Silmäkirurgi Kirsi-Tiina Kukkonen Eiran sairaalassa, erityisosaamista verkkokalvokirurgia, kaihi-, ikänäkö- ja SMILE laserleikkaukset.

Kukkonen Kirsi-Tiina

Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi
Tutkinto:LL 1994, Kuopion yliopisto, Silmätautien erikoislääkäri 2002, Helsingin yliopisto, Silmäkirurgian erityispätevyys
Kielitaito:Suomi, Englanti

Minulla on laaja yli 20 vuoden kokemus silmäkirurgiasta. Olen toiminut vuodesta 2002 osastonlääkärinä HYKS silmätautien klinikalla lasiais- ja verkkokalvokirurgisessa yksikössä. Vuosina 2010-2012 toimin Omanissa, Muscatissa konsultoivana silmäkirurgina.

Pyrin jokaisen potilaan kohdalla parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen - tavoitteenani on tyytyväinen potilas. Parhaan yksilöllisen ratkaisun löytämiseksi tarvitaan perusteellinen esitutkimuskäynti, jossa kartoitetaan potilaan toiveet ja tavoitteet. Keskustelu ja avoin kommunikointi on tärkeä osa kokonaisuutta. Pyrin kertomaan ymmärrettävästi kaikki vaihtoehdot ja niihin liittyvät hyvät ja huonot puolet riskeineen. Olen potilaitteni tavoitettavissa myös leikkauksen jälkeen.

Erityisosaaminen:Erityisosaamistani ovat verkkokalvokirurgian lisäksi harmaakaihi- ja linssikirurgia, laserleikkaukset sekä ICL-leikkaukset.
Hinnat:
Vastaanotto enint. 30 min erikoislääkärialk. 180,00 €
Vastaanotto enint. 45 min erikoislääkärialk. 225,00 €
Vastaanotto enint. 60 min erikoislääkärialk. 290,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 26,30 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 6,30 €/kerta. Kanta-maksu on 2,70 € ja veloitetaan kaikista käynneistä, joihin liittyy tietojen tallentaminen Kanta-arkistoon.
Katso ajanvarausehdot.
Varaa aika asiantuntijalle