Vahvista varaus

Ole hyvä ja tarkista, että tämä on haluamasi vastaanottoaika.
Jos sinulla on kysymyksiä ajanvarauksesta, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakapalveluumme puh. 09 1620 570 (ma–pe 8–16).

Yhteys on SSL-salattu.

Varauksen tiedot

  • Keuhkosairaudet
  • Maanantai 22.4.2024
  • 19.30 (30 min)
  • Eiran lääkäriasema
    Laivurinkatu 29
    00150 Helsinki
  • Keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Mazur Witold Eiran sairaalassa hoitaa mm. keuhkoahtaumatautia, astmaa ja keuhkosyöpää.
    Mazur Witold
    Keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri

Vastaanottava asiantuntija

Mazur Witold

Keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri

Minulla on pitkäaikainen ja laaja-alainen keuhkolääkärin ja allergologin kokemus yliopistollisessa sairaalassa. Erikoisasiantuntijana hoidan kokonaisvaltaisesti sekä yleisimpiä että harvinaisia keuhkosairauksia.

Oireiden selvittelystä diagnoosiin, hoidon aloitukseen ja pitkäaikaiseen seurantaan hoidan keuhkoahtaumatautia, astmaa, keuhkoputkenlaajentumaa, sarkoidoosia, keuhkokudoksen sairauksia (esim. keuhkofibroosi), keuhkosyöpää. Osaamisalueeseeni kuuluvat myös hengitystieinfektiot ja tulehdukset, hengitysteiden allergiat, tupakasta vieroitus ja uusimmat hengitettävät lääkkeet. Kliinisen työn lisäksi osallistun keuhkoalan tutkimukseen ja olen kiinnostunut innovatiivisista tutkimus- ja hoitomenetelmistä.

Hinnat:
Vastaanotto enint. 30 min erikoislääkärialk. 150,00 €
Vastaanotto enint. 45 min erikoislääkärialk. 220,00 €
Etävastaanotto enint. 30 min erikoislääkärialk. 150,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 26,30 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 6,30 €/kerta. Kanta-maksu on 2,70 € ja veloitetaan kaikista käynneistä, joihin liittyy tietojen tallentaminen Kanta-arkistoon.
Katso ajanvarausehdot.
Keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Mazur Witold Eiran sairaalassa hoitaa mm. keuhkoahtaumatautia, astmaa ja keuhkosyöpää.