fysioterapia ennen leikkausta

Ennen leikkausta käydään myös läpi mitä sinun tulee tehdä heti leikkauksen jälkeisenä päivänä. Pitämällä toimintakyvyn korkealla tasolla ennen leikkausta rakennat kuntoutusprosessille hyvän pohjan, josta on hyvä jatkaa leikkauksesta toipumista.

FYSIOTERAPIA LEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Fysioterapia aloitetaan nopeasti leikkauksen jälkeen ja ohjauksen avulla opit hallitsemaan kotiharjoitukset, joita tulee jatkaa ohjeiden mukaan kotiuduttua. Kotiharjoitteita suunnitelman mukaan toteuttamalla lihaskunto, nivelen liikkuvuus, tasapaino ja koordinaatio palautuvat optimaalisessa tahdissa. Fysioterapia leikkauksen jälkeen on tärkeä osa prosessia, jotta pääset mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti takaisin elämään normaalia elämää.

Eiran sairaalan fysioterapeutit
Bekkedal Juha Fysioterapeutti Varaa aika
Bomberg Maarit Fysioterapeutti AMK Varaa aika
Grenman Viveca Fysioterapeutti, Lymfaterapeutti Varaa aika
Kuittinen Jonna Koulutettu urheiluhieroja, fysioterapeutti Varaa aika
Nybacka Sandra OMI Fysioterapeutti, työfysioterapeutti Varaa aika
Saukkola Riikka Fysioterapeutti, TtM Varaa aika
Sundman Helene Fysioterapeutti Varaa aika
Seuraavat vapaat ajat
to 9.7.
1 h 0 min
Nybacka Sandra
OMI Fysioterapeutti, työfysioterapeutti
Eiran lääkäriasema
Hoidan tarvittaessa vastaanoton myös etänä. Halutessasi etävastaanottoajan, varaa normaali aika ja kirjoita "Ajanvarauksen syy" -kenttään "Etävastaanotto". Otan sinuun yhteyttä puhelimitse niin sovimme vastaanoton toteutustavasta.
Näytä seuraavat vapaat ajat
Hinnasto
Fysioterapia Hinta
Vastaanottokäynti 45 min
Myös puhelin- ja videovastaanotto
alk. 82 €*
Vastaanottokäynti 60 min
Myös puhelin- ja videovastaanotto
alk. 91 €*
Kotikäynti, Eiran lähialueella, 60 min sis. matka-ajan alk. 97 €
Tutkimukset, lausunnot vastaanottokäynnin lisäksi Hinta
Ensimmäisen vastaanottokäynnin yhteydessä
Erillinen lausunto esim. B-lausunnon tueksi veloitetaan käytetyn ajan mukaan.
31 €
Shockwave-hoito 29 €
Tarvikkeet Hinta

Kinesioteippi, rulla

Theraband

22 €

19 €

* Hinta määräytyy aikaperusteisesti ja fysioterapeutin erikoistumiskoulutuksen mukaan. Hintoihin lisätään poliklinikkamaksu 18,90 € ja Kanta-maksu 1,95 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 3,90 €/kerta ja Kanta-maksu 1,95 €. Puhelin-/videovastaanottoon lisätään käsittelymaksu 6,90 € ja Kanta-maksu 1,95 €.
Kysy lisää Eiran palveluista
Nimi