Naisten Terveysklubi

Huolehditko kaikista muista, mutta oma hyvinvointisi unohtuu? Oletko jäänyt pois työelmästä? Eira Naisten Terveysklubin jäsenenä saat vuosittain kutsun terveystarkastukseen ja voit milloin tahansa olla yhteydessä Terveysklubin Omahoitajaan. Terveysklubin jäsenyys antaa sinulle vaivatta säännöllisen kokonaiskuvan voinnistasi. Vuosimaksu vain 230 €!

Tutustu Naisten Terveysklubiin

Miesten Terveysklubi

Katsastatko autosi säännöllisesti, mutta et itseäsi? Oletko jäänyt pois työelämästä? Mietityttääkö terveydentilasi? Eira Miesten Terveysklubin jäsenenä saat vuosittain kutsun terveystarkastukseen ja voit milloin tahansa olla yhteydessä Omahoitajaan. Liity nyt - terveydestäsi huolehtiminen ei voisi olla helpompaa!
Vuosimaksu vain 230 €!
Tutustu Miesten Terveysklubiin

Liity nyt Eira Terveysklubin jäseneksi!

Saat huippuedut vuosimaksun hinnalla.

Eira Terveysklubi on ainutlaatuinen palvelu, jonka jäsenenä saat todella monipuoliset ja hyödylliset terveysedut, mm.

 • vuosittaisen kutsun terveystarkastukseen,
 • vuosittaisen laajan laboratoriotutkimuspaketin,
 • sinulle räätälöidyn hyvinvointi-/hoitopolun,
 • influenssarokotuksen,
 • Inbody-kehonkoostumusmittauksen,
 • alennuksia sekä tietoa ja apua terveyteesi liittyviin kysymyksiin.
 • Vuosimaksu on vain 230 €!

Terveysklubin Omahoitaja auttaa ja neuvoo sinua aina tarvittaessa. Omahoitaja on sairaanhoitaja, joka huolehtii sinun terveydestäsi kokonaisvaltaisesti ja ohjaa sinut tarvittaessa oikealle asiantuntijalle. Omahoitajan vastaanotto aina veloituksetta Terveysklubin jäsenille (arvo 49 €/käynti). 

Lisäksi saat laajan laboratoriopaketin (arvo 205 €) veloituksetta. Tutkimustulokset toimivat hyvänä pohjana hyvinvointisi ja terveytesi ylläpidolle. 

Omaa kehoa kannattaa kuunnella ja hoitaa ennaltaehkäisevästi. Eira Terveysklubin jäsenyys on helppo tapa seurata omaa vointia säännöllisesti. Liity nyt!

Näin liityt Eira Terveysklubiin

Varaa tunnin pituinen ensikäynti Omahoitajan vastaanotolle tästä tai soittamalla ajanvaraukseen 09 1620 570.

Varaa aika omahoitajan vastaanotolle

Maksuttomalla ensikäynnillä Omahoitaja kertoo sinulle Eira Terveysklubiin liittymisestä.

Klubilaisten terveystarkastukseen pääset halutessasi heti liittymisen yhteydessä.

Omahoitajan vastaanottokäynnin varaat helposti nettiajanvarauksesta. HUOM! Varaathan ensikäynnille 60 min vastaanottoajan.

Vastaamme mielellämme myös yhteydenottopyyntöihin omahoitaja@eiransairaala.fi

Varaa aika Omahoitajalle
Seuraavat vapaat ajat
ti 23.7.
10.00
1 h 0 min
Sairaanhoitaja Malin Krogell toimii Omahoitajana Eiran sairaalan Terveysklubissa.
Krogell Malin
Omahoitaja
Eiran lääkäriasema
Liity klubiin/Bli medlem i klubben
Hoidan osan vastaanotoista tarvittaessa myös etänä. Halutessasi etävastaanottoajan, ole hyvä ja soita asiakaspalveluumme 09 1620 570.
Näytä seuraavat vapaat ajat

EIRA TERVEYSKLUBI PLUS - RAJATTOMASTI LÄÄKÄRIIN!

