Tervetuloa Eira Plastiikkaklinikalle

Eira Plastiikkaklinikan asiantuntijoillamme on usean vuoden kokemus sekä plastiikkakirurgisista leikkauksista kuin myös esteettisistä hoidoista. Päiväkirurgiset leikkaukset teemme kevyessä nukutuksessa ja suurempien leikkausten jälkeen yövyt viihtyisällä vuodeosastollamme. Varaa aika erikoislääkärin vastaanotolle helposti nettiajanvarauksestamme yksilöllisen hoitosuunnitelman saamiseksi. Huomioithan, että erikoislääkärin konsultaatiokäynti on maksullinen.

Eira plastiikkaklinikan erikoislääkärit
Peltoniemi Hilkka Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri
Pihlamaa Tiia Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Varaa aika
Popov Pentscho Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri Varaa aika
Raitio Hanna Iho- ja sukupuolitautien erikoislääkäri Varaa aika
Rautio Minna Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri Varaa aika
Salo Juho Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Varaa aika
Sarmela Johanna Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi Varaa aika
Siitari Eeva Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri Varaa aika

Halutessasi, voit varata ajan myös plastiikkakirurgiselle sairaanhoitajallemme veloituksettomaan neuvontaan.

Sairaanhoitajalta saat lisätietoa plastiikkakirurgian mahdollisuuksista ja käytännön tietoa leikkauksista.

Saat ensiarvion plastiikkakirurgisten toimenpiteiden soveltumisesta juuri sinulle. 

Varaa aika plastiikkakirurgiselle sairaanhoitajalle
Lue lisää Eiran sairaalassa tehtävistä plastiikkakirurgista leikkauksista ja esteettisistä hoidoista

Kasvot

Plastiikkakirurgiassa on useita eri vaihtoehtoja korjata ikääntymisen mukanaan tuomia tai muita tarvittavia muutoksia kasvojen alueella.

Lue lisää

Rinnat

Eiran sairaalassa on vuosien kokemus rintojen suurennusleikkauksista, pienennysleikkauksista ja kohotusleikkauksista. Teemme myös rintojen korjausleikkauksia syöpähoitojen jälkeen.

Lue lisää

Vartalo

Vartalo muuttuu elämän aikana monesta syystä. Esimerkiksi ikä, painonvaihtelut ja raskaus muuttavat vartaloa. Nykyaikainen plastiikkakirurgia voi auttaa, jos asia häiritsee liikaa arjessa.

Lue lisää
Tutustu esteettisiin hoitoihimme

Esteettiset hoidot

Eiran sairaalalla on pitkä kokemus esteettisistä hoidoista. Meillä esteettisiä hoitoja tekevät terveydenhuollon ammattilaiset: sekä plastiikkakirurginen sairaanhoitaja-kosmetologimme että erikoislääkärit turvallisesti sairaalaympäristössä.

Lue lisää

Ultherapy® - kasvojen kohotus ilman leikkausta

Tehokas Ultherapy® on hoitomuoto, jossa kasvojen kohotus tapahtuu ultraäänen avulla, ilman leikkausta. Meillä Ultherapy-ultraäänihoitoja tekevät kokeneet, Ultherapy-koulutuksen saaneet plastiikkakirurgimme ja ihotautilääkäri. Luonnollisesti ilman sairausloman tarvetta!

Lue lisää

Tatuoinnin poisto laserilla

Luotettava, sairaalaympäristössä toteutettu tatuoinninpoisto on turvallinen ja tehokas keino päästä eroon ei-halutuista tatuoinneista. Uusimmalla lasertekniikalla tehty tatuoinninpoisto tai tatuoinnin haalistaminen on nyt entistä nopeampaa.

Lue lisää
Suosituimmat leikkaukset

Yläluomileikkaus

Silmäluomileikkaukset ovat Suomessa yksi plastiikkakirurgian yleisin leikkausmuoto. Meiltä saat ajan nopeasti. Ammattitaitoiset plastiikka- ja silmäkirurgimme tekevät yläluomileikkauksia ja alaluomileikkauksia vuosikymmenten kokemuksella. Toimenpiteet teemme paikallispuudutuksessa ja pääset kotiin jo samana päivänä.

Lue lisää

Rintojen suurennusleikkaus ja kohotusleikkaus

Teemme rintojen suurennusleikkauksia ja kohotusleikkauksia vuosien kokemuksella. Varaa aika plastiikkakirurgin vastaanotolle. Hän kertoo eri leikkausvaihtoehdoista ja saat yksilöllisen hoitosuunnitelman.

Lue lisää

Rasvaimu ja rasvansiirto

Rasvaimun eli vartalon muotoilun (Body Contouring) avulla imetään pois ihonalaista rasvakudosta. Rasvaa voidaan siirtää esim. vatsasta rintoihin tai kasvoihin.

Lue lisää
Kysy lisää Eiran palveluista
Nimi
Puhelin
Email
Viesti