Kemialliset kuorinnat sopivat moneen iho-ongelmaan

Ihon kemiallisessa kuorinnassa ihon uloimmasta pintakerroksesta kuorintaan kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti luonnollisilla hapoilla.
Kemiallinen kuorinta on tehokas kasvohoito erilaisiin iho-ongelmiin. Kuorinnan avulla elvytetään, kosteutetaan ja uudistetaan ihoa.

Kemiallinen kuorinta soveltuu:

 • ikääntyvälle iholle silottamaan juonteita ja ryppyjä
 • tasoittamaan värivirheitä, mm. vaalentamaan pigmenttiläiskiä
 • napakoittamaan velostunutta ihoa
 • hoitamaan ihon epäpuhtauksia
 • hoitamaan ja vaalentamaan arpia, myös raskausarpia
 • supistamaan laajentuneita ihohuokosia
 • aknen hoitoon.

Hoidon ansiosta ihon luonnollinen uusiutuminen käynnistyy ja keho alkaa tuottamaan kollageenia ja elastiinia. Vaikka kemiallinen kuorinta tehdään ihon pinnassa, hoito vahvistaa ja uudistaa myös syvempiä pintakerroksia. Jo pian hoidon jälkeen iho kirkastuu, tuntuu tasaisemmalta ja napakoituu.

Kuorinta voidaan tehdä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti joko kevyenä tai voimakkaana.

Voimakkaammat kemialliset kuorinnat ovat ihotautilääkärin tekemiä ja sopivat mm. ikääntyvälle iholle silottamaan ryppyjä ja juonteita, vaalentamaan pigmenttiläiskiä ja häivyttämään aknearpia.

Kevyemmät, elvyttävät kuorinnat sopivat erityisesti herkälle, kuivalle ja atooppiselle iholle. Jos tarpeisiisi sopii paremmin kevyempi kuorinta, lue lisää kevyestä Zo Skin Stimulator Peel -happokuorinnasta, jota Eirassa tekee kokenut esteettinen sairaanhoitaja-kosmetologimme.

Usein jo yksi hoitokerta riittää voimakkaimmissa kemiallisissa kuorinnoissa.
Kemiallisiin kuorintoihin voidaan tarvittaessa yhdistää myös muita hoitoja, kuten pistoshoitoja, timanttihiontaa ja mesoterpiaa, parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Hoidosta toipumisaika vaihtelee suunnitellun kuorinnan voimakkuudesta ja tehosta. Ihotautilääkärimme käyvät aina ennen tehtyä hoitoa kanssasi läpi hoidon kulun ja siitä toipumisen.
Hoidon tulokset ovat nähtävillä osittain heti hoidon jälkeen ja vahvistuvat tehdystä hoidosta riippuen muutaman päivän/viikkojen ajan.

Ihotautilääkäri Hanna Raition tekemät kemialliset kuorinnat

Esteettisen dermatologian asiantuntijamme, ihotautilääkäri Hanna Raition esteettisten hoitojen valikoimaan kuuluu eri vahvuiset kemialliset ihonkuorinnat, kuten

 • kevyet AHA-kuorinnat
  AHA-kuorinnat ovat kevyitä ihotautilääkärin tekemiä kuorintoja, jotka sopivat aktiivisen aknen tai ihon epäpuhtauksien hoitoon, kirkastava ja elvyttävä vaikutus myös terveelle iholle.
  Sopii myös nuorille. 

 • keskisyvät kuorinnat TCA:lla ja TCA-fenoliyhdistelmällä 
  Soveltuvat esimerkiksi aknen, aknearpien, pigmenttimuutosten, jopa melasman hoitoon. 
  Myös ihon valovaurioita, ihon ikääntymismuutoksia ja veltostunutta, väsynyttä tai  sameaa ihoa sekä hentoja uurteita voidaan hoitaa keskisyvillä kuorinnoilla.
 • syvät ja voimakkaat kasvojen fenolikuorinnat
  Nämä kuorinnat on tarkoitettu ikääntyneelle iholle syvimpien uurteiden hoitoon. Esimerkiksi huulen yläpuolen ja leuan ihon ikääntymisen hoidossa voidaan käyttää tarvittaessa voimakkainta fenolikuorintaa.
  Hoito tehdään aina vain osalle kasvoista tällä menetelmällä, muut alueet hoidetaan samanaikaisesti keskisyvällä kuorinnalla värierojen välttämiseksi. 
 • Pixel-kuorinnat
  esim. venymäarpiin tai tehostamaan kevyttä kuorintaa
 • CROSS-kuorinnat
  aknearpien hoitoon
  kämmenselkien kuorinnat valovaurioiden poistoon ja ikääntymisen merkkien hoitoon
 • Hiililaserkuorinta ns. Hollywood Peel
  epäpuhtaalle iholle, akneiholle
  puhdistamaan, kirkastamaan ja parantamaan ihonväriä
  Sopii myös terveen ihon elvyttämiseen ja ihon kirkastamiseen.

