vUOSIEN Kokemus vartalon plastiikkakirurgiasta ja
esteettisiä hoitoja.

Eiran sairaalan kirurgeilla on vuosien kokemus vatsan muotoiluleikkauksista ja rasvaimusta ja rasvansiirrosta. Olemme myös johtava lihavuusleikkauksia tekevä yksityinen lääkäriasema.

Ultrashape-hoito on esteettinen vaihtoehto vartalon muokkaukseen ilman leikkausta.

Lue lisää!

Lue lisää vartaloon liittyvistä leikkauksista

Vatsan muotoiluleikkaus

Raskaus, suuret painonvaihtelut ja pitkäaikainen lihavuus venyttävät vatsan lihaskalvoa, jolloin suorat vatsalihakset erkanevat toisistaan ja vatsa alkaa pömpöttää ja roikkua pussimaisesti. Tähän on apuna vatsapeitteiden korjausleikkaus eli abdominoplastia.

Lue lisää

Rasvaimu ja rasvansiirto

Rasvaimun eli vartalon muotoilun (Body Contouring) avulla imetään pois ihonalaista rasvakudosta. Rasvaa voidaan siirtää esim. vatsasta rintoihin tai kasvoihin.

Lue lisää

Lihavuusleikkaukset

Vaikea ylipaino on yleinen, krooninen sairaus. Se hankaloittaa ja heikentää elämänlaatua monin tavoin. Ylipainoon liittyy usein kohonnut verenpaine ja korkeat kolesteroliarvot ja se kasvattaa riskiä sairastua sydäninfarktiin, diabetekseen ja syöpään. Vaikean ylipainon yksi tehokkaimmista hoitomuodoista on lihavuusleikkaus. Varaa aika lihavuusleikkaustiimin sairaanhoitajan maksuttomaan konsultaatioon. Vastaanotolla selvitämme, sopiiko leikkaushoito sinulle, ja saat vastaukset sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

UltraShape™ - rasvanpoisto vartalosta ilman leikkausta

UltraShape™ on helppo, turvallinen ja kivuton menetelmä kehon rasvanpoistoon ilman leikkausta ja nukutusta. UltraShape on plastiikkakirurgien kehittämä hoitomuoto, joka vähentää rasvasolujen määrää pysyvästi ultraääni-impulssien avulla.

Lue lisää
Kysy lisää Eiran palveluista!
Nimi
Puhelin
Sähköposti
Viesti