Otranen Juho

Osteopaatti
Tutkinto:Osteopaatti (AMK), sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto
Kielitaito:Suomi, Englanti

Tarvitsetko apua akuuttiin tai pitkittyneeseen selkäkipuun, tai muuhun tuki- ja liikuntaelinongelmaan? Minulla on työkalut tutkia, diagnostisoida, hoitaa ja kuntouttaa sinut kivuttomampaan elämään ja liikkuvampaan arkeen.

Tervetuloa terveeksi!

Olen suorittanut osteopaatin tutkintoni Helsingin ammattikorkeakoulussa. Valmistumisen jälkeen 2004 olen pitänyt vastaanottoa yksityisillä lääkäriasemilla mm. Seinäjoella, Hämeenlinnassa ja Tampereella.

Osteopaattina olen erikoistunut tutkimaan, hoitamaan ja ennaltaehkäisemään tuki- ja liikuntaelinvaivoja sekä niistä aiheutuvia häiriöitä. Alaselkäkipu, niskahartiakipu, päänsärky, huimaus, ääreisnivelten vaivat, iskias ja erilaiset lihasjännitystilat ovat yleisimpiä syitä hakeutua vastaanotolleni. Pyrin palauttamaan kuntoutujan toimintakyvyn erilaisilla manipulaatio- ja pehmytkudostekniikoilla. Annan hoidettavalle usein myös ravinto-, liikunta- ja venytysohjeita.

Lähestymistapani potilaan oireiluun on aina kokonaisvaltainen. Pääasia on selvittää mistä vaiva johtuu. Ongelma kuten kipu, voi olla vaikkapa polvessa mutta vika esimerkiksi jalkaterissä, lantiossa tai selässä. Kun vaivan lähde löytyy ja hoidetaan, kipu häviää. Ihmisellä on yksi selkäranka mutta kaksi puoliskoa. Meidän on vaikea pysyä symmetrisinä. Mielestäni “toiminnallinen symmetria” olisikin vahvin perusta välttää monenlaiset tuki- ja liikuntaelinvaivat.

Suorittamani hoitotoimenpiteet ovat tutkittuja ja turvallisia, ja vastaanotolleni voi hakeutua myös ilman lähetettä.

Erikoisalat:Osteopatia
Erityisosaaminen:Osteopaattinen manuaalinen lääketiede. Nikama- ja nivelkäsittelyt (manipulaatiot ja mobilisaatiot). Triggerpistekäsittelyt. Fascia eli lihaskalvokäsittelyt. Urheiluvammojen kuntoutus.
Hinnat:
Osteopatia 30 minalk. 80,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 19,90 €. Etävastaanottoon lisätään käsittelymaksu 7,90 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 4,70 €/kerta. Kanta-maksu on 1,95 € ja veloitetaan kaikista Omakantaan tallennettavista käynneistä.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

ke 22.9.
11.00
30 min
Otranen Juho
Osteopaatti
Eiran lääkäriasema
ke 22.9.
12.00
30 min
Otranen Juho
Osteopaatti
Eiran lääkäriasema
ke 22.9.
12.30
30 min
Otranen Juho
Osteopaatti
Eiran lääkäriasema
ke 22.9.
13.00
30 min
Otranen Juho
Osteopaatti
Eiran lääkäriasema
ke 22.9.
13.30
30 min
Otranen Juho
Osteopaatti
Eiran lääkäriasema