Työterveyshuollon erikoislääkäri Anna Back tekee viisumiterveystarkastuksia sekä toimii Eira Terveysklubien Klubilääkärinä Eiran sairaalassa.

Back Anna

Eira Terveysklubien lääkäri, työterveyshuollon erikoislääkäri
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti, Saksa
Olen työterveyshuollon erikoislääkäri ja erikoistumiseni jälkeen v. 2001 lähtien työskennellyt johtavan työterveyslääkärin tehtävissä. Yhtä kauan olen sen rinnalla tehnyt täällä Eirassa viisumiterveystarkastuksia Pohjois-Amerikkaan pysyvästi muuttaville. Vuoden 2021 alusta lähtien olen ryhtynyt Eira Terveysklubien Klubilääkäriksi, josta työstä olen todella innostunut. 

Eira Terveysklubien päämääränä on nimensä mukaisesti edistää ja ylläpitää kaikkien klubijäsentensä terveyttä. Sairauksien ennaltaehkäisy on paitsi järkevää myös edullisempaa kuin jo puhjenneiden sairauksien hoito. Erityisesti ikääntyvän on tärkeää pysyä terveenä mahdollisimman pitkään, koska moni sairaus heikentää myös henkistä ja fyysistä toimintakykyämme ja vaikuttaa siten suoraan elämänlaatuumme. Koska esimerkiksi ns. kansansairauksiemme ensimerkkejä ei olossaan tunne, ne havaitaan usein vasta siinä vaiheessa, kun sairaus on jo ehtinyt aiheuttaa pysyviä ja korjaamattomia muutoksia kehossamme. Siksi myös meitä ihmisiä on hyvä silloin tällöin katsastaa ja huoltaa, jolloin ajoissa aloitetuilla elämäntapamuutoksilla, hoitotoimenpiteillä ja mahdollisilla lääkityksillä voidaan välttää pysyvät vauriot.

Eira Terveysklubeissa minä ja asiantuntevat omahoitajamme autamme sinua parhaamme mukaan paitsi terveyden ylläpitämisessä myös kaikenlaisten sairausoireiden selvittelyssä ja hoidossa. Terveysklubi-konseptimme parhaita puolia onkin se, että minulle ja omahoitajillemme muodostuu kokonaiskäsitys klubijäsenemme terveydentilasta. Toki tarvittaessa, jos oma osaamisemme ei riitä, voimme ohjata sinut saman katon alta löytyvälle kyseisen lääketieteen osa-alueen asiantuntijalle erikoislääkäristä fysioterapeuttiin.
 
Erikoisalat:Yleislääkäri
Erityisosaaminen:Viisumiterveystarkastukset (erityisesti USA ja Kanada)
Hinnat:
Vastaanotto enint. 30 min erikoislääkärialk. 124,00 €
Vastaanotto enint. 45 min erikoislääkärialk. 172,00 €
Vastaanotto enint. 60 min erikoislääkärialk. 215,00 €
Etävastaanotto enint. 20 min erikoislääkärialk. 88,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 26,30 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 6,30 €/kerta. Kanta-maksu on 2,70 € ja veloitetaan kaikista käynneistä, joihin liittyy tietojen tallentaminen Kanta-arkistoon.
Katso ajanvarausehdot.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

Hoidan osan vastaanotoista tarvittaessa myös etänä. Halutessasi etävastaanoton, ole hyvä ja soita asiakaspalveluumme 09 1620 570. Ajokorttitodistusta varten tulee varata kaksi 30 min vastaanottoaikaa. Ajat viisumitodistusta varten varataan ainoastaan viisumitodistus-sivun lomakkeen kautta.
ma 29.4.
10.00
30 min
Työterveyshuollon erikoislääkäri Anna Back tekee viisumiterveystarkastuksia sekä toimii Eira Terveysklubien Klubilääkärinä Eiran sairaalassa.
Back Anna
Eira Terveysklubien lääkäri, työterveyshuollon erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema