Hyvällä unella on merkittävä osuus sekä psyykkisessä että fyysisessä hyvinvoinnissamme. Uniongelmat ovat varsin yleisiä ja niitä esiintyy lähes kaikilla ihmisillä jossain vaiheessa elämää. Pitkittyessään unettomuus ja huono unen laatu ovat riski terveydelle.
 

kokonaisvaltaista ja monipuolista hoitoa uniongelmiin 

Eira Uniklinikalta saat kokonaisvaltaista ja monipuolista hoitoa uniongelmiin. Meillä on uniongelmiin perehtyneitä eri alojen asiantuntijoita sekä käytössämme Eiran monipuoliset lääkäripalvelut, laboratoriopalvelut ja vuodeosastopalvelut. Teemme yhteistyötä myös muiden asiantuntijoiden, tuote-edustajien ja hoitolaitosten kanssa.

  • Uniklinikan Omahoitajan puhelinneuvonta-aika on varattavissa nettiajanvarauksella. Hän kartoittaa tilanteesi ja neuvoo mitkä Eira Uniklinikan tutkimusvaihtoehdoista ja hoitomenetelmistä auttaisivat sinua parhaiten unettomuuden hoidossa. Neuvonta on maksullinen ja veloitus käytetyn ajan mukaan.

  • Jos sinulla on yli neljä viikkoa ollut ongelmia nukkumisessa ja/tai päivävireydessä ja olet huolissasi tilanteestasi, suosittelemme varaamaan ajan suoraan Unihoitajan vastaanotolle. Unihoitaja kartoittaa ensikäynnillä terveydentilasi, univaikeuksiesi taustaa ja mitkä tekijät mahdollisesti heikentävät unesi laatua. Sertifioidun unihoitajan laatimaan hoito-ohjelmaan sisältyy mm. unirytmin säännöllistämiseen tähtääviä menetelmiä, uneen ja unettomuuteen liittyvien haitallisten ajatusten, tunteiden ja käyttäytymisen tunnistamista ja monipuolisia rentoutusharjoituksia.

  • Jos ongelmanasi on yöllinen kuorsaus tai epäilet uniapneaa, voit varata ajan suoraan uniapneaan erikoistuneelle lääkärillemme. Hän kartoittaa tilanteesi, suunnittelee  tarvittavat tutkimukset ja hoitovaihtoehdot.
Varaa aika Eira Uniklinikan asiantuntijalle
Bachour Adel Erikoislääkäri, kuorsaus ja uniapnea Varaa aika
Heikkilä Kirsti Uniklinikan Omahoitaja, sairaanhoitaja Varaa aika
Tanskanen Tuula Unihoitaja, sairaanhoitaja Varaa aika
Lue lisää Eira Uniklinikan palveluista

Unitesti

Nukuitko taas huonosti? Heräilitkö aamuyöstä? Kuorsattiinko teillä viime yönä? Tee nopea unitesti selvittääksesi onko unesi riittävän hyvänlaatuista vai voisiko Eira Uniklinikalta löytyä apua.

Lue lisää

Unitutkimukset

Eira Uniklinikalla on käytössään useita tapoja tutkia unettomuutta, unihäiriöitä ja uniapneaa. Varaa vastaanottoaika Uniklinikan asiantuntijalle. Vastaanotolla kartoitetaan uniongelmien syyt ja valitaan juuri sinulle parhaat tutkimukset.

Lue lisää

Uniapnea ja sen hoito

Uniapneassa ylähengitystiet ahtautuvat unen aikana ja sen seurauksena aiheutuu toistuvia hengityskatkoksia. Moni sairastaa uniapneaa tietämättään. Jos epäilet uniapneaa, älä odota, vaan varaa aika Eira Uniklinikalle. Uniapneaan erikoistunut lääkärimme tutkii ja valitsee sinulle parhaan hoitomuodon.

Lue lisää

Unettomuus ja sen hoito

Eira Uniklinikalla hoidetaan unettomuutta ja unihäiriöitä useilla eri hoitomuodoilla. Varaa aika sertifioidun unihoitajan vastaanotolle tai voit halutessasi ensin soittaa maksulliseen Uniklinikan Omahoitajan puhelinneuvontaan. Saat kokonaisvaltaista apua uniongelmiisi nopeasti.

Lue lisää
Hinnasto
Eira Uniklinikka Hinta
Unihoitajan vastaanotto, 60 min

Uniryhmä tarjoaa lääkkeetöntä apua unettomuuden hoitoon 6 x 90 min

              80 €

250 €

Uniapneaan erikoistuneen lääkärin vastaanotto, 30 min 180 €
Suppea yöpolygrafia eli unirekisteröinti kotona
Sis. laitteen käytön opastuksen, tarvittavan välineistön sekä erikoislääkärin analyysin

318 €
Kela-korvaus 52 €

Puhelinvastaanotto ja videovastaanotto:
 

Uniklinikan Omahoitajan puhelinvastaanotto
10 min puhelinneuvonta
20 min puhelinneuvonta

 
15 €
25 €

Bachour Adel, erikoislääkäri, kuorsaus ja uniapnea, 20-30 min

 150 € - 180 €
Hintoihin lisätään poliklinikkamaksu 19,90 € ja Kanta-maksu 1,95 €, paitsi lähetteellä tultaviin laboratoriotutkimuksiin. Puhelin-/videovastaanottoon lisätään käsittelymaksu 7,90 € ja Kanta-maksu 1,95 €.
Kysy lisää Eiran palveluista
Nimi
Puhelin
Email
Viesti