sairaanhoitajan vastaanotolla tietoa painonhallinnan ja lihavuuden uusista hoitomuodoista

Lihavuutta voidaan hoitaa eikä sen kanssa kannata jäädä yksin. Käytössämme on useita eri hoitovaihtoehtoja pitkäaikaiseen painonhallintaan ja lihavuuden hoitoon.

Varaamalla ajan Eira Painonhallintaklinikan sairaanhoitajan vastaanotolle saat tietoa eri hoitovaihtoehdoista ja kokeneet sairaanhoitajamme suosittelevat sinulle sopivaa hoitoratkaisua. Tietoa eri hoitovaihtoehdoista löydät myös sivun alaosasta.

Käynti vastaanotolla ei velvoita varaamaan hoitoa, vaan voit käynnin jälkeen kaikessa rauhassa miettiä omia toiveitasi ja palata asiaan, kun tiedät mitä haluat.

Ensimmäinen 60 min konsultaatiokäynti on maksuton etkä tarvitse lähetettä.

Varaa aika maksuttomalle neuvontavastaanotolle helposti nettiajanvarauksestamme tai ota yhteyttä sähköpostilla painonhallintaklinikka@eiransairaala.fi. Ajanvarauksen yhteydessä lisää tulosyykohtaan aihe, josta olet alustavasti kiinnostunut, esim. lihavuusleikkaus, Orbera-laihdutushoito, lääkehoito tai elintapojen muutospolut.

Aalto_Jenni.jpg Aalto Jenni Sairaanhoitaja, lihavuusleikkaukset, Orbera-laihdutusmenetelmä, painonhallinta ja elintapojen muutospolut Varaa aika
Sairaanhoitaja Pauliina Häkkinen Eiran sairaalassa, erityisosaaminen elintapojen muutos ja lihavuuden hoito Eira Painonhallintaklinikalla. Häkkinen Pauliina Sairaanhoitaja, lihavuusleikkaukset ja Orbera-laihdutusmenetelmä Varaa aika
Sairaanhoitaja Anne-Mari Vepsäläinen Eiran sairaalassa, erityisosaaminen elintapojen muutos ja lihavuuden hoito Eira Painonhallintaklinikalla. Vepsäläinen Anne-Mari Sairaanhoitaja, painonhallinta ja elintapojen muutospolut Varaa aika
Varaa 60 min maksuton neuvontakäynti
ti 30.7.
12.30
1 h 0 min
Aalto_Jenni.jpg
Aalto Jenni
Sairaanhoitaja, lihavuusleikkaukset, Orbera-laihdutusmenetelmä, painonhallinta ja elintapojen muutospolut
Eiran lääkäriasema
Tervetuloa keskustelemaan kanssani painonhallintaan liittyvissä kysymyksissä. Lisääthän ajanvaraukseen tulosyykohtaan aiheen, josta tahdot keskustella (lihavuusleikkaus, Orbera-laihdutushoito, lääkehoito, elintapojen muutospolku).
Näytä seuraavat vapaat ajat
Näin lihavuutta hoidetaan Eiran sairaalassa:
Eira_elintapojenmuutos_nainen_2021-08.jpg

Elintapojen muutospolut

Elintapojen muutospolut ovat täysin uusi tapa hoitaa lihavuutta. Ne ovat 3-12 kk mittaisia ohjelmia, joiden aikana sinulla on oma henkilökohtainen valmentaja, jota tapaat säännöllisesti. Henkilökohtainen valmentajasi kuuntelee, kannustaa ja auttaa sinua kohti tavoitteitasi. Tapaamiset tapahtuvat aina kasvotusten – paikan päällä tai videon välityksellä. Tervetuloa lihavuussairaanhoitajan maksuttomaan neuvontaan kuulemaan lisää!

Lue lisää
Painonhallintaklinikka_laakehoito1_2021-08.jpg

Lihavuuden lääkehoitopolku

Lihavuuden hoito lääkkeillä kehittyy jatkuvasti ja kokeneet sisätautilääkärimme ovat hyvin perehtyneitä uusimpiin vaihtoehtoihin. Lääkehoito ei ole mikään helppo oikotie, vaan myös se vaatii elintapojen pysyvän muutoksen. Lääkehoito tapahtuu aina lääkärin valvonnassa. Lue lisää ja varaa aika lihavuussairaanhoitajan maksuttomaan neuvontaan!

