Microbladingin ja kestopigmentoinnin poisto laserilla

Eirassa on käytössä Lutronic Hollywood Spectra -laserlaite, joka on markkinoiden tehokkain Nd:YAG Q-switch -laser. Laitteella onnistuu kaikenväristen kestopigmentointien poisto. Laitteessa on neljä eri aallonpituutta, jotka mahdollistavat kaikkien värien poiston, myös punaisen.

Eiran sairaalassa laserhoidot tekee aina kokenut terveydenhoidon ammattilainen, joten microblading-kulmien ja kestopigmentoinnin poisto laserilla on turvallista ja tehokasta.

Lasersäteillä tehty poisto hajottaa pigmentoinnin värikapselit pieniksi partikkeleiksi ihon alta rikkomatta ihoa tai vaurioittamatta kulmakarvoja. Aineenvaihdunta kuljettaa väriaineen partikkelit pois kehosta. Hoito kohdistuu ainoastaan kestopigmentoidulle alueelle eikä reagoi puhtaaseen ihoon. Hoito-ohjeita seuraamalla ihoon ei tule arpia, koska laser ei riko ihoa, vaan pelkästään väripigmenttiä.

Microbladingin ja kestopigmentoinnin poistoon vaikuttaa:

  • käytetyn väriaineen koostumus
  • miten syvälle väriainetta on laitettu
  • kuinka kauan sitten microblading tai kestopigmentointi on otettu
  • oma aineenvaihdunta, joka kuljettaa pois laseroituja väripartikkeleita.

Eroon jopa punaisista microblading-kulmista!

Usein kysyttyä microbladingin ja kestopigmentoinnin poistosta

Kauanko microbladingin tai kestopigmentoinnin poisto kestää?

Yksi hoitokerta on nopea. Kulmien microbladingin tai kestopigmentoinnin poisto vaatii yleensä yhteensä 1-5 hoitokertaa.
 

Sattuuko microbladingin tai kestopigmentoinnin poisto?

Hoidon yhteydessä voidaan käyttää EMLA-puudutusvoidetta, jonka asiakkaan tulee hankkia itse. Puudutusvoide helpottaa kipua ja toimenpide on nopeasti ohi. Puudutevoide laitetaan n. 2 tuntia ennen hoitoon tulemista, kelmun alle. Jos kestopigmentoinnin poisto pelottaa, siitä kannattaa rohkeasti mainita. Mukaan voi halutessaan ottaa tukihenkilön.

Mitä eroa on laseroinnilla ja SC Color X -hoidoilla?

SC Color X -hoidossa käytetään kemiallista poistoainetta, joka hajottaa kestopigmentoinnin ja microbladingin väriaineita. Hoito ei tehoa niin hyvin kuin laserhoito, ja siitä voi jäädä myös arpia. Tarjoamme Eirassa vain laserhoitoa, joka on tehokkain poistomenetelmä microbladingin ja kestopigmentoinnin poistoon. Laserilla voidaan myös jatkaa aiemmin SC Color X -hoidolla aloitettua väriaineen poistoa.

Vaikuttaako laserointi omiin kulmakarvoihin?

Laserhoito voi vaikuttaa vaalentavasti olemassa olevien kulmakarvojen pigmenttiin. Uudet, kasvavat karvat tulevat kasvamaan kuitenkin omalla värillä.

Voinko hankkia uudet kulmien kestopigmentoinnit vanhan värin laserpoiston jälkeen?

Kyllä voit, mutta kannattaa odottaa 8 viikkoa viimeisen laserhoidon jälkeen. On suositeltavaa, että vanha väriaine poistetaan kokonaan ennen kuin otetaan uudet kulmat.

Varaa aika microblading-kulmien tai kestopigmentoinnin poistoon

Ensimmäisellä 30 minuutin käynnilläsi selvitämme, miten microblading-kulmasi poistetaan parhaiten. Kertomiesi pohjatietojen avulla teemme suunnitelman, jossa selviää mm. tarvittavat hoitomäärät.

Microblading-kulmien poisto voidaan aloittaa jo ensimmäisellä käynnilläsi. Hoitokertoja tarvitaan yleensä 1-5, riippuen väriaineen laadusta ja määrästä. Hoitokertojen välillä pidetään 8 viikon mittainen tauko.

Varaa aika laserhoitoon
Laserterapeutti Suvi Lahtinen tekee tatuoinnin poistoja laserilla Eiran sairaalassa. Lahtinen Suvi Laserhoitaja, Ihoterapeutti Varaa aika
Seuraavat vapaat ajat
to 15.8.
14.00
30 min
Laserterapeutti Suvi Lahtinen tekee tatuoinnin poistoja laserilla Eiran sairaalassa.
Lahtinen Suvi
Laserhoitaja, Ihoterapeutti
Eiran lääkäriasema
Näytä seuraavat vapaat ajat
Tatuoinnin-poisto_kulmat-microblading.jpg

Laser korjaa kestopigmentoinnin ja microbladingin jäljet

Tatuoinnin poisto ja kestopigmentoinnin tai microbladingin korjaus ovat sairaalaympäristössä turvallisia toimenpiteitä. Laserhoitaja Suvi Lahtinen Eiran sairaalasta kertoo, mitä niiden poistosta kannattaa tietää.

Lue lisää
Tatuoinnin-poisto-konsultaatio.jpg

Tatuoinnin poisto sujuu entistä nopeammin

Laserilla tatuointi voidaan poistaa turvallisesti, ihoa rikkomatta. Laser soveltuu myös kulmien ja huulten kestopigmentointeihin ja microblade-tekniikalla tehtyihin kulmiin.

Lue lisää
Arpien-korjaus-laserilla.jpg

Arpihoito Nd: YAG fraktionaalisella laserilla

Teemme arpihoitoa uudella edistyneimmällä Nd: YAG fraktionaalisella laserlaitteella. Käyttämämme fraktionaalinen laserhoito nopeuttaa hoitotuloksia. Hoitomuoto - ja kesto määräytyy aina yksilöllisesti hoidettavan arven mukaan.

Lue lisää
Kysy tatuoinnin tai kestopigmentoinnin poistosta
Nimi
Puhelin
Email
Viesti
Hinnasto
Tatuoinnin poisto Hinta
Konsultaatio / koehoito 30 min alk. 100 €
Yksittäinen hoito alk. 210 €
Kestopigmentoinnin poisto
kulmakarvojen kestopigmentointi poisto, kaikki värit (myös punainen)
kulmakarvojen microblading poisto
 alk. 230 €
Sarjahoidot saman päivän aikana R0-menetelmällä Hinta
2 - 4 hoitokerran sarja alk. 320 € - 780 €
 
Asiantuntijat
 
Lahtinen Suvi, laserhoitaja  
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 26,30 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 6,30 €/kerta. Kanta-maksu on 2,70 € ja veloitetaan kaikista Omakantaan tallennettavista käynneistä. Hinnat sisältää alv 24%.