Halutessasi voit erillisellä vuosimaksulla lisätä jäsenyyteesi rajattoman määrän käyntejä Klubilääkärin vastaanotolle!
Plus-jäsenyyden edut:
 • Olet milloin tahansa tervetullut Klubilääkärin vastaanotolle.
 • Varaat ajan normaalisti Eira Klubilääkärille. Klubilääkärin vastaanottokäynnistä et maksa mitään, et edes poliklinikkamaksua (norm. 26,30 €/käynti) tai Kanta-maksua (norm. 2,70 €/käynti)*.
 • Maksat vain KlubiPlus vuosimaksun 730 €.
 • Voit aloittaa ja lopettaa Plus-jäsenyyden milloin haluat.**

Eira Terveysklubi Plus suo sinulle täyden vapauden kääntyä lääkärin puoleen asiassa kuin asiassa, ilman, että sinun pitäisi miettiä kuluja. 

Kysy lisää Omahoitajilta ja valitse sinäkin Plus-jäsenyys!

*Etu voimassa vain varattaessa vastaanottokäyntiaika Klubilääkärille (Anna Back, Karolina Kivimäki, Jan Selenius).
**Kesken kauden katkaistu Plus-jäsenyys ei oikeuta jäljellä olevan kauden maksuhyvitykseen. 

Klubilääkärit Eirassa
Työterveyshuollon erikoislääkäri Anna Back tekee viisumiterveystarkastuksia sekä toimii Eira Terveysklubien Klubilääkärinä Eiran sairaalassa. Back Anna Eira Terveysklubien lääkäri, työterveyshuollon erikoislääkäri Varaa aika
Yleislääkäri Karolina Kivimäki Eiran sairaalassa. Kivimäki Karolina Eira Terveysklubien lääkäri, yleislääkäri Varaa aika
Yleislääkäri Jan Selenius Eiran sairaalassa, erityisosaaminen aikuisiän diabetes, verenpainetauti, iäkkäät potilaat. Selenius Jan Eira Terveysklubien lääkäri, yleislääkäri, Eira Kotilääkäri Varaa aika
Eira Terveysklubin Yhteydenottolomake
Nimi
Puhelin
Email
Viesti
Omahoitajat_3_2022.jpg

Eira Omahoitaja

Tuntuuko sinusta, ettei kellään ole kokonaiskuvaa terveydestäsi - ei edes sinulla itselläsi? Me Eirassa haluamme nähdä sinut kokonaisuutena. Siksi olemme luoneet uuden Eira Omahoitajapalvelun. Omahoitaja on oma yhteyshenkilösi, joka välittää sinusta ja jonka kanssa voit keskustella sinulle parhaista vaihtoehdoista ja joka auttaa sinua löytämään juuri sinulle oikean asiantuntijan.

Lue lisää
InBody-mittaus_2023.jpg

Inbody-kehonkoostumusmittaus

InBody-kehonkoostumusmittaus kertoo nopeasti ja luotettavasti kehosi koostumuksen. Lihas- ja rasvamassan lisäksi mittaus kertoo mm. kehon lihastasapainosta, puolieroista ja viskeraali- eli sisäelinrasvan määrästä.

Lue lisää
Labra_analyysi4_2020-08_600x450.jpg

Perusverenkuva B-PVKT

Perusverenkuva on tärkeä perustutkimus, joka kuvaa elimistön terveydentilaa monin tavoin. Tutkimus antaa yleiskuvan verisoluista ja hemoglobiinista. Tutkimukseen voi tulla ilman lääkärin lähetettä ja ajanvarausta.

Lue lisää
Eira_Miestenterveysklubi_2020-12.jpg

Eira Miesten terveysklubi

Katsastatko autosi säännöllisesti, mutta et itseäsi? Oletko jäänyt pois työelämästä? Mietityttääkö terveydentilasi? Liity sinäkin suosittuun Eira Miesten Terveysklubiin! Klubin jäsenenä saat vuosittain kutsun terveystarkastukseen ja voit milloin tahansa olla yhteydessä Terveysklubin Omahoitajaan. Terveydestäsi huolehtiminen ei voisi olla enää helpompaa!

Lue lisää
Naisten_terveysklubi_600x450.jpg

Eira Naisten terveysklubi

Huolehditko kaikista muista, mutta oma hyvinvointisi unohtuu? Oletko jäänyt pois työelmästä? Kaipaatko säännöllistä tietoa omasta terveydentilastasi? Juuri sinua varten olemme perustaneet suositun Eira Naisten Terveysklubin! Klubin jäsenenä saat vuosittain kutsun terveystarkastukseen ja voit milloin tahansa olla yhteydessä Terveysklubin Omahoitajaan. Terveysklubin jäsenyys antaa sinulle vaivatta säännöllisen kokonaiskuvan voinnistasi!

Lue lisää