Kokemuksia ikänäkö linssileikkauksesta

Ikänäköleikkaus teki haaveista totta

Ville jännitti ennakkoon jonkin verran linssileikkausta. Hän yllättyi toimenpiteen helppoudesta.

”Toimenpide kesti vain 10–15 minuuttia. Reilun tunnin kuluttua leikkauksesta olin matkalla kotiin.."

Ville Norra

LUE LISÄÄ VILLEN KOKEMUKSISTA

Linssileikkaus vaikutti elämänlaatuun fantastisesti

"Yllätyin siitä, miten nopeasti ja vaivattomasti leikkaus tehtiin. Koko käynti kesti vajaan tunnin.

"Samalla kertaa leikattiin kaihi molemmista silmistä, korjattiin ikänäkö, likinäkö ja kaukonäkö. Halusin kaikki toimenpiteet kerralla, ettei muutaman vuoden päästä tarvitsisi alkaa korjailemaan.

"Suosittelen linssileikkausta lämpimästi. Tämä oli erittäin hieno kokemus!

Pirkka-Pekka Petelius

LUE LISÄÄ PIRKKA-PEKAN KOKEMUKSISTA

Linssileikkaus tarkensi elämää

"Elämä on tarkentunut merkittävästi kotona ja töissä. Näen, mitä mausteita ruokaan laitan ja siivoaminen on helpompaa. Keikalla on tietysti mahtavaa nähdä biisilista kunnolla pitkästä aikaa!

"Toimenpide ei jännittänyt, koska kaikki sujui esitutkimuksesta lähtien hienosti. Pääsin kotiin lääkärin käynnin jälkeen noin tunnin kuluttua leikkauksesta, ja ennen kotiinlähtöä tarjottiin vielä kahvit ja konjakit. Näin heti seuraavana aamuna lukea Hesarinkin ilman laseja.

"Minulla on periaate, että terveyteen kannattaa investoida!

Virve Rosti

Kävin linssileikkauksessa huippukirurgi Kirsi-Tiina Kukkosella. On niin huikea fiilis elää ilman silmälaseja!

Leena

Hakeuduin ikänäköleikkaukseen, koska silmälasit haittasivat harrastuksia, kuten talviuintia, ja koin autolla ajamisen moniteholasien kanssa hankalaksi.

Esitutkimus oli kannustava ja rauhoittava kokemus, ja se vähensi leikkauspelkoa. Tietoa sain hyvin Eiran nettisivuilta - erityisesti jäi mieleeni Pirkka-Pekan rauhoittava tarina.

Leikkauskokemus oli kivuton, ja koko ajan minulle kerrottiin mitä tehdään. Koko toimenpide kesti vain puolisen tuntia. Jo seuraavana aamuna luin Hesaria ilman laseja, mitä en ole tehnyt vuosikymmeniin. Paraneminen oli helppoa, piti vain muistaa laittaa tippoja. Kuukausikontrollissa näkö oli hyvä lähelle ja kauas ja silmät olivat parantuneet hyvin.

Moni tuttava kertoo, että silmäni näkyvät nyt paremmin ja että olen nuoremman näköinen. Näytän myös innostuneemmalta, kun näen hyvin kauas ja lähelle.

Suosittelen kaikille ehdottomasti ikänäköleikkausta. On mukavampi elää, nähdä ja harrastaa ilman silmälaseja!

Mirjam, 64 v.

Olen todella tyytyväinen, että tulin linssileikkaukseen Eiraan. Nautin lasittomuudesta suunnattomasti. Lisäksi minua on huojentanut tieto, ettei linssileikkauksen jälkeen voi koskaan saada kaihia. Olen suositellut linssileikkausta jo ystävillenikin.

Aila Stenius


Olen erittäin tyytyväinen linssileikkaukseen, harmi vaan etten aiemmin tullut leikkaukseen. Silmälasit olivat aina tiellä, ja nyt en tarvitse laseja ollenkaan. Näköni on kuin pikkupojalla. Suosittelen!

Risto

Kokemuksia SMILE-laserleikkauksesta

elämäni on entistä huolettomampaa

Nelli sai silmälasit 10-vuotiaana ja päätti leikkauttaa silmänsä aikuisena. Nyt ei enää tarvitse huolehtia piilolinsseistä ja huuruisista silmälaseista.


"Elämänlaatuni on parantunut huomattavasti. Näen tarkasti lähelle ja kauas ja joka paikassa, suihkussakin. Väsyneenä voin mennä nukkumaan, eikä minun tarvitse huolehtia piilolinsseistä. Voin lähteä matkalle, eikä minun tarvitse miettiä, ovatko piilolinssit puhdistusnesteineen mukana. Elämän on entistä huolettomampaa!"

LUE LISÄÄ NELLIN KOKEMUKSISTA

Silmien laserleikkauksessa kannattaa todella panostaa laatuun

"Etukäteen minua vähän jännitti, että mitä jos jokin menee pieleen. Siksi oli tärkeää valita hyvä paikka. Olen iloinen, että päädyin Eiran sairaalaan. Silmälääkäri ja hoitajat olivat mahtavia.

"Valokuvaajan työssä silmäni eivät enää rasitu yhtä paljon. Tuntuu, että näkö on nyt parempi kuin koskaan aiemmin lasien kanssa.

Aaro Keipi

LUE LISÄÄ AARON KOKEMUKSISTA

Kokemuksia Smile-laserleikkauksesta

"Olin käyttänyt laseja 10-vuotiaasta ja piilolinssejä 16-vuotiaasta asti, ja halusin niistä eroon. Työskentelen laboratoriossa ja mahdollisten roiskeiden riskin vuoksi en halunnut piilolinssien olevan silmissä. Matkustelen paljon ja reissuilla harmitti piilolinssien epäkäytännöllisyys.

"Leikkaus jännitti ihan hirveästi etukäteen, mutta kavereiden positiiviset kokemukset helpottivat. Loppujen lopuksi toimenpide oli helppo, kohtelu ystävällistä ja asiakas huomioitiin todella hyvin. Ensimmäinen päivä leikkauksen jälkeen oli sumeaa, iltaa kohden näkö parani ja oli lähes normaali seuraavana päivänä ja parani siitä vielä pikkuhiljaa.

"Monesti olen miettinyt miksi en tehnyt päätöstä aikaisemmin - ehkä piti kuulla tarpeeksi kokemuksia että kaikki menee hyvin. Kaiken kaikkiaan en voisi olla tyytyväisempi, elämänlaatuni on parantunut.

Henna, 29 v.

The greatest healthcare experience I've had since moving here. The doctors and nurses were comforting through my eye procedure, much more than I had expected.

John

Olen niin iloinen, kun elämä sujuu ilman silmälaseja helpommin. Huuruiset lasit eivät enää haittaa liikkumista kesällä tai talvella - ja tietokonetyöskentelykin on nyt vaivattomampaa.

Emma Piiriselle tehtiin Suomen ensimmäinen SMILE-toimenpide

Silmäni leikattiin viikko esitutkimuksessa käynnin jälkeen. Jo seuraavana päivänä ajoin autoa! Ainoana haittana koen, että korjailen edelleen ”haamusilmälasien” asentoa. Todella ammattimainen tekemisen laatu alusta loppuun. Kannattaa mennä!

Jari

Kokemuksia ICL-leikkauksesta

Voin suositella leikkausta jokaiselle suuresta likinäöstä kärsivälle. En pysty sanoin kuvailemaan sitä, kuinka onnellinen olen tästä tuloksesta. Leikkaus on kallis ja riskit ovat toki aina olemassa, mutta elämä ilman laseja on todellakin sen arvoista!

Sari Huhtamaa

Kiitos Suomen parhaasta palvelusta ICL-operaation osalta! Kaikki minua hoitaneet olivat huippuammattilaisia ja välittivät potilaan hyvinvoinnista aidosti. Elämäni paras sijoitus ja päätös!

Jenna

Kokemuksia Kuivasilmäklinikan Thermoflo-hoidosta

Olin 10 vuoden aikana käynyt monen silmälääkärin luona, ja kaikki vain totesivat että minulla on kuivat silmät – senhän vuoksi minä olin silmälääkärin luona. Mutta kukaan ei voinut millään auttaa – uusia silmätippoja vain suositeltiin. Sitten näin Eiran Kuivasilmäklinikan ilmoituksen ja päätin kokeilla. Tilanne ei voi ainakaan tulla pahemmaksi, ajattelin.

Perusteellisen tutkimuksen yhteydessä optikko selitti minulle syyn kuivuuteen. Ensimmäinen hoito oli helmikuussa, kun ilmakosteus oli todella alhainen, mutta heti sen jälkeen tuntui jo paremmalta. Nyt olen käynyt hoidossa säännöllisesti 1,5 vuoden ajan. En halua edes ajatella minkälainen tilanne olisi jos en olisi löytänyt tätä ihanaa Thermoflo-hoitoa!

Britt-Marie

Thermoflo-hoito oli minulle suuri helpotus, sillä minulla oli ollut useiden vuosien ajan ongelmia vetistävien silmien kanssa. Optikko teki tarkat mittaukset ennen hoitoa, ja sain nähdä vaikuttavia kuvia tapahtuneesta muutoksesta. Suosittelen Thermoflo-hoitoa kaikille, joilla on ongelmia kuivien silmien kanssa. Siitä tarvitse enää kärsiä. Hoito oli myös miellyttävä.

Carola