy-logo-slogan.jpg

Yhteistyökumppanimme Hoivapalvelu Helppy tukee Eiran Sairaalan asiakkaita arjessa monipuolisesti.

Hoivapalvelu Helppyltä saat tukea kotiin muun muassa:

  • ulkoilu,
  • lääkärissä tai apteekissa asiointi,
  • ylläpitosiivous,
  • roskien vieminen,
  • lakanoiden vaihto,
  • kahviseura,
  • teknologiaopastus ja
  • peseytymisen tuki.

Eiran Sairaalan asiakkaana saat Hoivapalvelu Helppyn kartoituskäynnin veloituksetta (kesto 1,5 h, edun arvo: 58,50 €).

Sovi maksuttomasta kartoituskäynnistä soittamalla 010 299 8299 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@helppy.fi.

"Hoivapalvelu Helpyltä saat aina saman avustajan tukemaan arjessa."

Björn von Alfthan

Eira Kotilääkärinä toimii yleislääkäri Björn von Alfthan. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus toimimisesta kotilääkärinä pääkaupunkiseudulla.

"Parasta kotikäynneissä on se, että ei ole kiirettä. Kotikäynti on ohi vasta sitten kun ei enää ole jäljellä avoimia kysymyksiä tai epäselvyyksiä. Kotikäynnin aikana käyn rauhassa läpi potilaan lääketilanteen, suunnittelen hoidon ja sen seurannan. Nuoremmat potilaat kokevat rauhoittavaksi ja turvalliseksi sen, että tutkimukset voidaan tehdä kotona omalla sohvalla tai lattialla lempilelujen keskellä. Siitä nauttivat yhtä paljon sekä pieni potilas kuin myös lääkäri!", kertoo Björn.

Lue lisää

Benjamin Feodoroff

Geriatri Benjamin Feodoroff tekee kotikäyntejä Eira Kotilääkäri -palvelun parissa.

"Olen geriatrian erikoislääkäri ja perehtynyt iäkkäiden henkilöiden kokonaisvaltaiseen arviointiin, lääkehoidon optimointiin, kuntoutukseen ja muistisairauksien diagnostiikkaan. Työkokemusta on kertynyt yleislääketieteen, sisätautien, neurologian ja vanhuspsykiatrian aloilta. Koen vahvasti, että ikäihmisten terveyden edistämiseksi pitää tehdä töitä moniammatillisesti ja pitkäjänteisesti."

Lue lisää

Jan Selenius

Eira kotilääkärinä toimii myös yleislääkäri Jan Selenius. Hän on valmistunut lääkäriksi vuonna 2006 ja on kartuttanut kokemusta erityisesti iäkkäiden ihmisten, aikuistyypin diabeteksen ja elintapasairauksien hoidossa.

"Pitkät lääkelistat ovat minulle tuttuja ja autan mielelläni lääkelistojen karsimisessa ja tarvittaessa nykyaikaistamisessa."

Lue lisää

Päivi Sotkas

Eira Kotisairaanhoitajana toimii sairaanhoitaja Päivi Sotkas. Päivillä on pitkä kokemus monipuolisista sairaanhoitajan tehtävistä Suomessa ja ulkomailla.

Kotisairaanhoitaja toimii tiiviissä yhteistyössä kotilääkärimme kanssa. Kotisairaanhoidon tarkoituksena on tarjota sairaanhoitajan kiireetöntä ja aidosti välittävää hoitoa sinun kotonasi.

Lue lisää
Hinnasto
Kotikäynti
Hintaan sisältyy matkakustannukset Espoo-Helsinki-Kauniainen-Vantaa -alueella.

Hinta 
Lääkärin kotikäynti alk. 302 €
Lääkärin kotikäynti (alle 16 v) alk. 218 €
Sairaanhoitajan kotikäynti
alk. 85 €
Laboratoriohoitajan kotikäynti alk. 85 €
Soittopyynnöistä veloitetaan tapauskohtaisesti.   

Asiantuntijat

von Alfthan Björn, yleislääkäri
Feodoroff Benjamin, geriatrian erikoislääkäri
Selenius Jan, yleislääkäri
Sotkas Päivi, sairaanhoitaja

Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 26,30 €. Kanta-maksu on 2,70 € ja veloitetaan kaikista Omakantaan tallennettavista käynneistä. Asiantuntijakohtaiset hinnat löydät asiantuntijan omasta profiilista. Kotikäyntihintaan ei sisälly mahdolliset laboratoriotutkimukset.
Haluatko lisätietoja Eira Kotilääkäripalvelusta?
Nimi
Puhelin
Email
Viesti