Työfysioterapeutti ennaltaehkäisee ja korjaa ongelmia

Työfysioterapeutin toimenkuvaan kuuluu ensisijaisesti ennaltaehkäisevä ja korjaava toiminta. Tämä voi kohdistua yksittäiseen työntekijään, työyhteisöihin ja työolosuhteisiin. Työfysioterapeutti tutkii ja arvioi fyysistä toimintakykyä työn näkökulmasta. Olennaisena osana on seurata työntekijää työpaikalla hänen omassa ympäristössä. Kun aito työtilanne on tiedossa voi mahdolliset rasittavat asennot ja liikkeet muuttaa ja kuormitusta vähentää löytämällä juuri hänelle sopivimmat ergonomiset ratkaisut.

Työfysioterapeutilla on tietoa ja kokemusta erilaisista kalusteista ja apuvälineistä ja pystyy auttamaan niiden valitsemissa.

Työntekijöiden fyysistä terveydentilaa kartoitetaan erilaisin terveyskunto- ja toimintakykytestein. Käytössä on mm. Firstbeat-hyvinvointianalyysi (www.firstbeat.fi), lihaskuntotestit, kestävyyskunnonmittaukset.

Luento- ja ryhmätoimintaa järjestetään työhyvinvointi ja työterveysliikunnan aiheista.

 

UUTTA: polkupyöräergometritesti

Nyt Eirassa uutuutena polkupyöräergometritesti. Testin avulla arvioidaan kestävyyskuntoa, joka on tärkeä osa arjessa jaksamista. Kysy lisää työfysioterapeutiltamme!

Eiran sairaalan työfysioterapeutit
Sundman Helene Työfysioterapeutti, fysioterapeutti Varaa aika
Seuraavat vapaat ajat
ti 27.2.
09:00
1 h 0 min
Sundman Helene
Työfysioterapeutti, fysioterapeutti
Eiran lääkäriasema
ti 27.2.
10:00
1 h 0 min
Sundman Helene
Työfysioterapeutti, fysioterapeutti
Eiran lääkäriasema
ti 27.2.
13:30
1 h 0 min
Sundman Helene
Työfysioterapeutti, fysioterapeutti
Eiran lääkäriasema
Katso lisää vapaita aikoja
Firstbeat-hyvinvointianalyysi

Onko työstä aiheutuva kuormittuminen ja palautuminen tasapainossa? Riittääkö peruskunto arjen vaatimuksiin? Firstbeat-menetelmällä analysoidaan sydämen syketietoa kolmen vuorokauden ajan. Aidossa elinympäristössä saadut tulokset antavat hyvin objektiivisen ja kattavan raportin hyvinvoinnista.

Lue lisää
Hinnasto
Työfysioterapeutin esimerkkihinnat Hinta
Työfysioterapeutti 91,00 €/h 
Polkupyöräergometritesti
Sis. työfysioterapeutilla terveydentilan kartoituksen, 20 minuutin testin, henkilökohtaisen kirjallisen ja suullisen palautteen.
nyt 99 €
Polkupyöräergometritesti + lihaskuntotesti nyt 149 €
Firstbeat-hyvinvointianalyysi
Sisältää mittauksen, henkilökohtaisen raportin, palautteen ja ohjeet.
nyt 169 €