Kuittinen Jonna

Koulutettu urheiluhieroja, fysioterapeutti
Tutkinto:Fysioterapeutti (AMK), hierojan ammattitutkinto
Kielitaito:Suomi, Englanti

Valmistuin vuonna 2013 jo pitkään haaveilemaani ammattiin Suomen Urheiluhierojaopistosta. Oma aktiivinen elämäntapani ja pohjaton kiinnostus ihmiskehon saloihin siivittivät päätöstäni opiskella koulutetuksi urheiluhierojaksi.

Asiakkailleni haluan tarjota laadukkaan hetken kehonhuoltoon sekä rentoutumiseen. Tavoitteenani on, että käsittelyn jälkeen kehon jäykkyydet, lihaskireydet sekä kipu helpottavat. Minulle on kuitenkin myös hyvin tärkeää, että hoidon jälkeen voit kokonaisvaltaisesti hyvin – myös mieli keventynyt ja hymy olisi herkässä!

Jokainen asiakas on tervetullut hierontaani ja yhdessä teemme yksilöllisen hoitosuunnitelman sinun toivomuksia ja tarpeita kuunnellen. Hoidan vastaanotollani myös tavoitteellisesti harjoittelevia nuoria urheilijoita, mutta monia meitä ihan tavallisia kuntoilijoita tai pitkää päivää tekeviä istumatyöläisiä. Otan vastaan myös lapsi-asiakkaita.

Tärkeä hetki itselleni oli jouluna 2018, kun valmistuin 3,5 vuoden opintojen jälkeen fysioterapeutiksi (amk). Tutkinto syvensi merkittävästi ja kokonaisvaltaisemmin omaa ammattitaitoani urheiluhierojana.

Olen pirteä ja positiivinen uusi eiralainen. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi hierontaan ja voimaan hyvin!

Erikoisalat:Fysioterapeutti
Hinnat:
Hieronta 45 minalk. 48,00 €
Hieronta 60 minalk. 58,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 19,90 €. Etävastaanottoon lisätään käsittelymaksu 7,90 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 4,70 €/kerta. Kanta-maksu on 1,95 € ja veloitetaan kaikista Omakantaan tallennettavista käynneistä.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

ma 9.8.
19.00
1 h 0 min
Kuittinen Jonna
Koulutettu urheiluhieroja, fysioterapeutti
Eiran lääkäriasema
Hieronta/Massage