Raevuori Anu

Psykiatrian erikoislääkäri
Tutkinto:LT, dosentti (nuorisopsykiatrinen epidemiologia), nuorisopsykiatrian erikoislääkäri, terveydenhuollon erikoislääkäri, mindfulness-ohjaaja (MBSR, Mindfulness-Based Stress Reduction)
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti
Olen perehtynyt erilaisten psykiatristen ongelmien hoitoon yli 12-vuotiailla nuorilla ja aikuisilla. Näihin kuuluvat muun muassa eri ahdistushäiriöt, mielialahäiriöt kuten masennus, neuropsykiatriset häiriöt kuten ADHD ja autisminkirjo, psykoosisairaudet, ja psyykkinen traumatisoituminen. Erityisosaamista minulla on syömishäiriöistä, kehonkuvan ongelmista ja niiden liitännäisilmiöistä.

 

Hyödynnän tavanomaisen psykiatrisen hoidon lisänä useilla potilaillani mindfulness-pohjaisen stressinhallinnan (MBSR, Mindfulness-Based Stress Reduction) menetelmiä, joihon olen kouluttautunut Bostonissa, Yhdysvalloissa (University of Massachusetts Medical School). Teen myös psykoterapia-arvioita ja niihin liittyviä lausuntoja esimerkiksi Kelan kuntoutuspsykoterapiaa varten.

Toimin luottamustehtävässä Suomen Nuorisopsykiatrisen Yhdistyksen hallituksen varapuheenjohtajana.

Julkaisuni ja ammatillinen toimintani ovat laajemmin esillä Helsingin Yliopiston tutkmusportaalissa:
https://researchportal.helsinki.fi/fi/persons/anu-raevuori

Erikoisalat:Psykiatria
Hinnat:
Vastaanotto enint. 60 min erikoislääkärialk. 200,00 €
Etävastaanotto enint. 60 min erikoislääkärialk. 200,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 19,90 €. Etävastaanottoon lisätään käsittelymaksu 7,90 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 4,70 €/kerta. Kanta-maksu on 1,95 € ja veloitetaan kaikista Omakantaan tallennettavista käynneistä.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

Hoidan osan vastaanotoista tarvittaessa myös etänä. Halutessasi etävastaanottoajan, ole hyvä ja soita asiakaspalveluumme 09 1620 570.
ti 7.12.
16.00
1 h 0 min
Raevuori Anu
Psykiatrian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
ti 7.12.
17.00
1 h 0 min
Raevuori Anu
Psykiatrian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema