Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri Anton Fogelholm hoitaa kitarisa-, nielurisa- ja poskionteloleikkauksia sekä korvien putkituksia Eiran sairaalassa.

Fogelholm Anton

Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri, yleislääkäri (ei vastaanottoa toistaiseksi)
Tutkinto:LL
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti, Espanja

Tervetuloa vastaanotolleni! Olen laaja-alaisen työkokemuksen omaava korva-, nenä-, kurkkutautien erikoislääkäri, ja vastaanotan myös yleislääkärinä. Eiran sairaalan vastaanoton lisäksi olen erikoislääkärinä työskennellyt paljon mm. lasten vastaanotolla.

Päivätyöni on korvapoliklinikalla Hyvinkään sairaalassa. Pidän myös vastaanottoa kuulonkuntoutukseen liittyvissä asioissa. Harrastan laulua ja siten ääniongelmatkin ovat lähellä sydäntä. Vastaanottotyön ohella olen kiinnostunut leikkauksellisesta toiminnasta aina pientoimenpiteistä, kuten luomenpoistosta, kuorsauskirurgiaan tai nenäpolyypin poistoon.

Yleislääkärin vastaanotollani hoidan mm. astmaa, vatsavaivoja ja virtsatievaivoja sekä liikkumista ja arkipäivän toimintaa hankaloittavia tuki- ja liikuntaelinongelmia. Kaikenikäiset potilaat ovat tervetulleita vastaanotolleni.

HUOM: Pidän taukoa vastaanotosta toistaiseksi.
Voit olla yhteydessä joko Eiran ajanvaraukseen 09 1620 570 tai etsi seuraavat vapaat ajat asiantuntijalle: Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri

Palvelut:Kitarisaleikkaukset
Korvien putkitus
Nielurisaleikkaukset
Poskionteloleikkaukset
Hinnat:
Vastaanotto enint. 20 min erikoislääkärialk. 117,00 €
Vastaanotto enint. 30 min erikoislääkärialk. 141,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 26,30 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 6,30 €/kerta. Kanta-maksu on 2,70 € ja veloitetaan kaikista käynneistä, joihin liittyy tietojen tallentaminen Kanta-arkistoon.
Katso ajanvarausehdot.
Varaa aika asiantuntijalle