Sisätautien erikoislääkäri Nina Karjanlahti Eiran sairaalassa, erikoistunut diabeteksen hoitoon ja erityisosaamisena lihavuuden ja pitkäaikaisten sisätautisairauksien hoitoon.

Karjanlahti Nina

Sisätautien erikoislääkäri
Tutkinto:Sisätautien erikoislääkäri
Kielitaito:Suomi, Englanti

Diabeteksen, lihavuuden ja pitkäaikaisten sisätautisairauksien hoidossani keskeistä on potilaan kuulluksi tuleminen, lääketieteellisen tiedon jakaminen ja yhdessä suunnitteleminen. Tästä minulla on 20 vuoden työkokemus, viimeiset 10 vuotta Helsingin kaupungin Laakson sisätautipoliklinikalla.

Minulla on diabeteksen hoidon erityispätevyys ja erityisosaamista lihavuuden hoidossa. Päivitän osaamistani osallistumalla vuosittain kotimaisiin ja ulkomaisiin diabeteksen ja lihavuudenhoidon koulutuksiin ja kongresseihin. Nyt olen mukana Eiran sairaalan Painonhallintaklinikan moniammatillisessa hoitotiimissä.

Erikoisalat:Sisätaudit
Erityisosaaminen:Tyypin 1 ja 2 diabeteksen moderni lääkehoito ja sokeritasapainon seuranta (Libre sensorointi), diabeteksen liitännäissairaudet (sydän- ja munuaiset).
Painonhallinta, lihavuuden hoito, lihavuusleikkausarviot,- jälkiseuranta ja- vuositarkastukset.
Sydän- ja verisuonisairauksien ehkäisy, koholla oleva verenpaine- ja kolesteroli, kilpirauhassairaus, osteoporoosi.
Hinnat:
Vastaanotto enint. 20 min erikoislääkärialk. 94,00 €
Vastaanotto enint. 30 min erikoislääkärialk. 135,00 €
Vastaanotto enint. 45 min erikoislääkärialk. 187,00 €
Vastaanotto enint. 60 min erikoislääkärialk. 239,00 €
Etävastaanotto enint. 20 min erikoislääkärialk. 83,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 26,30 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 6,30 €/kerta. Kanta-maksu on 2,70 € ja veloitetaan kaikista käynneistä, joihin liittyy tietojen tallentaminen Kanta-arkistoon.
Katso ajanvarausehdot.
Varaa aika asiantuntijalle