Kokemuksia suonikohjujen laser- ja vaahdotushoidoista

"Verisuonikirurgi Mikael Railo korjasi laserilla tukkeutuneen suonen vasemmasta pohkeestani. Samassa yhteydessä vaahtoruiskutettiin minua vuosia kiusanneita pintaverisuonia.

Olen todella tyytyväinen saamaani hoitoon. Ammattitaitoiset hoitajat olivat mukana toimenpiteessä, jolloin laserleikkaus tehtiin. Sain hyvän opastuksen tukisukkien käytössä.

Parin kuukauden kuluttua pintaverisuonia vaahdotettiin vielä toisen kerran.

Jalkasärky nilkassa on poissa ja muutenkin jalkani ovat esteettisemmät kuin ennen operaatiota. Voin lämpimästi suositella Eiransairaalaa ja sen ammattitaitoista henkilökuntaa.

- Tiina, 54

Minulle tehtiin suonikohjujen laserhoito. Mikael Railo, verisuonikirurgian erikoislääkäri, suoritti toimenpiteen ammattimaisesti. Jalat ovat taas kunnossa ja jokainen askel tuntuu kevyeltä.

- Julia, 36

Kävin Eirassa leikkauttamassa suonikohjut jalastani. Palvelu oli heti vastaanotosta alkaen aivan mahtavaa! Mukavin ja viihtyisin sairaalakokemukseni ikinä, iso kiitos huippuhenkilökunnalle!

- Petja

Kävi juuri Eirassa poistattamassa suonikohjut ja hämähäkkisuonet oikeasta jalastani. Vasemmasta jalasta vaahdotettiin suonikohjut jo 11 vuotta sitten, eivätkä ole tulleet takaisin. Ja olen edelleen seisomatyössä.

- Kirsi

Suosittelen lämpimästi! 2 viikkoa sitten Eirassa hoidetut suonikohjut ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

- Anne

8 kysymystä suonikohjuista. Verisuonikirurgian erikoislääkäri Mikael Railo vastaa

MITÄ HOITAMATTOMAT SUONIKOHJUT VOIVAT AIHEUTTAA?

Mikäli laskimoveri ei virtaa normaalisti ja tilanne on jatkunut pitkään, raajan verenkierto heikkenee ja iho kärsii hapenpuutteesta. Pahimmillaan tilanne voi johtaa säärihaavojen syntyyn. Suonikohjujen hoito tervehdyttää alaraajojen laskimoverenkiertoa kokonaisuudessaan, kun huonosti toimivat osa pintaverenkierrosta saadaan poistettua.

LUE KOKO HAASTATTELU

Nopeasti eroon suonikohjuista!

Varaa nyt aika verisuonikirurgille laajaan suonikohjujen esitutkimukseen. Hän selvittää juuri sinulle oikean hoitomuodon.

Varaa aika esitutkimukseen