Iho sileämmäksi omilla soluilla

Ihon kimmoisuuden häviämistä, ihon näyttämistä väsyneeltä ja kasvojen verenkierron hidastumista voidaan hoitaa omasoluhoidolla. Luonnollisella hoidolla elvytetään ja heleytetään ihoa sekä silotetaan pikkuryppyisyyttä ilman keinotekoisia aineita. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti hoidettavan omien lähtökohtien ja toivomusten perusteella.
 

omasoluhoito edistää ihosolujen uusiutumista

Verihiutalerikas plasma on kasvutekijäpitoinen valmiste, jota saadaan hoidettavan omasta verestä. Hoidettavalta otetaan pieni määrä verta, josta verihiutaleet erotellaan ja aktivoidaan. Näin saatua plasmaa injektoidaan tai rullataan mesoterapianeulausrullalla hoidettavalle ihoalueelle. Ennen hoitoa iho käsitellään puudutevoiteella. Plasman kasvutekijät käynnistävät välittömästi uusiutumisprosessin. Ihon oma kollageenituotanto nopeutuu, ja saat hehkeämmän ja nuorekkaamman ihon ilman keinotekoisia aineita.

Hoidon jälkeen kasvot punoittavat. Kasvot saa pestä ja meikata kuuden tunnin kuluttua hoidosta. Seuraavana päivänä hoidon jälkiä ei enää näy. Hoidon vaikutus alkaa muutaman viikon kuluttua hoidosta.
 

Varaa aika erikoislääkärin vastaanotolle konsultaatioon

Kysy lisää omasoluHOIDOSTA!

Eiran sairaalassa omasoluhoidon tekee perehtynyt ja kokenut lääkäri.
Yksilöllinen hoito suunnitellaan aina hoidettavan omien lähtökohtien ja toivomusten perusteella.

Hoidosta lisätietoja voit kysyä Plastiikkaklinikan sairaanhoitajalta puh. 09 1620 630.

Huomioithan, että toimenpideaikaa ei voi varata nettiajanvarauksestamme.

 
Eiran sairaalassa omasoluhoitoja tekevät erikoislääkärit
Iho- ja sukupuolitautien erikoislääkäri Hanna Raitio Eiran sairaalassa, erityisosaaminen kemialliset ihonkuorinnat, täyteainehoidot, mesaterapia, kryopolyysi. Raitio Hanna Iho- ja sukupuolitautien erikoislääkäri Varaa aika
Plastiikkakirurgi Tatu Tarkka tekee plastiikkakirurgisia toimenpiteitä Eiran sairaalassa. Tarkka Tatu Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Varaa aika
Hinnasto
Omasoluhoito Hinta
alv 24%
Omasoluhoito, yksi ruisku 692 € 
 
Erikoislääkärit
 
Raitio Hanna, iho- ja sukupuolitautien erikoislääkäri
Tarkka Tatu, plastiikkakirurgian erikoislääkäri
 
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 26,30 €. Kanta-maksu on 2,70 € ja veloitetaan kaikista Omakantaan tallennettavista käynneistä. Asiantuntijakohtaiset hinnat löydät asiantuntijan omasta profiilista.
Kysy lisää Eiran palveluista
Nimi
Puhelin
Email
Viesti