Fysioterapeutti Juha Bekkedal hoitaa Eiran sairaalassa työssäkäyvien ja ikääntyvien tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiaa.

Bekkedal Juha

Fysioterapeutti
Tutkinto:Sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkinto, Fysioterapeutti (AMK)
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti, Norja
Olen norjalaissuomalainen ja tulin Helsinkiin opiskelemaan fysioterapiaa vuonna 2008. Tykästyin kaupunkiin ja onnekseni sain aloittaa Eirassa heti opiskelujeni jälkeen. Täällä olen tehnyt laaja-alaisesti töitä erityisesti kuntoutusfysioterapian, neurologisen kuntoutuksen sekä ikääntyvien kuntoutuksen parissa. Hoidan myös ortopedisten toimenpiteiden jälkeisen kuntoutuksen, jotta pääset nopeasti ja turvallisesti takaisin arkeesi. Vastaanotolla hoidan erilaisia työssäkäyvien ja ikääntyvien tuki- ja liikuntaelinongelmia. Panostan työssäni potilasyhteistyöhön saavuttaaksemme yhdessä sovitut tavoitteet. Fysioterapeuttina olen rauhallinen, kuunteleva ja empaattinen. Ikääntyvien ihmisten hoidossa hyödynnän yksilöllistä terapiaa ja harjoittelua sekä ryhmäharjoittelua, jotta tulevien vuosien toimintakyky ja elämänlaatu pysyisivät mahdollisimman hyvinä. Kokemusta löytyy myös Eiran ulkopuolelta: pidin ”vaihtokauden” Norjassa, jossa hoidin yksityistä vastaanottoa puolen vuoden ajan.
Erikoisalat:Fysioterapeutti
Erityisosaaminen:Tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia, pre- ja postoperatiivinen kuntoutus, ikääntyvien fysioterapia, kuntoutus vuodeosastolla, fysioterapia kotikäyntinä
Hinnat:
Fysioterapia enint. 60 minalk. 103,00 €
Etävastaanotto enint. 30 min fysioterapiaalk. 76,00 €
Etävastaanotto enint. 45 min fysioterapiaalk. 92,00 €
Etävastaanotto enint. 60 min fysioterapiaalk. 103,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 26,30 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 6,30 €/kerta. Kanta-maksu on 2,70 € ja veloitetaan kaikista käynneistä, joihin liittyy tietojen tallentaminen Kanta-arkistoon.
Katso ajanvarausehdot.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

Hoidan osan vastaanotoista tarvittaessa myös etänä. Halutessasi etävastaanottoajan, ole hyvä ja soita asiakaspalveluumme 09 1620 570.
to 18.4.
11.00
1 h 0 min
Fysioterapeutti Juha Bekkedal hoitaa Eiran sairaalassa työssäkäyvien ja ikääntyvien tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiaa.
Bekkedal Juha
Fysioterapeutti
Eiran lääkäriasema