Lue lisää
Eiran sairaalan lihavuusleikkaustiimi

Lihavuusleikkaus

Lihavuusleikkaus on tehokkain vaikean lihavuuden hoitomuoto. Eiran sairaalalla on vuosien kokemus lihavuusleikkauksista. Teemme sekä mahalaukun ohitus- että kavennusleikkauksia turvallisesti ja ammattitaidolla. Lue lisää ja varaa aika lihavuussairaanhoitajan maksuttomaan neuvontaan!

Lue lisää
Lihavuus_nainen_vaaka_600x450.jpg

Usein kysytyt kysymykset lihavuusleikkauksesta

Kuinka pääsen lihavuusleikkaukseen? Paljonko se maksaa? Eiran sairaalan lihavuusleikkauksiin erikoistunut sairaanhoitaja Pauliina Häkkinen vastaa usein kysyttyihin kysymyksiin lihavuusleikkauksesta.

Lue lisää
Painonhallintaklinikka_2023_hoitajat-3.jpg

Orbera laihdutuspallo -hoitopolku

Vain Eirasta saat uniikin Orbera-laihdutuspallohoidon. Hoito soveltuu keskivaikean ylipainon hoitoon (BMI yli 27) alle 65-vuotiaille eikä se vaadi leikkausta. Hoito koostuu mahalaukkuun asetettavasta silikonipallosta ja elintapojen muutosohjelmasta. Tule lihavuussairaanhoitajan neuvontakäynnille maksutta kuulemaan lisää!

Lue lisää
Orbera_pallo_600x450.jpg

Usein kysytyt kysymykset Orbera-menetelmästä lihavuuden hoitoon

Kenelle Orbera-laihdutusmenetelmä sopii? Miten Orbera-pallo asetetaan vatsaan? Miksi Orbera laihduttaa? Eiran sairaalan Painonhallintaklinikan sairaanhoitaja Pauliina Häkkinen vastaa usein kysyttyihin kysymyksiin Orbera-laihdutusmenetelmästä.

Lue lisää
Artikkeli_Painonhallintaklinikka_Pia_Penttala_2022-03_600x450.jpg

Lihavuusleikattu Pia pitää itsestään entistä parempaa huolta, osa 2

Lihavuusleikkaus pakottaa hyvällä tavalla huolehtimaan elintavoista, psykoterapeutti, Suomen Supernannynakin tunnettu Pia Penttala sanoo kaksi vuotta leikkauksensa jälkeen.

Lue lisää
Artikkeli_Orbera_Mervi1_III_600x450.jpg

Nyt keho tuntuu omalta - Mervi laihtui Orbera-menetelmällä 25 kiloa. Osa 3.

Aiemmin väsynyt ja vetämätön. Nyt energinen ja elinvoimainen. Mervi Kokon olemus ja olo kevenivät Orbera-menetelmällä tasaisesti ja turvallisesti.

Lue lisää
Painonhallintaklinikka_jenni2.jpg

Jenni sai ahmintahäiriönsä hallintaan. Osa 2.

Ahmintahäiriö vaarantaa terveyden. Jenni Kinnari sai sen hallintaan Eiran Painonhallintaklinikan ammattilaisten tuella. Painonlasku on plussaa.

Lue lisää
Hinnasto
 Painonhallintaklinikan sairaanhoitaja
Hinta 
Lihavuussairaanhoitajan ensimmäinen neuvontakäynti 60 min / etävastaanotto   0 €
Lihavuussairaanhoitajan jatkokäynti 60 min  90 €

Asiantuntijat
 
Aalto Jenni, sairaanhoitaja
Häkkinen Pauliina, sairaanhoitaja
Vepsäläinen Anne-Mari, sairaanhoitaja
 
Jatkokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 26,30 €. Kanta-maksu on 2,70 € ja veloitetaan kaikista Omakantaan tallennettavista käynneistä, paitsi maksuttomasta neuvontakäynnistä.  
Kysy lisää Eiran palveluista
Nimi
Puhelin
Email
Viesti