Kemiallista kuorinnan tuloksia voidaan tehostaa hoidon yhteydessä tehtävällä dermabraasiolla. Dermabraasiossa tehdään kevyitä hiontoja.

Ihotautilääkärin tekemiä kemiallisia kuorintoja ennen tulee käydä ihotautilääkäri Hanna Raition lähikonsultaatiovastaanotolla tai etävastaanotolla, jolloin käydään läpi kokonaistilanne, kuten toiveesi, ihosi tarpeet ja eri menetelmien tarjoama apu juuri sinun ongelmiisi sekä tehdään hoitosuunnitelma. Konsultaatiokäynti on maksullinen.
Varaa maksullinen konsultaatio Hanna Raition tekemiin kemiallisiin kuorintoihin
ti 24.9.
16.30
30 min
Iho- ja sukupuolitautien erikoislääkäri Hanna Raitio Eiran sairaalassa, erityisosaaminen kemialliset ihonkuorinnat, täyteainehoidot, mesaterapia, kryopolyysi.
Raitio Hanna
Iho- ja sukupuolitautien erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
Näytä seuraavat vapaat ajat
Ihotautilääkäri Anna Hjerppen tekemät kemialliset kuorinnat

Controlled Depth Peel on ihotautilääkärin tekemä tehokas happokuorinta.

Controlled Depth Peel on voimakas, keskisyvälle ulottuvat happokuorinta, joka soveltuu aknearpien, ihon värivirheiden ja ikääntymiseen liittyvien ihomuutosten hoitoon. Lisäksi se sopii myös kookkaiden ihohuokosten hoitoon.

Kuorinnassa käytetään vaikuttavana aineena kansainvälisen, medikaalisiin kasvonhoitotuotteisiin ja -hoitoihin erikoistuneen Zo Skin Health:n kuorinta-ainetta.
Hoidon aluksi iholle sivellään kuorinta-aine. Kuorinta-aineessa vaikuttavana aineena on tehokas TCA (trikloorietikkahappo) joka tuntuu iholla poltteena. Kipua voidaan lievittää lääkityksellä sekä hoidettavaa aluetta puuduttavalla voiteella.
Ihotautilääkäri määrittelee ihoreaktion perusteella turvallisen happokuorinnan syvyyden hoidon aikana.

Hoidon jälkeen pääset kotiin 2-3 tunnin kuluttua ja sinulla tulee olla hakija.
Hoidon jälkeen iho on hieman turvonnut ja sinertävä, johtuen pohjaliuoksen, johon TCA sekoitetaan, väristä. Ihon uudistumisen myötä iho alkaa hilseillä ja muuttuu rusehtavaksi jonka jälkeen esiin alkaa tulla uutta, vaaleaa ihoa. Ihon kuoriutuminen kestää noin 7-10 vuorokautta.

Hoitoa voidaan antaa iholle, jolla ei ole aktiivista ihosairautta. Mikäli sinulla on taipumusta huuliherpekseen, ennen hoitoa aloitetaan herpeslääkitys.
Raskaus tai imetys on este TCA-hoidolle.
Kuorinta on hyvä tehdä pimeään vuoden aikaan, koska hoidon jälkeen uusiutunut iho on herkkä auringonvalolle noin kuukauden ajan.

Ihotautilääkärin tekemää kemiallista kuorintaa ennen tulee käydä ihotautilääkäri Anna Hjerppen vastaanotolla. Vastaanotolla kartoitetaan kokonaistilanne, toiveesi, ihosi tarpeet ja eri menetelmien tarjoama apu juuri sinun ongelmiisi sekä tehdään hoitosuunnitelma. Konsultaatiokäynti on maksullinen.

