Kokemuksia Ultherapy-hoidosta ja esteettisistä hoidoista

Ultherapy-hoito toimii: kasvojeni löysä iho on kiristynyt

"Kiinnostuin uudesta veitsettömästä kasvojen kohotuksesta, jossa lopputulos on täysin luonnollisen näköinen eikä toimenpiteestä jää iholle mitään vauriota.

"Ultherapy-hoidolla löystynyt kaulan alue ja "hamsteripussit" ovat mennyttä. En meinaa usko silmiäni, kun katson ennen ja jälkeen-kuviani. Onneksi uskalsin!

Minna Laine, 54 vuotta

Ultherapy-hoidon jälkeen kaulan ja alakasvojen iho on selvästi siloittunut ja napakoittunut. Muutos tapahtui asteittain muutaman kuukauden aikana hoidon jälkeen. Suosittelen!

Pirjo, 53 vuotta

Kokemuksia yläluomileikkauksesta

10 KYSYMYSTÄ YLÄLUOMILEIKKAUKSESTA

Yläluomileikkaus on yleinen plastiikkakirurginen toimenpide, mutta monet saattavat miettiä vuosia ennen kuin uskaltautuvat korjaamaan raskaat ja jopa näkemistä haittaavat luomensa. Ulkonäköön kohdistuvat leikkaukset arveluttavat: jääkö arpia, paraneeko ulkonäkö? Kymmeneen kysymykseen vastaa Eiran sairaalan plastiikkakirurgi Eeva Siitari.

LUE KOKO ARTIKKELI

Minna Raution tarkka alkukonsultaatio ja ammattitaidolla toteutettu yläluomileikkaus toivat hienon pirteän lopputuloksen. Paranin pian ja olen erittäin tyytyväinen uusiin luomiin!
- Sari 56 v.

Kokemuksia rintojen suurennusleikkauksesta

Rintani katosivat kun laihduin - leikkaus oli yksi elämäni parhaista päätöksistä

Rintani katosivat melkein kokonaan kun laihduin. Mietin vuoden rintojen suurennusleikkausta. Plastiikkakirurgi Minna Raution konsultaation jälkeen olin varma, että lähden leikkaukseen. Tapaamiset ennen leikkausta olivat perusteellisia ja olin huojentunut ja rentoutunut, koska tunsin olevani hyvissä käsissä. Leikkaus sujui hyvin ammattitaitoisen tiimin käsissä, ja lopputulos on vielä parempi kuin odotin. Leikkaus on ollut luultavasti yksi elämäni parhaimmista päätöksistä.

- Nainen 50 vuotta

LUE LISÄÄ POTILAAN KOKEMUKSISTA

Kun päätin hankkia itselleni rinnat, minulle oli tärkeää, että ne olisivat sopusuhtaiset muun kehoni kanssa. Tein tämän vain itseni takia. Eiran sairaalan plastiikkakirurgi Pentscho Popov vakuutti ammattitaidollaan ja huolellisuudellaan. Hän suositteli minun tapauksessani implantin laittamista rintalihaksen alle.

Leikkauspäivänä minulla oli turvallinen olo, kaikki olivat ystävällisiä. Pääsin illalla kotiin ja pidin puolitoista viikkoa lomaa. Onneksi tein tämän. Minusta tuntuu, että nyt olen minä. Se on kummallisen kutkuttava tunne.

- Nainen 27 vuotta