Salo Juho

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri
Tutkinto:LL
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti

Toimin päätoimisesti plastiikkakirurgian erikoislääkärinä Helsingin yliopistollisen (HUS) sairaalan plastiikkakirurgian yksikössä. Hoidan laaja-alaisesti plastiikkakirurgisia potilaita, tehden mm. ihosyöpä- ja rintaleikkauksia, pehmytkudoskasvainleikkauksia sekä laihtumisen jälkeisiä korjausleikkauksia. Toimin lisäksi sarkoomasyöpäkirurgina ja luuinfektioryhmän kirurgina.

Yksityisvastaanottoa pidän Helsingissä Eiran sairaalassa, jossa hoidan ja leikkaan plastiikkakirurgisia potilaita. Haluan edistää potilaideni terveyttä ja hyvinvointia sekä parantaa elämänlaatua korjaavilla ja esteettisillä toimenpiteillä. Huomioithan, etten tee botuliini-injektiohoitoja.

Minulla on vuosien ja tuhansien leikkausten kokemus. Kaikki tekemäni toimenpiteet perustuvat turvallisiin ja tutkittuihin kirurgisiin menetelmiin. Annan aina mahdollisimman objektiivisen näkemyksen toimenpiteestä ja kerron realistisesti, mitä sillä voidaan saavuttaa.

Osallistun aktiivisesti lääketieteellisten julkaisujen kirjoittamiseen ja viimeistelen parhaillaan väitöskirjaa aiheesta ”rintakehän seinämän rekonstruktiot”. Olen pitänyt lukuisia tieteellisiä esityksiä alan kokouksissa, kongresseissa ja seminaareissa. Olen myös säännöllisesti mukana alan koulutustapahtumissa tiedekunnan jäsenenä ja eri koulutuksien järjestäjänä.

Erikoisalat:Plastiikkakirurgi
Palvelut:Häpyhuulileikkaukset
Ihosyöpäleikkaukset
Kulmakarvojen kohotusleikkaus
Rasvaimut
Revenneen tai venyneen korvakorun reiän korjaus
Rintojen kohotusleikkaus
Rintojen pienennysleikkaus
Vatsanpeitteiden erkaantuman korjaus
Yläluomileikkaus kirurgin maksullinen konsultaatio
Arpihoito
Injektiohoidot - täyteaineet
Iholuomen poisto
Plastiikkaklinikan asiantuntija
Hinnat:
Vastaanotto enint. 30 min erikoislääkärialk. 130,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 19,90 €. Etävastaanottoon lisätään käsittelymaksu 7,90 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 4,70 €/kerta. Kanta-maksu on 1,95 € ja veloitetaan kaikista Omakantaan tallennettavista käynneistä.
Julkaisut:Viimeistelen parhaillaan väitöskirjaa aiheesta ”rintakehän seinämän rekonstruktiot”.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

Huomioithan, etten tee botuliini-injektiohoitoja.
ma 16.8.
17.30
30 min
Salo Juho
Plastiikkakirurgian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema