perusteellinen ja kattava esitutkimus eiran sairaalaoptikolla

Aina ennen silmäleikkausta Eirassa sairaalaoptikkomme tekevät perusteellisen tutkimuksen, jossa selvitetään silmiesi terveydellinen tila ja mikä olisi sinulle paras leikkausmenetelmä.

60 min esitutkimus silmäleikkausta varten sisältää:

  • näkötilanteen kartoituksen
  • taittovirheen määrityksen
  • silmänpaineen mittauksen
  • sarveiskalvotutkimuksen
  • silmien terveydentilan arvioinnin

Lisäksi tehdään tarvittaessa silmän kerroskuvaustutkimus OCT.

Optikkomme analysoi yhdessä leikkaavan silmäkirurgin kanssa esitutkimuksen tulokset, ja silmäkirurgi antaa suosituksen sopivimmasta leikkausmenetelmästä.

Mikäli tutkimuksessa ilmenee johonkin silmäsairauteen viittaavaa, esim. epäily kaihista, sinut ohjataan silmälääkärin vastaanotolle.

Käynti silmäleikkauksen esitutkimuksessa ei velvoita sinua varaamaan aikaa silmäleikkaukseen.

Olemme nostaneet hygieniatasomme korkeimmaksi mahdolliseksi. Desinfioimme tutkimuslaitteet ennen ja jälkeen tehtyjen tutkimusten, ja kaikki terveydenhuollon ammattilaisemme huolehtivat hygieniasta tarkasti ohjeistusten mukaisesti.

Ajan esitutkimukseen varaat helposti nettiajanvarauksestamme tästä

Huomioithan, että ennen esitutkimusta tulee olla viikko ilman piilolinssejä. Tutkimuksessa käytetään pupilleja laajentavia silmätippoja, jotka sumentavat lähinäköä loppupäiväksi.

Esitutkimus nyt 0 € (arvo 180 €).

Mikä silmien leikkausmenetelmä sopii minulle?

Esitutkimuksen tuloksiin pohjautuen voimakkuuksista ja silmänrakenteesta riippuen suosittelemme juuri sinulle parasta leikkausmenetelmää. Ennen silmäleikkausta tapaat vielä leikkaavan silmäkirurgin joko leikkauspäivänä tai tarvittaessa aiemmin erillisellä vastaanottokäynnillä.

Silmälaserleikkaus sopii etenkin henkilöille, joilla on kaukolasit. Alaikäraja on 18 vuotta, varsinaista yläikärajaa ei ole. Suosittelemme silmien laserleikkausta, kun muutoksia silmälasien vahvuuksissa ei ole ollut enää viimeisen kahden vuoden aikana. Huomioithan, että laserleikkauksella korjataan pääasiassa kaukonäkö. Linssileikkauksella korjataan sekä kauko- että lähinäkö.

Laserleikkausta ei tehdä, mikäli

  • olet alle 18-vuotias
  • olet raskaana tai synnytyksestä on alle 6 kuukautta
  • sinulla on jokin silmäsairaus esim. kaihi
  • sinulla on todettu jonkin sairauden (diabetes, reuma) aiheuttamia muutoksia näköön.

Teemme laserleikkaukset viimeisintä Smile-lasertekniikkaa käyttäen, jolloin toipuminen leikkauksesta on mahdollisimman vaivatonta ja nopeaa. LUE LISÄÄ

Linssileikkaus eli ikänäköleikkaus sopii etenkin yli 45 vuotiaille henkilöille, joilla on sekä kauko- että lähilasit. Eiran sairaalassa on käytössä moderni ja monipuolinen linssivalikoima, jonka avulla voidaan valita jokaiselle asiakkaalle paras mahdollinen näöntarkkuus. LUE LISÄÄ

Kaihileikkaus tehdään samalla tekniikalla kuin linssileikkaus eli ikänäköleikkaus. Kaihileikkauksessa silmiin asennetaan keinolinssi kaihin sumentaman linssin eli mykiön tilalle. Kaihileikkaus voidaan tehdä joko yhden silmän leikkauksena tai molempien silmien saman aikaisena leikkauksena. Leikkaus tapahtuu usein yksiteholinssien avulla, mutta sitä on mahdollista täydentää myös moniteholinsseillä. Sairaalaoptikko ja silmäkirurgi kertovat sinulle lisää eri vaihtoehdoista. LUE LISÄÄ

Varaa aika optikon 60 min esitutkimukseen

Sairaalaoptikon 60 min esitutkimuksessa kartoitetaan silmiesi terveydentila ja juuri sinulle sopivin leikkausmenetelmä.

Esitutkimuksessa käynti ei velvoita sinua varaamaan leikkausaikaa.  

Huomioithan, että ennen esitutkimusta tulee olla viikko ilman piilolinssejä ja tutkimuksessa käytetään pupilleja laajentavia silmätippoja, jotka sumentavat lähinäköä loppupäiväksi.

Jos epäilet kaihia, varaa aika silmälääkärin vastaanotolle.

Varaa aika optikon 60 min esitutkimukseen
Seuraavat vapaat ajat
ma 1.11.
09.20
1 h 0 min
Hotti Leea
Optikko
Eiran lääkäriasema
Esitutkimus silmäleikkausta varten
ma 1.11.
10.30
1 h 0 min
Hotti Leea
Optikko
Eiran lääkäriasema
Esitutkimus silmäleikkausta varten
ma 1.11.
13.30
1 h 0 min
Hotti Leea
Optikko
Eiran lääkäriasema
Esitutkimus silmäleikkausta varten
Näytä seuraavat vapaat ajat

UUTTA SUOMESSA! BLENDED VISION -IKÄNÄKÖLASERLEIKKAUS

Nyt vihdoin eroon moniteholaseista helposti uudella Blended Vision -lasermenetelmällä!
Lue lisää Blended Vision -laserleikkauksesta

SMILE-laserleikkaus Eirassa

Uuden SMILE-tekniikan ansiosta taittovirhe voidaan korjata ilman perinteisesti sarveiskalvoon tehtävää läppää.

* + Kanta- ja poliklinikkamaksu 21,85€

Lue lisää Smile-laserleikkauksesta
Lue lisää Eira Silmäklinkan palveluista
Smile-laserleikkaus

Viimeisimmän SMILE-tekniikan ansiosta taittovirhe voidaan korjata ilman perinteisesti sarveiskalvoon tehtävää läppää. Silmän pintakerros säilyy näin eheämpänä ja kuivasilmäisyyden riski pienenee. Tutkimukset osoittavat SMILE-leikkausten hoitotulosten olevan erinomaisia.

Lue lisää
Ikänäkö Blended Vision -laserleikkaus

Nyt laserilla eroon moniteholaseista! Ikänäkö on normaalia iän myötä tulevaa lähinäön heikkenemistä. Uusi Laser Blended Vision on ensimmäinen laserleikkaus, jolla saavutetaan tarkka näkö lähelle, kauas ja välietäisyydelle, sekä korjataan myös hajataitto.

Lue lisää
Ikänäkö linssileikkaus

Ikänäköä voidaan korjata linssileikkauksella. Linssileikkauksella pääset eroon moniteholaseista, eikä silmiin voi enää kehittyä harmaakaihia. Olemme tehneet silmäleikkauksia vuodesta 1996 ja käytössämme on aina uusimmat linssivaihtoehdot.

Lue lisää
Kaihileikkaus

Kaihi eli harmaakaihi on silmäleikkauksella hoidettavissa oleva normaali, iän myötä tuleva, silmäsairaus. Jos epäilet kaihia, varaa aika silmälääkärin vastaanotolle. Silmälääkäri tutkii silmien terveydentilan, arvio onko kyseessä kaihi ja milloin on oikea aika tulla kaihileikkaukseen.

Lue lisää
Silmälääkäri

Varaa aika silmälääkärin vastaanotolle, jos sinulla on ongelmia näkökyvyn kanssa, silmä oireilee poikkeuksellisesti tai silmässä on kipua. Silmälääkäri tekee silmäsairauksien, mm. kaihin, diagnostiikkaa ja hoitoa sekä myös taittovirhetutkimuksia.

Lue lisää
Eira Silmäklinikka

Eira Silmäklinikalla korjataamme näön taittovirheet, ikänäköä sekä kaihia kokemuksella ja jonottamatta. Asiantuntevuus yhdistettynä huipputeknologiaan tekevät toimenpiteistä meillä Eirassa nopeita ja turvallisia.

Lue lisää
Hinnasto
Vastaanottohinnat Hinta
Optikon esitutkimus laser- ja linssileikkausta varten
sis. silmäkirurgin arvion TARJOUS 
 nyt 0 €
(arvo 180 €)
Silmälääkärin vastaanotto   alk. 120 € -200 €

Hintoihin lisätään poliklinikkamaksu 19,90 € ja Kanta-maksu 1,95 €, paitsi maksuttomaan esitutkimukseen.

Kysy lisää Eiran palveluista
Nimi
Puhelin
Email
Viesti