Bomberg Maarit

Fysioterapeutti AMK
Tutkinto:Fysioterapeutti AMK
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti
Olen työskennellyt Eiran Sairaalassa vuodesta 2003 lähtien. Ensisijaisesti olen keskittynyt tuki- ja liikuntaelin ongelmiin ja erikoisosaamistani olen kehittänyt etenkin alaselän, lantion, lonkan, polven ja nilkan alueella. Myös niska-hartiaongelmat ovat tuttuja. Teen myös leikkausten jälkeistä kuntoutusta. Kannustan aktiiviseen fysioterapiaan, mutta myös erilaiset mobilisaatiotekniikat ovat osa hoitoa.

 

Pidän haasteista, moniammatillisesta työotteesta ja teen huolellisen alkukartoituksen mahdollisten ongelmien kartoittamiseksi tavoitteenani hyvä hoitotulos ja tyytyväinen asiakas.

Erikoisalat:Fysioterapeutti
Erityisosaaminen:Tuki-ja liikuntaleinongelmat, alaraaja ja alaselkä ongelmat
Hinnat:
Fysioterapia enint. 45 minalk. 84,00 €
Fysioterapia enint. 60 minalk. 93,00 €
Etävastaanotto enint. 30 min fysioterapiaalk. 66,00 €
Etävastaanotto enint. 45 min fysioterapiaalk. 82,00 €
Etävastaanotto enint. 60 min fysioterapiaalk. 91,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 19,90 €. Etävastaanottoon lisätään käsittelymaksu 7,90 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 4,70 €/kerta. Kanta-maksu on 1,95 € ja veloitetaan kaikista Omakantaan tallennettavista käynneistä.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

Hoidan tarvittaessa vastaanoton myös etänä. Halutessasi etävastaanottoajan, varaa normaali aika ja kirjoita "Ajanvarauksen syy" -kenttään "Etävastaanotto". Otan sinuun yhteyttä puhelimitse niin sovimme vastaanoton toteutustavasta.
ma 26.7.
10.00
1 h 0 min
Bomberg Maarit
Fysioterapeutti AMK
Eiran lääkäriasema