Työfysioterapeutti ennaltaehkäisee ja korjaa ongelmia

Työfysioterapeutin toimenkuvaan kuuluu ensisijaisesti ennaltaehkäisevä ja korjaava toiminta. Tämä voi kohdistua yksittäiseen työntekijään, työyhteisöihin ja työolosuhteisiin. Työfysioterapeutti tutkii ja arvioi fyysistä toimintakykyä työn näkökulmasta. Olennaisena osana on seurata työntekijää työpaikalla hänen omassa ympäristössä. Kun aito työtilanne on tiedossa voi mahdolliset rasittavat asennot ja liikkeet muuttaa ja kuormitusta vähentää löytämällä juuri hänelle sopivimmat ergonomiset ratkaisut.

Työfysioterapeutilla on tietoa ja kokemusta erilaisista kalusteista ja apuvälineistä ja pystyy auttamaan niiden valitsemissa. Työntekijöiden fyysistä terveydentilaa kartoitetaan erilaisin terveyskunto- ja toimintakykytestein. Käytössä on mm. lihaskuntotestit ja kestävyyskunnonmittaukset. Luento- ja ryhmätoimintaa järjestetään työhyvinvointi ja työterveysliikunnan aiheista.


polkupyöräergometritesti

Teemme Eirassa myös polkupyöräergometritestejä. Testin avulla arvioidaan kestävyyskuntoa, joka on tärkeä osa arjessa jaksamista.
Kysy lisää työterveyshoitajaltasi!

 

Ajan varaaminen työfysioterapiaan

Voit varata ajan työfysioterapeutille Eiran työterveyshoitajasi kautta, puh. 09 1620 508.

Eiran työfysioterapeutit
Nybacka Sandra OMI Fysioterapeutti, työfysioterapeutti (äitiysvapaalla)
Hinnasto
Työterveyshuollon tavallisimpia hintoja Hinta 
Palvelumaksu henkilö/vuosi 44 €
Yksinyrittäjä palvelumaksu/vuosi 79 €
Työterveyslääkäri, 20 min 55 €
Työterveyslääkärin etävastaanotto, 20 min
 50 €
Työterveyshoitaja, 20 min 29 €
Työterveyshoitajan etävastaanotto, 20 min
 29 €
Työfysioterapia 97 €/h
Polkupyöräergometritesti
Sis. työfysioterapeutilla terveydentilan kartoituksen, 20 minuutin testin, henkilökohtaisen kirjallisen ja suullisen palautteen.
99 €
Polkupyöräergometritesti + lihaskuntotesti 154 €