TUTKITTUA JA TURVALLISTA ESTEETTISTÄ HOITOA

Ultherapy-ultraäänihoito on ainoa USA:n elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n hyväksymä ei-leikkaustavaativa – esteettinen hoitomenetelmänä kaulan, leuanalusihon ja kulmien kohotukseen ja kiinteytykseen sekä dekolteen juonteiden ja ryppyjen hoitoon.

Ultherapy-hoidon on tieteellisesti todistettu edistävän kollageenin ja elastiinin tuotantoa kohottaen ja kiinteyttäen kasvojen alaosan ja kaulan ihoa ilman leikkausta. Ultherapy-hoitomenetelmästä on tehty yli 50 lääketieteellistä tutkimusta ja yli 40 julkaisua.

 

MIHIN ULTHERAPY-HOITO PERUSTUU?

Ultherapy-hoito perustuu ultraäänienergiaan, jossa energia kohdistetaan tarkasti valittuihin ihokerroksiin käyttäen optimaalista lämpötilaa.  Lämpöenergia käynnistää ihossa luonnollisen reaktion, joka sekä vahvistaa heikentynyttä kollageenia, että synnyttää uutta.
Ihossa tapahtuu muutoksia ikääntymisen myötä sekä ihon pintakerroksessa, että syvemmissä sidekudoksissa. 

Ihon pinnalla ikääntyminen näkyy mm. pigmenttimuutoksina ja pintaryppyinä. Niiden korjaamiseen suosittelemme ihon pintaa kosteuttavia ja silottavia hoitoja esim. syväkosteuttavia injektiohoitoja

Ikääntymisen  myötä syvemmissä ihokerroksissa tapahtuu sidekudosten elastisuuden heikkenemistä ja kollageenin tuotannon hiipumista. Tämä näkyy kasvoilla, dekoltella ja kaulalla ihon laskeutumisena ja veltostumisena. Ultherapy-hoito on tutkitusti tehokas hoitomuoto korjaamaan juuri ihon ja syvempien ihon alaisten kudosten laskeutumista ja veltostumista.

Ultherapy® on ainoa laite, jossa on mukana koko hoidon ajan käytössä oleva reaaliaikainen ultraäänikuvantaminen. 
Plastiikkakirurgi seuraa ultraäänikuvan avulla, että hoidossa annettava lämpöenergia kohdistuu juuri haluttuun oikeaan ihokerrokseen, tarkasti määriteltyyn kohtaan ja oikealla lämpötilalla.

 

 

Plastiikka_Ultherapy.jpg

Kenelle Ultherapy® hoito sopii?

Ultherapy-hoito sopii henkilöille, joilla oma luonnollinen kollageenituotanto on vähentynyt ja sen seurauksena kasvojen, kaulan ja dekolteen alueella on havaittavissa ikääntymiseen liittyviä muutoksia. 


Ihon kimmoisuuteen liittyvän kollageenin tuotanto alenee 30 ikävuodesta eteenpäin ja siksi taistelu ihon ikääntymistä vastaan on hyvä aloittaa ajoissa, kun kollageenin tuotantoa on vielä jäljellä ja vaikka ikääntymisen muutokset eivät vielä olisikaan silmin havaittavissa. Suosittelemmekin hoitoa 35 ikävuodesta alkaen sekä naisille että miehille. 


Ultherapy sopii erinomaisesti sinulle, jos et halua leikkaustoimenpiteitä etkä sairauslomaa. Ultherapy-hoidon jälkeen voit jatkaa normaaleja arkiaskareita.

Hoidettavan alueen botuliinihoidosta tulisi olla 2 viikkoa ja täyteainehoidosta 1 kk ennen annettavaa Ultherapy-hoitoa. Mesolankojen laitosta tulisi olla vähintään 6 kk ennen Ultherapy-hoitoa.

 

HOIDETTAVAT ALUEET

Ultherapy® soveltuu poskien ja leuanalusihon kohotukseen sekä silmänympärysihon ja kulmien kohotukseen. 
Erinomaisia hoitotuloksia on saatu myös kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen dekolteen kiinteyttämisestä.

MILTÄ HOITO TUNTUU?

Koska ihoon kohdistetaan ultraäänienergiaa tarkasti rajatulle alueelle, hoito tuntuu syvällä ihossa nipistelynä/pistelynä ja lämpönä. Tämä on aivan normaalia ja liittyy annettavaan hoitoon. 
Plastiikkakirurgimme käy ennen hoitoa huolellisesti läpi hoidon yksityiskohdat.

Yksilöllinen hoidonsuunnittelu

Hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti yhdessä plastiikkakirurgin/ihotautilääkärin kanssa.


Ensimmäisellä konsultaatiokäynnillä hoitava plastiikkakirurgi arvioi hoidon tarpeen ja tekee yksilöllisen, juuri sinun tarpeista lähtevän hoitosuunnitelman. 

Vastaanottokäynnin  jälkeen varataan varsinainen hoitokäynti.


Hoidon kesto riippuu hoidettavasta alueesta. Yleensä hoito kestää 90-120 minuuttia. Hoitoalueita ovat koko kasvot, alakasvot, kaula, silmänympärys ja dekoltee.


Ultherapy-hoidon jälkeen seuraamme saatuja hoitotuloksia 6 kk ajan.

 

Ultherapy-hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen iho voi tuntua hiukan aralta ja iho voi lievästi punoittaa. Lisäksi saattaa esiintyä kihelmöinnin tunnetta ja kosketusarkuutta. Tämä on kuitenkin täysin normaalia ja ohimenevää ja osoitus siitä, että uusi kollageenituotanto on käynnistynyt.

Ultherapy-hoidon jälkeen voit palata normaaleihin arkiaskareisiin. Hoidon jälkeen et tarvitse sairaslomaa.

Hoidon tulokset ovat potilaskohtaisia. Keskimäärin tulokset alkavat näkyvä muutaman viikon päästä hoidosta kun uusi kollageenituotanto on käynnistynyt. Hoidon tulokset ovat näkyvimmät 3 kk kuluttua, mutta vaikutus saattaa voimistua asteittain aina 6 kk saakka.

Yleensä yksi hoitokerta riittää. Mikäli potilaalla on ollut vain lieviä ikämuutoksia, hoitotulos kestää usean vuoden. Ylläpitohoito voidaan tehdä 1-2 vuoden päästä. Uusilla huoltavilla hoidoilla on mahdollista edelleen hidastaa ihon luonnollista vanhenemista.

HOIDON TULOKSET

Ultherapy-hoidon on tieteellisesti todistettu edistävän kollageenin ja elastiinin tuotantoa kohottaen ja kiinteyttäen kasvojen alaosan ja kaulan ihoa ilman leikkausta. Tulokset kestävät yli vuoden.


Hoidon tulokset ovat yksilökohtaisia ja kasvojen kohotus tapahtuu luonnollisesti asteittain. Keskimäärin tulokset alkavat näkyvä muutaman viikon päästä hoidosta kun uusi kollageenituotanto on käynnistynyt. Hoidon tulokset ovat näkyvimmät 3 kk kuluttua, mutta vaikutus saattaa voimistua asteittain aina 6 kk saakka. 

Tehokkaan hoidon ansiosta yleensä yksi hoitokerta riittää. Mikäli sinulla on ollut vain lieviä ikämuutoksia, hoitotulos kestää usean vuoden. Tarvittaessa ylläpitohoito voidaan tehdä 1-2 vuoden päästä. Uusilla huoltavilla hoidoilla on mahdollista edelleen hidastaa ihon luonnollista vanhenemista.

 

"Kaulan ja alakasvojen iho on selvästi siloittunut ja napakoittunut. Muutos tapahtui asteittain muutaman kuukauden aikana hoidon jälkeen. Suosittelen!"

Pirjo, 53 v.
 

"Ultherapy-hoidolla löystynyt kaulan alue ja "hamsteripussit" ovat mennyttä. En meinaa usko silmiäni, kun katson ennen ja jälkeen-kuviani. Onneksi uskalsin!"

Minna, 54 v.

Eiran sairaalassa Ultherapy®-hoitoja tekevät erikoislääkärit
Iho- ja sukupuolitautien erikoislääkäri Hanna Raitio Eiran sairaalassa, erityisosaaminen kemialliset ihonkuorinnat, täyteainehoidot, mesaterapia, kryopolyysi. Raitio Hanna Iho- ja sukupuolitautien erikoislääkäri Varaa aika
Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Minna Rautio Eiran sairaalassa, erityisosaaminen yläluomileikkaukset, täyteaine- ja botuliinihoidot, Ultherapy-hoito. Rautio Minna Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri Varaa aika

Varaa nyt aika Ultherapy-konsultaatioon!

Varaa vastaanottoaika helposti nettiajanvarauksestamme


Vastaanotolla erikoislääkärimme kertoo lisää Ultherapy-menetelmästä ja tekee sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman, jonka jälkeen varataan toimenpideaika.
Erikoislääkärin vastaanotto on maksullinen.
Huomioithan, että toimenpideaikaa ei voi varata suoraan nettiajanvarauksestamme.

Seuraavat vapaat ajat
ma 10.6.
09.00
45 min
Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Minna Rautio Eiran sairaalassa, erityisosaaminen yläluomileikkaukset, täyteaine- ja botuliinihoidot, Ultherapy-hoito.
Rautio Minna
Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema

Pistoshoitoihin toistamiseen tulevat asiakkaani: varaathan Pistoshoidot/Injektions -ajan.
Uudet asiakkaat: varaathan 45 min vastaanottoajan.

Huomioithan, että itse leikkaustoimenpiteet varataan puhelimitse 09 1620 630. Ei nenäleikkauksia eikä hörökorvaleikkauksia koskevia vastaanottokäyntejä. Ei kroonisten haavojen hoitoja.

Näytä seuraavat vapaat ajat
Hinnasto
Ultherapy - kasvojen kohotus ilman leikkausta Hinta  
Plastiikkakirurgin/ihotautilääkärin  vastaanottokäynti alk. 174 €  

Erikoislääkärit
   
Raitio Hanna, iho- ja sukupuolitautien erikoislääkäri
Rautio Minna, plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri
   
Toimenpiteet Hinta** Eira Terveystili*
Koko kasvot TARJOUS 2950 € (norm. 3300 €) 252,83 €/kk
Alakasvot 2436 € 210,00 €/kk
Kaula 1800 € 157,00 € /kk
Dekoltee 960 € 87,00 €/kk
Silmänympärys 600 € 57,00 €/kk

Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 26,30 €. Kanta-maksu on 2,70 € ja veloitetaan kaikista Omakantaan tallennettavista käynneistä. Asiantuntijakohtaiset hinnat löydät asiantuntijan omasta profiilista. **Hinnat sisältää alv 24%
*Eiran Terveystilillä esim. 12 kk:n korottomalla osamaksulla (sisältää käsittelymaksut yht. 84 €).

Kysy lisää Eiran palveluista
Nimi
Puhelin
Email
Viesti