Akupunktion ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntija Sari Tjurin-Zeiger Eiran sairaalassa hoitaa naistenterveyteen ja hyvinvointiin liittyviä oireita.

Tjurin-Zeiger Sari

Akupunktion ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntija
Tutkinto:Dipl. Ac.
Kielitaito:Suomi, Englanti, Saksa
Olen akupunktion ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntija. Valmistuin vuonna 2013 hyvämaineisesta International College of Traditional Chinese Medicine -oppilaitoksesta, Vancouverissa, Kanadassa. 2015 suoritin Saksassa Naturopaatin pätevyyden. 2018 lähtien olen suorittanut tutkimusmaisterin tutkintoa naisten terveyteen ja integroituun lääketieteeseen perehtyen.

Turvallinen, potilaskeskeinen ja kokonaisvaltainen terveydenhuolto on työssäni tärkeää. Suosin integroitua terveydenhuollon mallia, jossa tarpeen mukaan teen yhteystyötä sairaanhoitajien, lääkärien, terapeuttien ja kätilöiden kanssa. Työssäni integroin tieteellisen tiedon ja tutkimuksen niin länsimaisesta kuin myös kiinalaisesta lääketieteestä.

Hoidan vastaanotollani naistenterveyteen ja hyvinvointiin liittyviä oireita, raskausajan oireita ja synnytykseen valmentautumista sekä teen hedelmällisyyteen liittyviä tukihoitoja. Hoidan myös yleiseen terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä oireita kuten esim. stressin hallinta, päänsärky ja migreeni sekä masennus ja ahdistus sekä monet kiputilat.
Palvelut:Akupunktio
Erityisosaaminen:Naisten terveydenhuolto/gynekologia
IVF/IUI/ICSI tukihoidot
Luonnolliseen hedelmöittymiseen liittyvät tukihoidot
Raskaus ja synnytykseen valmistavat tukihoidot
Stressinhallinta
Yleinen terveys ja hyvinvointi
Hinnat:
Akupunktio enint. 45 minalk. 116,00 €
Akupunktio enint. 60 minalk. 137,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 22,90 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 5,90 €/kerta. Kanta-maksu on 2,30 € ja veloitetaan kaikista käynneistä, joihin liittyy tietojen tallentaminen Kanta-arkistoon.
Katso ajanvarausehdot.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

Uusi asiakas: varaathan 60 min vastaanottoajan tai kaksi peräkkäistä 45 min aikaa.
ke 29.3.
11.30
45 min
Akupunktion ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntija Sari Tjurin-Zeiger Eiran sairaalassa hoitaa naistenterveyteen ja hyvinvointiin liittyviä oireita.
Tjurin-Zeiger Sari
Akupunktion ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntija
Eiran lääkäriasema