Kuittinen Jonna

Fysioterapeutti, koulutettu urheiluhieroja
Tutkinto:Fysioterapeutti (AMK), hierojan ammattitutkinto
Kielitaito:Suomi, Englanti

Toimin Eira Painonhallintaklinikan fysioterapeuttina. Painonhallintaklinikalla fysioterapeutin rooli on kannustaa, tukea ja ohjata asiakasta kohti aktiivisempaa ja terveellisempää elämää – löytää ja lisätä liikettä osaksi arkea.

Tavatessamme Painonhallintaklinikalla ensimmäistä kertaa käymme yhdessä läpi ajatuksia asiakkaan elämäntapamuutoksesta sekä tavoitteista, kartoitamme asiakkaan arjen kokonaisuutta aikatauluineen ja haasteineen. Keskustelemme motivaatiosta, voimavaroista, arvoista sekä mieltymyksistä. Tarkoituksena on myös herättää molemminpuolinen luottamus sekä rento ja välitön valmentaja–asiakas -suhde, jossa on helppo olla oma itsensä. Alkukeskustelun jälkeen teemme yhdessä konkreettisen suunnitelman aloittaa aktiivisempi arki sekä lisätä liikkumista. Suunnitelma voi olla yksityiskohtainen viikkosuunnitelma esimerkiksi sauvakävelyyn tai kuntosalille, se voi olla kooste erilaisia liikeharjoitteita omalle pihalle tai puistoon - lähden mielelläni myös mukaasi tsemppaamaan! Halutessasi voimme vain myös päivittää aiempia liikuntatottumuksiasi tai kaivaa motivaatiota uudelle harrastukselle. Tavoitteena on luoda positiivinen liikuntakokemus. Fysioterapeutin ohjauksessa liikkuminen alkaa aina turvallisesti.

Fysioterapeuttina koen tärkeimpänä roolinani olla asiakkaan kannustaja, motivoija, positiivisen hengen ylläpitäjä sekä muutoksen mahdollistaja – valmennuksen sisältö syntyy asiakkaan omista yksilöllisistä tarpeista sekä toiveista!

Hieronta-asiakkailleni haluan tarjota laadukkaan hetken kehonhuoltoon sekä rentoutumiseen. Tavoitteenani on, että käsittelyn jälkeen kehon jäykkyydet, lihaskireydet sekä kipu helpottavat. Minulle on kuitenkin myös hyvin tärkeää, että hoidon jälkeen voit kokonaisvaltaisesti hyvin – myös mieli keventynyt ja hymy olisi herkässä!

Jokainen on tervetullut hierontaani ja yhdessä teemme yksilöllisen hoitosuunnitelman sinun toivomuksia ja tarpeita kuunnellen. Hoidan vastaanotollani myös tavoitteellisesti harjoittelevia nuoria urheilijoita, mutta monia meitä ihan tavallisia kuntoilijoita tai pitkää päivää tekeviä istumatyöläisiä. Otan vastaan myös lapsi-asiakkaita. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi hierontaan ja voimaan hyvin!

Erikoisalat:Fysioterapeutti
Hinnat:
Fysioterapia enint. 45 minalk. 84,00 €
Fysioterapia enint. 60 minalk. 93,00 €
Hieronta 45 minalk. 48,00 €
Hieronta 60 minalk. 58,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 19,90 €. Etävastaanottoon lisätään käsittelymaksu 7,90 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 4,70 €/kerta. Kanta-maksu on 1,95 € ja veloitetaan kaikista Omakantaan tallennettavista käynneistä.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

ma 25.10.
19.00
1 h 0 min
Kuittinen Jonna
Fysioterapeutti, koulutettu urheiluhieroja
Eiran lääkäriasema