Tience-hoidolla korjataan iho- ja pehmyskudosvaurioita

Tience® on ensimmäinen innovaatio, joka pystyy hyödyntämään ihmisen ihonalaisen rasvakudoksen erinomaisen uudistavan ja korjaavan potentiaalin käyttövalmiiksi tuotteeksi. Tience parantaa tutkitusti ihon kuntoa, rakennetta ja elastisuutta sekä tekee ihosta sileämmän.

 

Mitä Tience® sisältää?

Tience® on soluton rasvakudostuote, joka valmistetaan rasvaimun yhteydessä terveeltä, vapaaehtoiselta luovuttajalta kerätystä ihonalasirasvakudoksesta.

Tience® koostuu sadoista erilaisista komponenteistä kuten proteiineista, peptideistä, lipideistä ja antioksidanteista, jotka toimivat ihon rakennuspalasina, suojaavat ihoa sekä lisäävät ihon solujen toiminnallisuutta. Lisäksi Tience sisältää rasvahappojohdannaisia signaalimolekyylejä, joilla on suuri vaikutus ihon uusiutumiseen ja vaurioiden paranemiseen.

 

Mihin Tienceä käytetään?

Tiencen avulla uudistetaan esteettisessä ihon hoidossa ihon tekstuuria, silotetaan juonteita ja ryppyjä sekä lisätään ihon kimmoisuutta. Arpikorjauksessa Tienceä käytetään pehmentämään ja vaalentamaan arpea, lisäksi Tiencen avulla voidaan myös nopeuttaa haavan paranemisprosessia.

 

Tience-hoidon vaikutukset ihossa:

Tiencen peptidit, proteiinit ja lipidit luovat ihon vauriokohtaan optimaalisen mikroympäristön, jotta elimistön oma korjausprosessi voi käynnistyä.

Tience-hoito:

 • Aktivoi ihon pinnassa olevia soluja, mikä nopeuttaa ihon pintakerroksen uusiutumista ja tekee ihosta sileämmän.
 • Ylläpitää ihon kosteustasapainoa Tiencen sisältämien lipidien eli rasva-aineiden ansioista.
 • Kykenee tehostamaan ihon oman hyaluronihapon, kollageenin ja elastaanin tuotantoa ja näin ollen parantaa ihon kimmoisuutta ja vähentää ryppyjä.
 • Suojaa ihoa Tiencen sisältämien antioksidanttien kuten retinolin avulla.
 • Lisää ihon mikroverisuonitusta, jolloin ravinteiden ja hapen kierto ihoon tehostuu ja iho on terveempi.
 • Parantaa pitkällä aikavälillä kokonaisuudessaan ihon toiminnallisuutta.

 

Kenelle Tience-hoito sopii?

Tience-hoito sopii kaikille, jotka kärsivät ihon ikääntymisen merkeistä tai muista ei-toivotuista ihovaurioista. Tience käynnistää ihon omat korjausprosessit ja parantaa näin ihon ulkonäköä ja toiminnallisuutta saaden ihon näyttämään terveeltä ja hehkuvalta. 

Ihon uudistamisen lisäksi Tience tukee ja nopeuttaa ihon paranemista vauriokohdissa kuten haavoissa ja tietyn tyyppisissä arvissa. Tience-hoitoja tehdään 18 vuotta täyttäneille naisille ja miehille.

Esteettiset_hoidot_Tience_1.jpg

 

Kuinka Tience-hoito tapahtuu?

Hoidon sisältö valitaan aina yksilöllisesti hoidettavan alueen ja tavoitteiden mukaisesti.

Ennen Tience-hoitoa terveydenhuollon ammattilaisemme konsultoi sinua joko erillisellä konsultaatiokäynnillä tai hoidon yhteydessä. Konsultaatiossa käydään läpi sinun toiveesi ja tarpeesi ja kartoitetaan terveydentilasi. Samalla saat tietoa mahdollisista hoidon riskeistä ja esteistä.

Tience® ruiskutetaan ihoon hoidettavalle alueelle pieninä pistoksina. Ihon uudistamisessa Tience voidaan injektoida joko yksistään pistosten avulla tai yhdistettynä muuhun laitehoitoon, kuten mesoterapiaan tai mikroneulaukseen.

Jos Tienceä käytetään arpihoidossa, Tience injektoidaan joko arven sisään tai yhdistetään muuhun laitehoitoon kuten laserhoitoon. Haavahoidossa Tience voidaan pistää joko haavan pintaan tai haavan reunoille.

HUOM! Mikäli olet tulossa Tience-hoitoon sairaanhoitaja-kosmetologeillemme, niin varaathan aina ensin etäkonsultaatioajan ennen varsinaista Tience-hoitoa.

  

Sattuuko Tience-hoito?

Tienceä ruiskutetaan ihoon ohuen neulan avulla. Kivun kokemus on yksilöllistä. Hoitoalue, jossa on paljon hermopäätteitä, esim. huulien alue, saattaa tuntea kipua, sen sijaan muut alueet ovat usein kivuttomat.

Lisäksi pistoskohtaan voidaan tarvittaessa laittaa 30-60 min. ennen hoitoa paikallispuudutevoidetta, tai erikoislääkäri voi pistää erillisen puuduteaineen.

 

Esteettiset_hoidot_Tience_2.jpg

 

Hoidon jälkeen

Hoito ei vaadi erillistä toipumisaikaa.

Hoidettavalle alueelle saattaa nousta pieniä palluroita, tai hoidettavan alueen iho saattaa erottua vaaleana. Tämä johtuu verisuonten supistumisesta ja on täysin normaalia ja kertoo siitä, että tuote on biologisesti aktiivinen. Kyseessä on yksilöllinen reaktio, joka ei tule kaikille ja jonka puuttuminen ei kerro myöskään toimimattomasta hoidosta. Lisäksi saattaa esiintyä pieniä mustelmia, pistoskohdan kipua, kutinaa ja pistelyä.

Hoidetun alueen koskettelua tulee välttää neljän tunnin ajan. Hoidon jälkeinen turvotus häviää yleensä muutamassa päivässä. Pieniä mustelmia voi olla 3-5 vrk. Saunomista ja fyysistä rasitusta tulee välttää pari päivää pistoshoidon jälkeen ja pistoskohdat tulee suojata auringolta 2 viikon ajan.

Koska Tiencen toimintamekanismi perustuu sen kykyyn tukea ihon omia korjausprosesseja, on sen vaikutus pitkäaikainen ja etenee vaiheittain. Ihon uudistamisen lisäksi Tience tukee ja nopeuttaa ihon paranemista vauriokohdissa kuten haavoissa ja tietyn tyyppisissä arvissa.

Jo muutama päivä Tience-hoidon jälkeen ihosi tuntuu pehmeämmältä tai tasaisemmalta. Tience aktivoi ihon uusiutumista ja tukee ihon normaalia toimintaa mahdollistaen asteittaisen muutoksen ihossa jo yhden hoitokerran jälkeen.

Uusintahoitoa suositellaan ihon normaalien ikääntymismerkkien lisääntymisen puitteissa, jotka ilmenevät yksilöllisesti. Mahdollisen ylläpitohoidon tarve riippuu myös hoidettavasta vauriosta ja alueesta.

 

HUOMIOTAVAA ENNEN HOITOA

Ennen hoitoa on syytä välttää omega-öljyjen käyttöä 5 vuorokauden ajan. Alkoholia ja tulehduskipulääkkeitä on myös hyvä välttää, sillä ne lisäävät mustelmariskiä. Mikäli sinulla on herpestaipumusta, suositellemme apteekista ilman reseptiä saatavan estolääkkeen ottamista ennen hoitotoimenpidettä.

Esteitä hoidolle ovat:

 • aktiivinen herpes,
 • allergia lidocainille, adrenaliinille tai ringer-asetaatille,     
 • arpien liikakasvu,
 • raskaus,
 • syöpä ja syöpähoidot,
 • verenohennuslääkkeet.

 

Mitä eroa on Tiencellä ja täyteainehoidolla?

Tience ei ole täyteaine, vaan Tience on tuote, joka tukee ihon uudistumista aktivoimalla ihon omia korjaus- ja uudistumisprosesseja. Tience parantaa ihon laatua, rakennetta ja kimmoisuutta.

Täyteaineissa ihoon pistetään täyteainetta, joka useimmin sisältää hyaluronihappoa. Täyteaineen korjataan kasvojen muuttuneita piirteitä ja silotetaan ryppyjä ja juonteita tuomalla volyymia. Lue lisää täyteainehoidosta.

 

Esteettiset_hoidot_Tience_3.jpg

Tience-hoitoja Eiran sairaalassa tekevät
Sairaanhoitaja, kosmetologi Senja Kotilainen tekee kasvohoitoja Eiran sairaalassa. Kotilainen Senja Esteettinen sairaanhoitaja, kosmetologi Varaa aika
Plastiikkakirurginen sairaanhoitaja Taina Larsson Eiran sairaalassa, erityisosaaminen esteettiset hoidot mm. Dermapen-, NANNIC- ja ZO Skin -hoidot. Larsson Taina Esteettinen sairaanhoitaja, kosmetologi Varaa aika
Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Eija Suorsa Eiran sairaalassa, erityisosaaminen rasvansiirrot ja rasvaimut sekä vatsalihasten erkauman korjaus ja abdominoplastia. Suorsa Eija Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Varaa aika
Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Reetta Tuominen Eiran sairaalassa, erityisosaaminen vatsalihasten erkauman korjaus ja vatsan peitteiden korjausleikkaus, etenkin raskauden jälkeiset. Tuominen Reetta Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Varaa aika
Seuraavat vapaat ajat erikoislääkärille
ke 7.8.
14.30
30 min
Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Reetta Tuominen Eiran sairaalassa, erityisosaaminen vatsalihasten erkauman korjaus ja vatsan peitteiden korjausleikkaus, etenkin raskauden jälkeiset.
Tuominen Reetta
Plastiikkakirurgian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
Vastaanotolleni ovat tervetulleita täysi-ikäiset.
ke 7.8.
15.00
30 min
Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Reetta Tuominen Eiran sairaalassa, erityisosaaminen vatsalihasten erkauman korjaus ja vatsan peitteiden korjausleikkaus, etenkin raskauden jälkeiset.
Tuominen Reetta
Plastiikkakirurgian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
Vastaanotolleni ovat tervetulleita täysi-ikäiset.
Näytä seuraavat vapaat ajat
Seuraavat vapaat ajat Tience-konsultaatioon sairaanhoitajalle
ke 3.7.
14.45
15 min
Sairaanhoitaja, kosmetologi Senja Kotilainen tekee kasvohoitoja Eiran sairaalassa.
Kotilainen Senja
Esteettinen sairaanhoitaja, kosmetologi
Eiran lääkäriasema
Etäkonsultaatio/Dis.konsultation

Tervetuloa ihon hoitoon liittyvissä asioissa vastaanotolleni.

Uusi asiakas:
varaathan aina ensin ajan veloituksettomaan etäkonsultaatiokäynnille (15 min).
Halutessasi voit kysyä myös sähköpostitse: esteettisethoidot@eiransairaala.fi

Hoitoon tullessasi: varaa 60 min ihohoitoaika

Näytä seuraavat vapaat ajat
Hinnasto
Tience®
Hinta alv 24%

Tience®-hoito

Hinta sisältää vastaanottokäynnin ja injektoitavan aineen hinnan

 

944 €


Asiantuntijat:

 

Tuominen Reetta, plastiikkakirurgian erikoislääkäri
Kotilainen Senja, sairaanhoitaja-kosmetologi
Larsson Taina, sairaanhoitaja-kosmetologi

 

Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 26,30 €. Kanta-maksu on 2,70 € ja veloitetaan kaikista Omakantaan tallennettavista käynneistä. Asiantuntijakohtaiset hinnat löydät asiantuntijan omasta profiilista.

Kysy lisää Eiran palveluista
Nimi
Puhelin
Email
Viesti
Lue lisää esteettisistä hoidoista Eiran sairaalassa
Esteettiset_hoidot_mikroneulaus.jpg

Esteettiset hoidot

Eiran sairaalalla on pitkä kokemus esteettisistä hoidoista. Meillä esteettisiä hoitoja tekevät terveydenhuollon ammattilaiset: sekä esteettiset sairaanhoitaja-kometologimme että erikoislääkärit turvallisesti sairaalaympäristössä.

Lue lisää
Esteettiset_hoidot_orkidea_ruukussa_600x450.jpg

Maksuton esteettisen sairaanhoitajan vastaanotto

Onko sinulla kysyttävää esteettisiin hoitoihin liittyen? Varaa aika maksuttomalle sairaanhoitajan etävastaanotolle!

Lue lisää
Esteettiset_hoidot_injektio1_600x450.jpg

Täyteainehoidot

Täyteainehoito on täyteaineen avulla tehtävä pistoshoito. Täyteainehoidon avulla silotetaan ihoa, tasoitetaan ryppyjä ja juonteita, tuodaan volyymia ja korjataan kasvojen muuttuneita piirteitä luonnollisesti.

Lue lisää
Esteettiset_hoidot_2024-02_2.jpg

Syväkosteuttavat injektiohoidot

Kosteuttavat, silottavat ja ihoa pehmentävät injektiohoidot antavat luonnollisen hehkun ihollesi. Esteettinen sairaanhoitajamme tekee yksilöllisen hoitosuunnitelman ihosi kunnon ja tarpeiden mukaan.

Lue lisää
Esteettiset_hoidot_mikroneulaus_3b.jpg

Mikroneulaus

Mikroneulaus on hoito, jossa ihoa käsitellään ohuita neuloja sisältävällä hoitopäätteellä. Hoito edistää uusien nuorten solujen muodostumista ja hoidolla aktivoidaan ihon omia toimintoja. Teemme mikroneulausta sekä SkinPen® että Dermapen® -hoitolaitteilla.

Lue lisää
Esteettinen_nannic_rf_hoito_600x450.jpg

NANNIC-radiofrekvenssihoito

NANNIC-radiofrekvenssihoito on tieteellisesti kehitetty miellyttävä hoitomenetelmä, jossa yhdistämällä lämpöenergiaa ja ainutlaatuisia NANNIC-seerumia vahvistetaan ja kiinteytetään ihonalaisia kudoksia. Hoidolla saavutetaan näkyviä hoitotuloksia jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Lue lisää
Esteettiset_hoidot_potilas_600x450.jpg

Ihon mekaaninen puhdistus ja timanttihionta

Ihon mekaanisen puhdistaminen soveltuu mustapäiden, finnien ja pienten märkäpäiden poistoon. Hoitoa voidaan täydentää timanttihionnalla. Näitä hoitoa Eirassa tekee hellävaraisesti kokenut esteettinen sairaanhoitaja-kosmetologimme ja käytämme vain ammattitaitoon tarkoitettuja hoitotuotteita. Varaa maksuton neuvonta-aika helposti nettiajanvarauksestamme.

Lue lisää
Esteettiset_hoidot_2024-02_1.jpg

Zo skin Stimulator Peel -happokuorinta

Zo Skin Stimulator Peel on Zo Skin Health -tuoteperheen kevyt happokuorinta, joka sopii myös kuivalle ja atooppiselle iholle silottamaan juonteita ja ryppyjä. Zo Skin Stimulator Peel -happokuorinnan tekee kokenut esteettinen sairaanhoitaja-kosmetologimme. Varaa maksuton neuvonta-aika helposti nettiajanvarauksestamme.

Lue lisää