Eira kotilääkäripalvelut helposti omaan kotiin!

Eira Kotilääkäri on uusi palvelu, jonka avulla saat osaavan yleislääkärin, sairaanhoitajan tai laboratoriohoitajan kotiin.

Toisinaan saattaa tulla esiin tilanne, jolloin vastaanotolle tai laboratorioon on hankala lähteä esim. fyysisen kunnon vuoksi tai tuntuu siltä, että olisi mukavampi hoitaa omaa terveyttä kaikessa rauhassa omassa kodissa, tutussa ympäristössä.

Kotivastaanottokäyntiin varataan aikaa niin, että kulloinenkin kotikäynti voidaan hoitaa kiireettömästi ja rauhallisesti ja lääkäri tai sairaanhoitaja ehtii vastaamaan kaikkiin hoitoon liittyviin kysymyksiin.

Kotilääkäripalvelussa vastaanottokäynnit suunnitellaan yksilöllisesti ottaen huomioon sinun tarpeesi kokonaisvaltaisesti. Kerrothan jo varauksen yhteydessä toiveesi ja tarpeesi.

Lääkärin kotipalvelu kattaa terveydentilasi tutkimisen, lääkehoitosi arvioinnin, reseptiesi uusimisen sekä mahdollisen jatkohoidon suunnittelun. Lääkärin kotikäynnin yhteydessä voidaan myös ottaa peruslaboratoriotutkimukset.

Sairaanhoitajan kotipalveluihin kuuluvat kaikki sairaanhoitajan normaalit hoitotoimenpiteet, kuten esim. haavahoidot, lääkeinjektiot ja ompeleiden poistot. Käynnillä onnistuu myös peruslaboratoriotutkimusten ottamiset lääkärin lähetteellä.

Eira Kotilääkäripalvelu palvelee arkisin ensisijaisesti Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella.

Varaa Eira kotilääkäripalvelu kotiin

Eira Kotilääkäri on uusi palvelu, jossa lääkäri, sairaanhoitaja tai laboratoriohoitaja tulee kotikäynnille.

Ajan varaat helposti puhelimitse 09 1620 320.

Tai voit jättää yhteydenottopyynnön sähköpostilla kotilaakari@eiransairaala.fi

Sairaanhoitajamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Alla löydät yksityiskohtaista tietoa Eira Kotilääkäripalvelusta.

Vastaamme mielellämme yhteydenottoihin joko sähköpostilla kotilaakari@eiransairaala.fi tai voit jättää soittopyynnön 09 1620 320.

Huom! Kotikäyntivarauksia/ tai -peruutuksia ei voi tehdä sähköpostin välityksellä.

Miten varaan Eira Kotilääkäripalvelun?

Kotilääkäripalvelut varaat helposti soittamalla 09 1620 320.

Sinun ei tarvitse erikseen valmistautua kotikäyntiin. Sinulle soitetaan noin 15 minuuttia ennen kotikäyntiä.

Huomioithan, että kotikäyntejä ei ole mahdollista varata nettiajanvarauksen kautta. Kotilääkärimme Björn von Alfthan pitää vastaanottoa myös paikan päällä Eirassa Laivurinkatu 29. Nettiajanvarauksessa olevat ajat ovat tarkoitettu vain paikan päällä tapahtuvaan vastaanottotoimintaan.

Ketkä ovat Eira Kotilääkäripalvelun asiakkaita?

Eira Kotilääkäripalvelu on suunnattu sinulle, jolle lähtö paikan päälle tapahtuvalle vastaanotolle tai laboratorioon on syystä tai toisesta vaikeutunut tai jos yksinkertaisesti haluat hoitaa terveysasiasi rauhassa ja kiireettömästi kotioloissa. Eira Kotilääkäripalvelu tarjoaa kiireetöntä sairaudenhoitoa, ei akuuttia tai päivystystä vaativaa hoitoa.

Kuinka nopeasti saan Eira Kotilääkäripalvelun kotikäynnille?

Eira Kotilääkäri on tarkoitettu kiireettömään sairaudenhoitoon. Saat kaikki kotilääkäripalvelut kotiisi yleensä muutamassa päivässä.

Millä alueella Eira Kotilääkäripalvelu toimii?

Teemme kotikäyntejä arkisin ensisijaisesti Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan alueella.

Vastaanottoajan peruminen

Varatun kotikäynnin voi perua vain puhelimitse soittamalla numeroon 09 1620 320. Ajan perumisen tulee tapahtua viimeistään edellisenä päivänä. Veloitamme sitä myöhemmin perutuista ajoista.

Kotikäynnin maksaminen

Saat kotikäynnin ja mahdollisten laboratoriotutkimusten jälkeen laskun suoraan kotiin.

Saako Kotilääkärin käynnistä KELA-korvauksen?

Eiran sairaalalla on käytössä Kelan suorakorvaus. Suorakorvaus edellyttää voimassa olevaa KELA-korttia, joka tulee näyttää kotikäynnin yhteydessä. KELA-korvaus vähennetään suoraan Eiran toimesta kotikäynnin laskutuksen yhteydessä.

Korvaako sairauskuluvakuutus kotilääkärikäynnin?

Mikäli haet korvausta yksityisestä sairauskuluvakuutuksesta, kannattaa asia varmistaa etukäteen omasta vakuutusyhtiöstäsi. Suurin osa vakuutusyhtiöistä hyväksyy myös kotikäynnit vakuutuksen piiriin.  

Yleislääkäri Björn von Alfthan Eiran sairaalassa,  vastaanottaa kaiken ikäisiä potilaista, erikoiskiinnostus geriatriset potilaat.

Sairaanhoitaja Päivi Sotkas toimii Eiran sairaalan uuden Kotilääkäri-palvelun sairaanhoitajana.

Eira Kotilääkärinä toimii yleislääkäri Björn von Alfthan.

Hänellä on yli 10 vuoden kokemus toimimisesta kotilääkärinä pääkaupunkiseudulla.

"Parasta kotikäynneissä on se, että ei ole kiirettä. Kotikäynti on ohi vasta sitten kun ei enää ole jäljellä avoimia kysymyksiä tai epäselvyyksiä.

Kotikäynnin aikana käyn rauhassa läpi potilaan lääketilanteen, suunnittelen hoidon ja sen seurannan.

Nuoremmat potilaat kokevat rauhoittavaksi ja turvalliseksi sen, että tutkimukset voidaan tehdä kotona omalla sohvalla tai lattialla lempilelujen keskellä. Siitä nauttivat yhtä paljon sekä pieni potilas kuin myös lääkäri!", kertoo Björn.

 

 

Eira Kotisairaanhoitajana toimii sairaanhoitaja Päivi Sotkas.

Päivillä on pitkä kokemus monipuolisista sairaanhoitajan tehtävistä Suomessa ja ulkomailla.

Kotisairaanhoitaja toimii tiiviissä yhteistyössä kotilääkärimme kanssa. Kotisairaanhoidon tarkoituksena on tarjota sairaanhoitajan kiireetöntä ja aidosti välittävää hoitoa sinun kotonasi.

Hinnasto
Kotikäynti
Hintaan sisältyy matkakustannukset Espoo-Helsinki-Kauniainen-Vantaa -alueella.

Hinta 
Lääkärin kotikäynti alk. 290 €
Lääkärin kotikäynti (alle 16 v) alk. 210 €
Sairaanhoitajan kotikäynti
alk. 85 €
Laboratoriohoitajan kotikäynti alk. 85 €
Soittopyynnöistä veloitetaan tapauskohtaisesti.   

Asiantuntijat

von Alfthan Björn, yleislääkäri
Sotkas Päivi, sairaanhoitaja
Tessaliina Valo, sairaanhoitaja

Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 22,90 €. Kanta-maksu on 2,30 € ja veloitetaan kaikista Omakantaan tallennettavista käynneistä. Kotikäyntihintaan ei sisälly mahdolliset laboratoriotutkimukset.
Haluatko lisätietoja Eira Kotilääkäripalvelusta?
Nimi
Puhelin
Email
Viesti