 

Varaa maksullinen konsultaatio Controlled Depth Peel -happokuorintaa varten
ti 6.8.
12.30
30 min
Ihotauti- ja allergologian erikoislääkäri Anna Hjerppe Eiran sairaalassa, erikoisosaaminen akne, atopia, ihottumat, psoriasis, haavahoito, luomien poisto.
Hjerppe Anna
Ihotautien ja allergologian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
Näytä seuraavat vapaat ajat
Hinnasto
Esteettiset hoidot / ihotautilääkärit
 
 Ihotauti ja allergologian erikoislääkäri Anna Hjerppe Hinta* 
alv 0 %  
Hinta
alv 24 % 
Vastaanottokäynti 30 min alk. 156 €   
Controlled Depth Peel -TCA happokuorinta
Kevyessä nukutuksessa
  1200 €
1334 € 
     
Iho- ja sukupuolitautien erikoislääkäri Hanna Raitio
Hinta* 
alv 0 % 
Hinta
alv 24 % 
Vastaanottokäynti 30 min alk. 153 €
 
Biorevitalisaatiohoidot / mesoterapiahoidot (neulaton tai pistoshoito)     alk. 358 €
Fraktionaalinen radiofrekvenssihoito /hinta per hoitokerta
   alk. 490 €
Hiililaserkuorinnat
alk. 350 €   alk. 490 €
Ihokarvojen poisto
   alk. 250 €
 Kemialliset kuorinnat:
- Pixel ja CROSS-kuorinnat
- kevyet AHA-kuorinnat
- keskisyvät kuorinnat TCA:lla ja TCA-fenoliyhdistelmällä
- syvät ja voimakkaat fenolikuorinnat


alk. 280 € 

alk. 490 €
alk. 348 €
alk. 853 €
alk. 1500 €
Lääketieteellinen valoimpulssihoito / IPL
E-light -hoito
   alk. 390 €
alk. 490  €
Injektiohoidot - botuliini    kts. hinnasto täältä
Injektiohoidot - täyteaineet    kts. hinnasto täältä
Omasoluhoito
alk. 692 €
Ultherapy®
kts. hinnasto täältä

Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 26,30 €. Kanta-maksu on 2,70 € ja veloitetaan kaikista Omakantaan tallennettavista käynneistä. Asiantuntijakohtaiset hinnat löydät asiantuntijan omasta profiilista.
* Lääkärin lähetteellä hoidon hinta alv 0 %.

Lue lisää esteettisistä hoidoista Eiran sairaalassa
Esteettiset_hoidot_mikroneulaus.jpg

Esteettiset hoidot

Eiran sairaalalla on pitkä kokemus esteettisistä hoidoista. Meillä esteettisiä hoitoja tekevät terveydenhuollon ammattilaiset: sekä esteettiset sairaanhoitaja-kometologimme että erikoislääkärit turvallisesti sairaalaympäristössä.

Lue lisää
Esteettiset_nainen_siniharmaa_tausta_2020-10_600x450.jpg

Mesoterapia ja biorevitalisaatio

Mesoterapia- ja biorevitalisaatiohoidot ovat ihoa elvyttäviä, kiinteyttäviä ja ihon rakennetta parantavia hoitoja. Hoidot voidaan tehdä pistoshoitona tai neulattomasti. Mesoterapiaa ja biorevitalisaatiota Eirassa tekee kokenut ihotautilääkärimme Hanna Raitio. Olet osaavissa käsissä!

Lue lisää
Esteettinen_jalkeen_hoidon_600x450.jpg

Fraktionaalinen radiofrekvenssihoito

Fraktionaalinen radiofrekvenssihoito kiinteyttää ihoa ja häivyttää ikämuutoksia vaikuttamalla ihon syvempiin kerroksiin. Tehokas laitehoito parantaa ihon omaa kollageenituotantoa ja sopii niin kasvojen, kaulan kuin vartalonkin iholle.

Lue lisää
Esteettiset_hoidot_kasvohoito2_600x450.jpg

Dermabraasio

Dermabraasio on ihon hionta, jota käytetään ihon muutosten ja esimerkiksi arpien häivyttämiseen. Dermabraasio hoidon syvyys arvioidaan aina huolellisesti ihotautilääkärin konsultaatiokäynnillä.

Lue lisää
Esteettiset_kaunis_nainen_600x450.jpg

Omasoluhoito

Omasoluhoidolla elvytetään ja heleytetään ihoa sekä silotetaan pikkuryppyisyyttä ilman keinotekoisia aineita. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti hoidettavan omista lähtökohdista.

Lue lisää
Kysy lisää Eiran palveluista
Nimi
Puhelin
Email
Viesti