Godenhjelm Helena

Psykologi, työterveyspsykologi
Tutkinto:Psykologian maisteri PsM
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti
On tärkeää avautua ja puhua kaikesta siitä, mitä elämässä käy läpi. Kaikkea ihmissuhteista ja kriiseistä masennukseen, ahdistukseen ja muihin haasteisiin, joita sinulla voi olla mielenterveytesi kanssa, on hyvä käydä läpi asiantuntijan kanssa. Minulla on usean vuoden kokemus psykiatriasta, jossa työskentelin pääasiassa nuorten ja nuorten aikuisten parissa. Viime aikoina olen myös työskennellyt työterveyteen liittyvien kysymysten parissa ja suuntautunut työterveyspsykologiaan, jonka saralta erikoistuin vuonna 2021 työterveyspsykologiksi.

Olen lisäksi erikoistunut stressinhallinnataan ja olen kouluttautunut Mindfulness-ohjaajaksi. Åbo Akademissa olen tutkinut evoluutioteoreettisiä kysymyksiä ja sukulaisuutta, miten ne vaikuttavat meihin ihmisiin tänä päivänä. Ihmisten väliset suhteet ja ihmisten toiminta suhteessa muihin, paikalliseen ympäristöönsä ja itseensä ovat aina kiinnostaneet minua suuresti kuten myös näiden konstellaatioiden tutkiminen ja käsitteleminen yhdessä. Lähestymistapani on ratkaisukeskeinen ja minulla asiakkaan toiveet ovat aina keskiössä.
Palvelut:Pariterapia
Stressinhallinta
Hinnat:
Etävastaanotto enint. 30 min psykologialk. 70,00 €
Etävastaanotto enint. 60 min psykologialk. 140,00 €
Vastaanotto enint. 45 min. psykologialk. 135,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 19,90 €. Etävastaanottoon lisätään käsittelymaksu 7,90 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 4,70 €/kerta. Kanta-maksu on 1,95 € ja veloitetaan kaikista Omakantaan tallennettavista käynneistä.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

ke 27.10.
13.00
1 h 0 min
Godenhjelm Helena
Psykologi, työterveyspsykologi
Eiran lääkäriasema