Ajan varaaminen

Nettiajanvarauksessamme haet helposti vapaita vastaanottoaikoja palvelun, erikoisalan tai asiantuntijan perusteella ja voit kätevästi varata itsellesi sopivimman. Kaikille asiantuntijoillemme ei ole ajanvarausta netin kautta, joten mikäli et löydä sopivaa, voit tiedustella sitä puhelimitse. Ajan voi varata myös soittamalla 09 1620 570, katso aukioloajat täältä.

Toimenpide- ja esim. nukutusta tai yöpymistä vaativien leikkaus-, sekä maksusitoumus- ja HUS-palveluseteliasiakkaitamme pyydämme varaamaan aikoja puhelimitse.
 

Ajan muuttaminen

Omat varaukset -sivulla voit hallinnoida verkkoajanvarauksen kautta tekemiäsi ajanvarauksia. Palvelu käyttää vahvaa tunnistautumista pankkitunnusten tai mobiilivarmenteen kautta. Tunnistautuneena voit muuttaa tai perua tulevia vastaanottoaikoja, kun varauksen alkuun on vähintään 24 tuntia. 
 

Ajan peruuttaminen

Tunnistautuneena ajan peruminen on mahdollista Näytä tiedot -painikkeen kautta, kun varauksen alkuun on vähintään 24 tuntia. Varauksen peruutus on maksutonta, kun peruminen tehdään viimeistään varausta edeltävänä arkipäivänä (maanantain varaukset perjantaina).

Peruuttamattomasta tai samana päivänä perutusta käynnistä, toimenpiteestä tai leikkauksesta pidätämme oikeuden periä voimassa olevan hinnaston mukaisen maksun.

HUOM! Samalle päivälle varatun ajan voit perua tai vaihtaa vain puhelimitse, 09 1620 570 arkisin klo 8-16. Klo 16 jälkeen tapahtuvista samalle päivälle varattujen aikojen peruutuksista voit laittaa sähköpostia osoitteeseen laakariasema@eiransairaala.fi.
 

Leikkauksen ja toimenpiteen peruuttaminen

Leikkaus tai toimenpide tulee peruuttaa viikkoa ennen sovittua leikkauspäivää. Plastiikkakirurginen leikkaus tulee peruuttaa 6 viikkoa ennen sovittua leikkauspäivää. Peruutus tulee tehdä puhelimitse arkisin klo 9-15 puh. 09 1620 630 tai 09 1620 600.

Jos peruutusta ei ole tehty em. ohjeiden mukaan, Eiran sairaalalla on oikeus veloittaa 100 % laskun loppusummasta.

Sairastapauksessa ennakkomaksut palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Oma ilmoitus ei riitä. Sairaustapauksessa ota muina aikoina yhteys vuodeosastollemme numeroon 09 1620 200. Jos Eiran sairaala joutuu perumaan toimenpiteen, palautetaan mahdollinen ennakkomaksu välittömästi potilaalle.
 

Jatkoaikojen varaukset

Mahdollisia jatkotutkimuksia tai kontrollikäyntejä varten voit varata aikoja paikan päältä saman tien. Vastaanotossamme asiakaspalvelijamme varaa mielellään ne puolestasi - näin tiedät, milloin ja miten hoitosi jatkuu.